0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στα μεγάλα αστικα κέντρα θα προσπαθησουν να "πνίξουν" τα κενά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...οπότε μένουν τα κλασικά κι αγαπημένα... ...και μην πιστεύεις οτι θα βγάλουν όλα τα κενά ή έστω το 80% σε μια φάση...πάλι τα ίδια θα κάνουν...πρώτη φάση αρχές σεπτέμβρη στο πυρ το εξώτερον , και μετά σε λίγες μερες τα ,ας πούμε, καλύτερα μέρη...αν πρόσεξες ειπε οτι το 70-80% θα το πάρει τον σεπτεμβρη....δεν ειπε για μια φάση... ...
μεχρι ποιο έτος εχουν πάρει αναπληρωτες ΠΕ03 εγω που είμαι 2011 εχω μέλλον ακόμη ε??
να κανω μια ερωτηση.βλεπω ατομα που πηραν πτυχιο 2012-2013 και εχουν εστω 2-3 μορια.απο που μπορει να τα πηραν?ενισχυτικη τοτε δεν υπηρχε
Υπάρχουν άτομα που τα πρώτα τους (περίπου) 7,85 μόρια τα πήραν φέτος, χωρίς να έναι 3τεκνοι!Πως γίνεται αυτό;
Αυτοί πλέον δεν είναι πίνακες , είναι το κουρέλι των ιδιωτικάκηδων κλπ δεν συνεχίζω άλλο..
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Και το τσάμπα δουλειά που λες σε λίγο , θα είναι όχι δουλειά αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα.Μια μόνο ένσταση για την τοποθέτηση ...έχοντας δύο μικρά παιδιά καταλαβαίνω ότι αυτός που έχει πιτσιρίκια καλό είναι να τα βλέπει τουλάχιστον μια στις 15. Και μη νομίζεις ότι όλοι οι οικογενειάρχες θέλουν με τρέλα τα δυσπρόσιτα ...για μένα τουλάχιστον αν τύχει έτυχε αλλά δεν μπορώ να τα μηδενίσω όλα στη ζωή για ένα αμφίβολο διορισμό ή για διπλά μόρια που μετά θα γίνουν κανονικά ή με κόφτη στη μοριοδότηση. Έχουμε επιδοθεί σε ένα απίστευτο κυνήγι μορίων ξεχνώντας ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα σημαντικά να ζήσουμε. Έτσι μας έκαναν οι λαμογιοαλήτες !!!!