0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπομονη παιδια.Θα βγουν το απογευμα.Πηρα εναν γνωστο μου και μου ειπε οτι κανουν τον τελικο ελεγχο.Εχουν τους πινακες μπροστα τους...
οχι,λυπαμαι.με το ζορι μου ειπε και για μενα.τον πιεσα και μου ειπε οτι ειμαι μεσα...
Παράθεση από: antoniat στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:06:55 pmοχι,λυπαμαι.με το ζορι μου ειπε και για μενα.τον πιεσα και μου ειπε οτι ειμαι μεσα...Τι σειρά έχεις;
Υπάρχει εκτίμηση για πόσους από μας;
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους!Είχαμε πολλούς τελικά
tosous polous pou adeiase o pinakas!!!!Gyro stous 35 tous kalese defteri fora!(a fasi k tora).An skeftoume oti efygan 1056 se sydaksi oi 245 mehri tora einai arketa ligoi kata tin apopsi mou!!!
Παράθεση από: pdak στις Οκτωβρίου 04, 2010, 08:20:46 pmtosous polous pou adeiase o pinakas!!!!Gyro stous 35 tous kalese defteri fora!(a fasi k tora).An skeftoume oti efygan 1056 se sydaksi oi 245 mehri tora einai arketa ligoi kata tin apopsi mou!!!Το πόσοι έφυγαν και πόσοι θα φύγουν θα φανεί στο μέλλον.Εσύ περίμενες περισσότερους στη
Κινούμαστε σε ικανοποιητικούς αριθμούς σε σχέση με άλλες χρονιές.Μειονέκτημα: οι αλχημείες με τα τμήματα (συγχωνεύσεις, θετική μαζί με τεχνολογική)Σ' αυτό να περιμένετε αντιδράσεις ακόμα και άμεσα.Πλεονέκτημα: οι συνταξιοδοτήσεις (νέα φάση μέσα στον Οκτώβριο) και το γεγονός ότι το κύμα των συνταξιοδοτήσεων θα συνεχιστεί και το επόμενο καλοκαίρι