0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να θέσω 3 ερωτηματάκια;1.Με τα εκκλησιαστικά τι πρόκειται να γίνει.Περιμένουμε ξεχωριστούς πίνακες;Αν ναι πότε;2.Όσοι είναι ταυτόχρονα και στην ειδική αγωγή έχουν δικαίωμα να παραιτηθούν αν προσληφθούν σε σχολείο γενικής εκπαίδευσης μόλις ανακοινωθεί ο διορισμός τους σε θέση αναπληρωτή ειδικής αγωγής;(έχουν σίγουρα χρηματικό κίνητρο κα το κάνουν)3.Αν έχεις επιλέξει περιοχή αμω, χωρίς προηγουμένως να έχεις δηλώσει την ίδια περιοχή ως ακώ, αλλά έχεις δηλώσει το ΝΑΙ σε όλα αυτό καλύπτει την συγκεκριμένη περιοχή ώστε από αμω σε μια φάση να εξελιχθείς σε ακω;
ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ
Παράθεση από: mathstavros στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:14:51 pmΝα θέσω 3 ερωτηματάκια;1.Με τα εκκλησιαστικά τι πρόκειται να γίνει.Περιμένουμε ξεχωριστούς πίνακες;Αν ναι πότε;2.Όσοι είναι ταυτόχρονα και στην ειδική αγωγή έχουν δικαίωμα να παραιτηθούν αν προσληφθούν σε σχολείο γενικής εκπαίδευσης μόλις ανακοινωθεί ο διορισμός τους σε θέση αναπληρωτή ειδικής αγωγής;(έχουν σίγουρα χρηματικό κίνητρο κα το κάνουν)3.Αν έχεις επιλέξει περιοχή αμω, χωρίς προηγουμένως να έχεις δηλώσει την ίδια περιοχή ως ακώ, αλλά έχεις δηλώσει το ΝΑΙ σε όλα αυτό καλύπτει την συγκεκριμένη περιοχή ώστε από αμω σε μια φάση να εξελιχθείς σε ακω;για το 3ο ερώτημα νομίζω είναι λογικό να πας ακω..για τα πρώτα δεν γνωρίζω...
Παράθεση από: mastrk7 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:21:30 pmΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗεσυ εισαι που ησουν και σαντορινη;
τελικα δεν ειναι οριστικο οτι θα μαθουμε σημερα;ακουγεται οτι θα βγουν ισως αυριο το πρωι;θα μας τρελλανουν;
Παράθεση από: mathstavros στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 12:54:46 pmΠαράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 12:44:35 pmΕγώ λέω να πιέσουμε την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία να πιέσει για διορισμούς Μαθηματικών στα ολοήμερα.(θυμάσαι Σταύρο τον Μπόλη - τον φαντάζεσαι να τα χώνει στην Διαμαντοπούλου;)Η μαθηματική εταιρία δυστηχώς Στέλιο, όπως και άλλα σωματεία ή συνδικάτα, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 12:44:35 pmΕγώ λέω να πιέσουμε την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία να πιέσει για διορισμούς Μαθηματικών στα ολοήμερα.(θυμάσαι Σταύρο τον Μπόλη - τον φαντάζεσαι να τα χώνει στην Διαμαντοπούλου;)Η μαθηματική εταιρία δυστηχώς Στέλιο, όπως και άλλα σωματεία ή συνδικάτα, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Εγώ λέω να πιέσουμε την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία να πιέσει για διορισμούς Μαθηματικών στα ολοήμερα.(θυμάσαι Σταύρο τον Μπόλη - τον φαντάζεσαι να τα χώνει στην Διαμαντοπούλου;)
121 θα είναι οι μαθηματικοί (δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά)
Αν είναι αλήθεια το νούμερο που μου είπαν. πάμε για