0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαιρετω τους συναδελφους. Μολις ειδα οτι με πηραν αναπληρωτη στην Α κυκλαδων. Ειναι η πρωτη φορα που με καλουν. Υπαρχει καποιο αρχειο που να λεει τι πρεπει να κανω? Πρεπει να παω να υπογραψω στη Συρο και μετα να αναλαβω υπηρεσια στο νησι που θα με στειλουν?
Συγχαρητήρια σε όσους προσλήφθηκαν και καλή τοποθέτησΟ πίνακας αναπληρωτών μετά την γ΄ φάση 2/11/2011 http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item573
Ήδη 462 το έχουμε "κατεβάσει". "Πουλάς" πολύ vikoulaki
Παράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 03, 2011, 05:39:41 pmΉδη 462 το έχουμε "κατεβάσει". "Πουλάς" πολύ vikoulaki Είναι διορθωση του πινακα 13-10-2011, οπότε κρατάει και τα παλιά¨κατεβάσματα¨ , αλλά δεν το δίνει ως σημερινό αρχείοΠουλάω ε!! εγω και ο ....................( σταματάω εδω για να μην βγούμε εκτος)
Ευχαριστούμε πολύ για τον πίνακα. Αν μπορειτε να μου λυσετε μια απορία. Πως ειναι δυνατον κάποιος να έχει 18.000 μόρια σε ένα μόνο σχολικό έτος; δε το ειχα προσεξει άλλη φορά. παιζει κατι με δυσπροσιτα ή δουλευε παράλληλα και δευτεροβάθμια και οαεδ ή κάτι άλλο;
Παράθεση από: vikoulaki στις Νοεμβρίου 03, 2011, 06:03:19 pmΠαράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 03, 2011, 05:39:41 pmΉδη 462 το έχουμε "κατεβάσει". "Πουλάς" πολύ vikoulaki Είναι διορθωση του πινακα 13-10-2011, οπότε κρατάει και τα παλιά¨κατεβάσματα¨ , αλλά δεν το δίνει ως σημερινό αρχείοΠουλάω ε!! εγω και ο ....................( σταματάω εδω για να μην βγούμε εκτος)Για άλλο λόγο το έγραψα και παρ' ότι με "τρώει" δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω.Τις ευχαριστίες μου για μια ακόμη φορά.ΥΓ τι θα γίνει αυτή η Ήπειρος δεν θα δώσει κανένα αναπληρωτή;