0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέο μέλος εδώ και χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια Έπιασα επιτέλους πρώτη φορά δουλειά σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και ήρθα αντιμέτωπη με κάτι που δεν γνώριζα... τα παιδιά πρέπει να αποφοιτήσουν ξέροντας ήδη να γράφουν και να διαβάζουν!!! Καλό ε??? Έλα όμως που εγώ δεν διδάχτηκα κάτι τέτοιο στην σχολή και δεν ξέρω πως να μάθω σε ένα παιδί να γράφει και να διαβάζει... Τι να κάνω?? Να πάρω τα βιβλία της πρώτης δημοτικού?Απο που να αρχίσω? Τ+Α =ΤΑ???
οχι απλά φύλλα εργασίας τα παιδιά έχουν βιβλία!!!Οταν τα είχα δει πρώτη φορά έφριξα κι εξήγησα στους γονείς πως δουλεύουμε στο νηπιαγωγείο αλλά ήταν ανένδοτοι.. Τα παιδιά είναι τα περισσοτερα γύρω στα 4,5-5. Τα περισσότερα γνωρίζουν τα γράμματα απο πέρσι αλλά είναι και καμιά δεκαριά που δεν γράφουν ούτε το όνομα τους...
Ζαχαρούλα καλωσήρθες..Καταρχήν αυτό που σου ζητάνε είναι παντελώς αντίθετο από το αναλυτικό του νηπιαγωγείου(πόσο μάλλον παιδικό σταθμό-διευκρίνισε αν θες τις ηλικίες
Δες κι αυτό:http://www.rhodes.aegean.gr/tepaes/grapti_glosa.html
Συμφωνώ! Διευκρίνισε αν θέλεις τις ηλικίες με τις οποίες δουλεύεις γιατι υποθέτουμε οτι τα παιδάκια είναι μέχρι 4+κάτι οπότε του χρόνου θα πάνε Νηπιαγωγείο...μήπως ο τίτλος του θέματος πρέπει να αλλάξει; Δεν φαίνεται τόσο όμορφο και οι ίδιοι να μην διαχωρίζουμε την μια δομή απο την άλλη.