0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για πες πως λύνετε λοιπόν το πρόβλημα , χωρίς απολύσεις και χωρίς αργομισθίες...με πρακτικές προτάσεις...όχι βάλτε τους όλους να κάνουν γραμματειακή η βάλτε τους στα γραφεια
Minus καλοπροαίρετα πάντα....Επιμένεις να μου λες τι γίνεται ...και όχι τι πρέπει να γίνει...Λοιπόν εγω λέω ότι πρέπει να γίνει το εξής Όλοι οι μαθηματικοί , και λοιποί κλάδοι , που κάνουν πληροφορική να κάνουν τα μαθήματα τα οποία σπούδασαν.Ετσι θα καλυφθούν πολλά κενά μαθηματικών, θα μειωθούν οι δεύτερες αναθέσεις, και για τα παιδιά θα ειναι ότι καλύτερο να κάνουν το μάθημα τους με τους καθηγητές του κλάδου .Παράλληλα , φυσικά να μειωθούν οι δεύτερες αναθέσεις μόνο για ειδικές περιπτώσεις. Αν σε ένα απομακρυσμένο σχολείο των Κυκλάδων περισσέψουν 4 ώρες μαθηματικών τι να γίνει; Να πάρει ωρομίσθιο;Συμφωνείς με το όλο πακέτο η διαφωνείς; Ας ξεκινήσουμε από εκεί...Όσο για το αν μπαίνουν δυο καθηγητές σε 10αρια τμήματα, πες μου ονομαστικά ένα σχολείο που γίνεται κατι τέτοιο τα τελευταία χρονια...μιλάω για πληροφορική...για μηχανικούς δεν ξέρω , υπάρχουν και θέματα επικινδυνοτητας
1. εννοειται πως τα εχεις καταλαβει λαθος2. δεν έχεις διαβάσει τίποτα απ οσα ειπώθηκαν παραπάνω3. ειναι προφανές ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ σε σχολείο,αλλιώς θα ήξερες τι γίνεται στην πραγματικοτητα4. φετος πήραν 150-200 πληροφορικους αναπληρωτες...άρα...κενά υπήρχαν πληροφορικων...άρα...γιατί θα πρέπει να παίρνουν τις ώρες των άλλων...οεο;αυτά...γιατί κατάντησε κουραστικό...ΚΑΙ αυτό...
μπορείς να μου εξηγήσεις/απαντήσεις σε αυτά που ρώτησα?Σε περίπτωση που βοηθιέσαι, όχι, δεν έχω δουλέψει σε σχολείο. Απαντάω στο δικό σου 4: Το ότι πήραν φέτος πληροφορικούς δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το αν πρέπει να έχουν
Συνάδελφοι αυτό αφορά και τα Μαθηματικά2. Εκπαιδευτικοί των ΕΠΑ.Λ. που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό διδακτικό τους ωράριο, δύνανται να διατίθενται για τη συμπλήρωσή του και σε άλλες εκπαιδευτικές μονάδες Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθορίζονται τα μαθήματα, τα οποία δύναται να ανατίθενται στους εκπαιδευτικούς για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού διδακτικού τους ωραρίου, καθώς και η αντιστοιχία τους με τους κλάδους και τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών. Η διαδικασία της διάθεσης γίνεται με τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει να κάνει με αυτό που έλεγε ο Φίλης για τους Πολυτεχνίτες κλπ.... θα στείλουν "μηχανικούς" για μαθηματικά φυσική χημεία κλπ....αλλά και οικονομολόγους για μαθηματικά, ίσως και άλλες ειδικότητες Γραφιστική/Τουριστικών/Τομέα Υγείας για κάποια άλλα μαθήματα π.χ. οικιακή οικονομία, καλλιτεχνικά, γυμναστική κλπμε κύριο στόχο το Γυμνάσιοείμαι κατά 90% σίγουρος....
Πάντως kostasmath καλύτερα να διδάσκεις κατι που σπούδασες έστω και παλιά, παρά κατι για το οποιο οι μόνες σου σπουδές ειναι κατι σεμινάρια της πλάκας , στα οποία , λόγω δουλειάς πολλοί δεν πατούσαν καν....Και έν τελει, εγω έγραψα εξαιρετικά σε μαθηματικά πανελληνίων , το ένα τρίτο των πανεπιστημιακών μαθημάτων μου ήταν αμιγώς μαθηματικά η σε μεγάλο βαθμό....Και δεν ειναι σωστό να διδάξω εγω μαθηματικά ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ αλλα ειναι σωστό με 400 , και αν ώρες , σεμινάρια πασιετζας να διδάξει κάποιος προγραμματισμό σε παιδιά που Δινουν πανελλήνιες επειδή κάποτε το ελεγε ένας νομος