0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλ. ποσα μορια ηταν η βαση διορισμου με το 40%;;;;
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 07:02:57 pmΠαράθεση από: patiskis στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 06:56:37 pmμόνο αριθμόμαλιστα ,οπως και να εχει ευχαριστω!και ελπιζω σημερα εστω κι αργα να ληθουν ολες οι αποριες μας!προσελήφθης nero;;;;
Παράθεση από: patiskis στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 06:56:37 pmμόνο αριθμόμαλιστα ,οπως και να εχει ευχαριστω!και ελπιζω σημερα εστω κι αργα να ληθουν ολες οι αποριες μας!
μόνο αριθμό
Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που είναι στις λίστες των αναπληρωτών.Εμάς μας γ....ησε - επιεικώς...Η γυναίκα μου (γιατί εγώ δεν έχω προϋπηρεσία) είναι να πάει Ρέθυμνο. . .Πάντως γενικά δεν δόθηκαν σωστά τα κενάΣτα Γιάννενα δεν έδωσαν κενά γιατί δεν τα είχαν ετοιμάσει...Όπως και σε άλλες περιοχές.Να έχετε ελπίδα ότι θα βγουν και άλλα (πολλά προβλέπω) κενά ΚΑΙ ειδικά σε περιοχές που δεν έδωσαν στην Α φάση.Όπως είπα και πριν, εδώ θα είμαστε να τα λέμεΔυστυχώς εμείς είμαστε εκτός για φέτος.ΥΓ για όσους γκρινιάζουν για το 20% των τριτέκνων να σας πω ότι όπως και τη γυναίκα μου 18 από τους 24 τριτέκνους Μαθαημτικούς τους πήραν όπου να 'ναι (οι περισσότεροι νησιά Αιγαίου και κάτι Γ Ροδόπες...). Με 3 παιδιά 3,5 ετών θα είναι βάσανιστήριο να παρουσιαστεί η σύζυγός μου από Γιάννενα στο Ρέθυμνο. Τέλως πάντων...
Που σ' 'εστειλαν nero?