0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για ΖΕΠ αραγε θα καλεσουν ξεχωριστα? η μαζι με της γενικης. ειναι πληρους ωραριου?
Παράθεση από: papa/laou στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 09:20:09 amγια ΖΕΠ αραγε θα καλεσουν ξεχωριστα? η μαζι με της γενικης. ειναι πληρους ωραριου?Έχει συζητηθεί το θέμα εδώ: Χρήση πινάκων αναπληρωτών στο πλαίσιο των Πράξεων «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:04:06 amΠαράθεση από: papa/laou στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 09:20:09 amγια ΖΕΠ αραγε θα καλεσουν ξεχωριστα? η μαζι με της γενικης. ειναι πληρους ωραριου?Έχει συζητηθεί το θέμα εδώ: Χρήση πινάκων αναπληρωτών στο πλαίσιο των Πράξεων «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές στελιο πηγα εκει αλλα δεν καταλαβα και πολλα. και επιμενω παλι στην αρχικη μου ερωτηση.και κατι ακομα περσυ οσοι ηταν μεσω εσπα ειχαν προβληματα με την πληρωμη τους? συγνωμη αν γινομαι κουραστικη
Παράθεση από: papa/laou στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 12:22:51 pmΠαράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 10:04:06 amΠαράθεση από: papa/laou στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 09:20:09 amγια ΖΕΠ αραγε θα καλεσουν ξεχωριστα? η μαζι με της γενικης. ειναι πληρους ωραριου?Έχει συζητηθεί το θέμα εδώ: Χρήση πινάκων αναπληρωτών στο πλαίσιο των Πράξεων «Διαπολιτισμικές Εκπαιδευτικές στελιο πηγα εκει αλλα δεν καταλαβα και πολλα. και επιμενω παλι στην αρχικη μου ερωτηση.και κατι ακομα περσυ οσοι ηταν μεσω εσπα ειχαν προβληματα με την πληρωμη τους? συγνωμη αν γινομαι κουραστικηΓια το ΖΕΠ δεν μπορώ να απαντήσω.Για τις πληρωμές του ΕΣΠΑ: πέρυσι άργησε να αρχίσει η πληρωμή (και άλλα πολλά προβλήματα στην αρχή) και σε πολλούς καθυστερούσαν γενικώς.Δεν χάνεις χρήματα, απλώς ελπίζω φέτος να βοηθήσει την κατάσταση η περυσινή τεχνογνωσία και του Υπουργείου και των περιφερειακών Διευθύνσεων.
το μονο θετικο που μπορω να βρω σε ολο αυτο, ειναι οτι οσο πιο αργα παει, τοσο πιο πολλα κενα θα μαζευτουν...και περσι το ιδιο γινοταν,και στο τελος πηραν τους περισσοτερους απο καθε αλλη φορα....και οι μεγαλες πολεις Αθηνα , Θεσσαλονικη ειχαν παρει παρα πολλους δικους μας...εγω εστειλα στο paideia-ergasia ερωτηση για το τι γινεται, μηπως και αυτους σαν δημοσιογραφικο site,τους πουν περισσοτερα...τι να πω...καλα ,οι συνδικαλιστες ειναι για φτυσιμο....
Εχουμε καποια πληροφορια για την β΄φαση γενικης;Μας εσκασαν πια...