0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο Ειδικής ΣΙΓΟΥΡΑ με το αντίστοιχο κουτάκι και εξαντλήσεως της Ειδικής, καλούν από της Γενικής με το αντίστοιχο κουτάκι επίσης!
Νέα από Ηλεία:Τα κενά αυτή τη στιγμή είναι 4-5(δυστηχώς μακριά από τη βάση μου οπότε θα πληρώσω αδρά σε βενζίνη) ενώ αυτή τη στιγμή είμαστε μόλις 2 που θα τοποθετηθούμε αύριο.Για συναδελφους άλλων ειδικοτήτων υπάρχει έλλειμα σε φιλολόγους(ειδικά σε γυμνάσιο μεΛ.Τ ορεινής περιοχής δεν υπάρχει κανένας με τους κατοίκους όπως είναι φυσικό να είναι εξοργισμένοι) και 1-2 για φυσικούς-βιολόγους.
Κοίτα είναι σημαντικό να εργάζεσαι και να κάνεις αυτό που θέλεις και αγαπάς αναμφιβολα.Από την άλλη βέβαια χωρίς να θεωρηθεί ότι κλαίγομαι πρέπει να υπάρχουν και οικονομικές απολάβές αντάξιες αυτού που προσφέρουμε.Στην περίπτωση μου όπως και των συναδέλφων που ξενιτεύτηκαν μένει η ηθική ικανοποίηση και κατά τα άλλα ρέστα και ταπί.....Και ως πότε έτσι;Πρέπει μέσω της ομάδας να σχεδιάσουμε κάτι.Δεν μπορεί να πετιούνται χιλιάδες συνάδελφοι αναπληρωτές στο κάλαθο των αχρήστων...Δεν σου κρύβω ότι για πρώτη φορά δεν χάρηκα όσο τις προηγούμενες βλέποντας φίλους και γνωστούς να βιώνουν την ανεργία.
Ενημέρωση για τους συναδέλφους μαθηματικους, που αναμένουν πρόσληψη ως αναπληρωτές.Α Αθήνας , δεν υπάρχουν προς διάθεση μαθηματικοί με διάθεση πύσδε ή αποσπασμένοι, επομένως αναμένεται πρόσληψη μαθηματικών (λίγα άτομα)
να ξερες βρε σταυρο ποσο εχουμε τρεξει καποια ατομα εδω στην αθηνα. αλλα δεν ειμαστε πολλοι και δεν μας υπολογιζουν. ευχομαι να μας ταρακουνησει η ολη κατασταση και να δραστηριοποιηθουμε περισσοτερο. λιγη υπομονη θελει. κατα βαθος ειμαι αισιοδοξη οτι κοντα ειμαστε για το μπαμ...