0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φέτοσ παιδιά για ποιο λόγο να δουλέψουμε δεν γνωρίζω...αφου ο πινακασ παγώνει...και 9 μορια στον ασεπ θα είναι 0.9 με 1.8 μόρια δηλ μισή ερώτηση.επίσησ δεν είναι σίγουρο οτι του χρονου θα γίνει ΑΣΕΠ μπορεί να πάρει αναβολή αλλον ένα χρόνο αυτό μου το είπαν απο το υπουργείο..
το ακουσατε οτι 1 στους 3 αμω δεν δέχεται τον διορισμό....στην γερμανική βέβαια αλλα τα ίδια θα ισχύσουν και σε μας . αμω στην επαρχία αξίζει ρε παιδιά; πώσ μασ εχουν κανταντήσει ετσι .. αντι να διορίσει απο τον πίνακα να τελειώνουμε μας ταλαιπωρεί χςρίσ λογο ελεοσ...και αν ισχύει οτι του χρόνου θα κάνει μόνο 93 διορισμούσ αυτουσ που χρωσταγε φέτοσ ειναι εγκληματικο...μασ εχουν τουλάχιστον (εμένα ωρομίσθιο τρία χρόνια τωρα ) στην πείνα και στα τρεξίματα και αυτοι δεν κάνουν τίποτε ελεοοοοοοοος...
αφαιρεσε κανεις τους ΠΕ03 που πηραν ειδικης αγωγης απο τους πινακες αναπληρωτων; ποσους μαθηματικους εκτιματε,οσοι εχετε πληροφοριες, οτι θα παρει στη β φαση;
αν σταματάνε να τροφοδοτούν τον πίνακα τότε τα μόρια φέτοσ θα μπουν σε κάποιο άλλον πίνακα..γνωρίζει κανείς;επίσησ του χρόνου απο ποιόν πίνακα θα πάρουν αναπληρωτέσ απο αυτόν ή τον καινούργιο;
Παράθεση από: spyros13 στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 03:48:36 pmαν σταματάνε να τροφοδοτούν τον πίνακα τότε τα μόρια φέτοσ θα μπουν σε κάποιο άλλον πίνακα..γνωρίζει κανείς;επίσησ του χρόνου απο ποιόν πίνακα θα πάρουν αναπληρωτέσ απο αυτόν ή τον καινούργιο;του χρόνου θα πάρουν από τον πίνακα που πήραν και φέτος αφού πρώτα αφαιρέσουν τους μόνιμα διορισθέντες του 2011. Δεν θα προσθέσουν όμως τα μόρια που θα αποκτήσει φέτος κάποιος από αναπλήρωση ή ωρομισθία. Τα μόρια που θα πάρουμε φέτος όπως και τα άλλα από προηγούμενες χρονιές θα προστεθούν κατάλληλα πολ/μενα πάνω στον ΑΣΕΠ του 2012 για τους διορισμούς μονίμων ή προσλήψεις αναπληρωτών το 2012 σύμφωνα με τον νέο νόμο.
Mεγάλη ιστορία η τροφοδοσία των πινάκων. Πουθένα στην εγκύκλιο δεν αναφέρει ουι ο πίνακας των αναπληρωτών παυει να τροφοδοτείται. Τουλάχιστον δεν το βρίσκω εγώ. Αν κάποιος μπορεί αν το δώσει.
Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως ενιαίος πινακας αναπληρωτων= πινακας διορισμών;