0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ είχα ακούσει για Νοέμριο του 2011 ή αρχες του 2012! Είμαι στην κοσμάρα μου;
Γιατι δεν υπαρχουν κενα βρε παιδια? τι εχει συμβει? οι συνταξιοδοτησεις που λεγαμε???
περιμενε κανεις,βασει των οσων ακουγονταν,να καλεσει τοσους λιγους για μονιμο διορισμο;επειτα παλι ακουγωντας τα μεγαλα νουμερα των πιστωσεων,περιμενε κανεις οτι θα καλεσει σε πρωτη φαση τοσους λιγους μαθηματικους αναπληρωτες;οταν πηρα τηλ στο υπουργειο να ρωτησω ποσους αναπληρωτες θα καλεσει στην πρωτη φαση,μου ειχε πει κοντα στους 100.της λεω,μονο;και μου λεει εδω δεν ειχαμε που να στειλουμε τους μονιμους που καλεσαμε...δεν υπαρχουν κενα φετος για μαθηματικους μου λεει.γι΄αυτο ειμαι τοσο απογοητευμενη!τι να πω.μακαρι να διαψευστω...
Μήπως γνωρίζει κανείς στους πίνακες αναπληρωτών γιατί υπάρχουν άτομα με 24 μήνες προυπηρεσία και ασεπ;γιατί δεν τους πήρε μόνιμους;
Παράθεση από: antoniat στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 12:11:11 pmπεριμενε κανεις,βασει των οσων ακουγονταν,να καλεσει τοσους λιγους για μονιμο διορισμο;επειτα παλι ακουγωντας τα μεγαλα νουμερα των πιστωσεων,περιμενε κανεις οτι θα καλεσει σε πρωτη φαση τοσους λιγους μαθηματικους αναπληρωτες;οταν πηρα τηλ στο υπουργειο να ρωτησω ποσους αναπληρωτες θα καλεσει στην πρωτη φαση,μου ειχε πει κοντα στους 100.της λεω,μονο;και μου λεει εδω δεν ειχαμε που να στειλουμε τους μονιμους που καλεσαμε...δεν υπαρχουν κενα φετος για μαθηματικους μου λεει.γι΄αυτο ειμαι τοσο απογοητευμενη!τι να πω.μακαρι να διαψευστω... Ας περιμένουμε να φύγουν (γιατί ακόμα δεν έχουν φύγει) οι προς συνταξιοδότηση.. Τότε πιστέυω θα δημιουργηθούν πολλά κενά.