0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Τζωρτζιάννα στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 06:55:23 pmκαλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους.Με κάλεσαν στην πρώτη φάση αναπληρωτών (είμαι μαθηματικός) Γ Δωδεκανήσου. Ζητάω επειδή μένω Πελοπόννησο αν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να κάνουμε αμοιβαία αλλαγή (με την προϋπόθεση ότι ο τόπος διαμονής του είναι εκεί).Ευχαριστώ και ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω του forum.Δυστυχώς η αμοιβαία μετάθεση ισχύει μόνο για τους μόνιμους Καλή τύχη και καλή τοποθέτηση σου εύχομαι. Επίσης καλές τοποθετήσεις σε όλους τους συναδέλφους και καλά αποτελέσματα σε όσους περιμένουν τις επόμενες φάσεις
καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους.Με κάλεσαν στην πρώτη φάση αναπληρωτών (είμαι μαθηματικός) Γ Δωδεκανήσου. Ζητάω επειδή μένω Πελοπόννησο αν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να κάνουμε αμοιβαία αλλαγή (με την προϋπόθεση ότι ο τόπος διαμονής του είναι εκεί).Ευχαριστώ και ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω του forum.
245 περιπου και 160 ειδικης
Καλησπέρα και επιμένω στην αρχική ερώτηση:είμαι μαθηματικός και με κάλεσαν στην Γ Δωδεκανήσων.Υπάρχει κάποιος που να θέλει να γίνει αμοιβαία αλλαγή για εκεί;Ευχαριστώ!
marmor στο μενού επανω μπες στο 'αρχεία' και μετά το αντιστοιχο κουμπί για να το ανεβάσει. διαλέγεις κατηγορία, θέμα κτλ.