0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μία λίγο χαζή ερώτηση .... το ότι με 121 άτομα φτάσαμε στο 514 του πίνακα ....εκτός από ειδικές - τρίτεκνους κτλπ.....οφείλεται σε μη δηλώσεις ?
vikoulaki δεν είδα τις τοποθετήσεις... Που σε έβαλε η Δευτεροβάθμια; Ήρθες μέσα στα Γιάννενα;
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:49:38 pmvikoulaki δεν είδα τις τοποθετήσεις... Που σε έβαλε η Δευτεροβάθμια; Ήρθες μέσα στα Γιάννενα;Ναι στο Λύκειο Ανατολής
Ρε παιδια τελικά όλες οι ανάγκες σε μαθηματικούς πανελλαδικά, μετά από μειωμένους διορισμούς, συνταξιοδοτήσεις κτλ είναι όλα κι όλα 121 άτομα ;;; Πότε αναμένεται η β φάση και πόσους θα πάρει ;;; Έχει κανείς καμιά πληροφορία -εκτίμηση;;
Παράθεση από: vikoulaki στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 10:28:28 amΠαράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:49:38 pmvikoulaki δεν είδα τις τοποθετήσεις... Που σε έβαλε η Δευτεροβάθμια; Ήρθες μέσα στα Γιάννενα;Ναι στο Λύκειο Ανατολήςσυγχαρητήρια!!!και ως προς την ειδική αγωγή;;δεν το βλέπεις;;το πρωί μου είπανε να έχουμε το νου μας!μπορεί να βγουν και σήμερα!βρε αυτά τα Γιάννενα πόσοι τα θέλουν!!!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 10:30:17 amΠαράθεση από: vikoulaki στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 10:28:28 amΠαράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:49:38 pmvikoulaki δεν είδα τις τοποθετήσεις... Που σε έβαλε η Δευτεροβάθμια; Ήρθες μέσα στα Γιάννενα;Ναι στο Λύκειο Ανατολήςσυγχαρητήρια!!!και ως προς την ειδική αγωγή;;δεν το βλέπεις;;το πρωί μου είπανε να έχουμε το νου μας!μπορεί να βγουν και σήμερα!βρε αυτά τα Γιάννενα πόσοι τα θέλουν!!! Συνήθως έχουν διαφορά το πολύ μιας εβδομάδας Αν σας είπαν για σήμερα , μακάρι να γίνει , να τελειώσει η αγωνία σαςΟσο για τα Γιάννενα , μαλλον είμαστε αρκετοί εδω , αλλά είναι ένας νομός εύκολος στην πρόσβαση τώρα πια λόγω ΕγνατίαςΕίναι ομως και ομορφη πόλη με πολλές φυσικές ομορφιές
Καλημερα, να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου, επειδη περιμενω για πρωτη φορα να διοριστω ως αναπληρωτης, και δεδομενου οτι τα μορια μου ειναι μηδενικα, εχω πιθανοτητες? Εννοειται οτι εχω συμπληρωσει το γνωστο κουτακι!
Και με δεδομένο ότι παγώνει η πρόσθετη και οι ωρομίσθιοι θα είναι ελάχιστοι ίσως να μπορείς να ελπίζεις σε ΑΜΩ.
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 10:57:30 amΚαι με δεδομένο ότι παγώνει η πρόσθετη και οι ωρομίσθιοι θα είναι ελάχιστοι ίσως να μπορείς να ελπίζεις σε ΑΜΩ.Παγώνει; Δηλαδή να μην ελπίζουμε για φέτος; ΣΕ ΑΜΩ μπορεί να ελπίζει κάποιος ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ, αλλά λίγα μόρια προϋπηρεσίας ή είναι υποχρεωτικό το ΑΣΕΠ;
Για ΠΔΣ, ωρομίσθιους, ΑΜΩ και ΑΚΩ δεν είναι προαπαιτούμενη επιτυχία στον ΑΣΕΠ.Μέχρι να γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ ισχύουν οι φετινοί πίνακες (πχ κάποιος που είναι ψηλα στον πίνακα μπορεί να πάει ακόμα και ΑΚΩ και χωρίς επιτυχία σε κάποιον ΑΣΕΠ).Για την πρόσθετη η αγαπημένη μας κ. υπουργός είπε ότι θα εφαρμοστεί μόνο σε ειδικές περιπτώσεις μπλα μπλα. Δηλαδή ας μην ελπίζουμε σε πρόσθετη . . .