0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
nero η Α' Φάση είναι (όπως και πέρυσι) μπάχαλο.Από την Γ' Φάση και μετά θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα.ΥΓ κάπου έχω ένα αρχείο με τους νομούς και τις περσινές κλήσεις αναπληρωτών. Θα το βρω και θα το "ανεβάσω".
Δεν βρήκα το xls αλλά κάπου είχα μια σάρωση Οι περσινοί αναπληρωτές ανά Δευτεροβάθμια (συνολικά): http://dl.dropbox.com/u/25129914/ANAPLIROTES.2010.2011.jpgΥΓ Α Ηρακλείου ήταν 25 πέρυσι.
Ανάμεσα σε αυτούς τους 25 και γω.Φέτος όμως μου έκατσε!
Ανέβασα ένα αρχείο με 3 φύλλαΤο ένα έχει όλους τους αναπληρωτές Το άλλο μόνο τους αναπληρωτές της α΄φάσης οπότε θα συμπληρώνεται με τις επόμενες φάσεις, και το τρίτο έχει τον καθαρό πίνακα αναπλήρωσης μετά της α΄φάσης
ΥΓ έτσι όπως μας κατάντησαν πιο ενδιαφέρουσες και πολυπληθείς είναι οι φάσεις Αναπληρωτών παρά οι διορισμοί μονίμων...
Παράθεση από: mathstavros στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:04:56 pmΑνάμεσα σε αυτούς τους 25 και γω.Φέτος όμως μου έκατσε!Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να διαγράφεις από τη λίστα των αναπληρωτών φίλους Εύχομαι να είναι ξεκούραστη η χρονιά
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:34:12 pmΥΓ έτσι όπως μας κατάντησαν πιο ενδιαφέρουσες και πολυπληθείς είναι οι φάσεις Αναπληρωτών παρά οι διορισμοί μονίμων... Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:27:42 pmΠαράθεση από: mathstavros στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:04:56 pmΑνάμεσα σε αυτούς τους 25 και γω.Φέτος όμως μου έκατσε!Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να διαγράφεις από τη λίστα των αναπληρωτών φίλους Εύχομαι να είναι ξεκούραστη η χρονιά +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ανέβασα ένα αρχείο με 3 φύλλαΤο ένα έχει όλους τους αναπληρωτές Το άλλο μόνο τους αναπληρωτές της α΄φάσης οπότε θα συμπληρώνεται με τις επόμενες φάσεις, και το τρίτο έχει τον καθαρό πίνακα αναπλήρωσης μετά της α΄φάσης http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item546
περσυ ειμουν δ χιου στα ψαρρα. ενας νεοδιοριστος μαθηματικος και εγω . καναμε απο 15 ωρες ο καθενας μας . φετος ο μονιμος ειναι εκει και πηραν στην α φαση αλλους δυο(ευτυχως για μενα) τι θα κανουν 3 μαθηματικοι εκει?