0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καί τι θα γίνει αν μείνουν σχολεία χωρίς Μαθηματικό ή Φιλόλογο ή κάποια άλλη ειδικότητα; Ξέρω περιπτώσεις σχολείων όπου υπήρχαν συνάδελφοι κάποιων ειδικοτήτων που έφυγαν με απόσπαση και δεν έχει έρθει αντικαταστάτης! Αν δεν καλυφθούν αυτά τα κενά; Υπάρχει περίπτωση να πάρει π,χ, ΠΕ02 -03 -04 από εσπερινά ή ΕΠΑΛ για να καλύψει κενά σε ΓΕΛ, ώστε να "σώσει" τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα;
Πάντος συνάδελφοι είναι τα κενά λιγότερα από πέρυσι,με αύξηση ωραρίου,συγχωνεύσεις λιγότερες συνταξιοδοτήσεις, αυτούς που γυρίσαν από τα γραφεία πίσω στα σχολεία και σα να μην έφταναν όλα αυτά κάθε χρόνο βρισκόμαστε και πιο πίσω στο πίνακα λόγω κάποιον συναδέλφων με ιδιωτική προυπηρεσία και ειδικών κατηγοριών,ένα θέμα που δεν απασχολεί κανέναν και δε το θίγει κανείς.
Σήμερα επισκέφθηκα τις Διευθύνσεις Α΄ Αθήνών και Δ΄ Αθηνών. Στη Α' μου είπαν ότι υπάρχουν 60 - 70 άτομα στη δάθεση του ΠΥΣΔΕ και δε γνωρίζει αν θα πάρουν αναπληρωτές. Στη Δ΄ Αθήνας υπάρχουν 40 άτομα στη δάθεση του ΠΥΣΔΕ και αποκλείεται να πάρουν αναπληρωτές μου το ξέκοψε κατηγορηματικά.Μηπως μπορεί κάποιος συνάδελφος που μένει Πειραιά να μας δώσει μια πληροφόρηση για τον αριθμό των Μαθηματικών που είναι στη διάθεση της Δ/νσης ώστε να έχουμε μια εικόνα για την Αθήνα γενικότερα;