0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει κάποιος νόμος να μπορούμε να στηριχθούμε; Και γω μέχρι τώρα αυτό ήξερα.. αλλά βασιζόμασταν πάντα στη συνεννόηση και στη καινή λογική του συλλόγου που φέτος απ'ότι βλέπω απουσιάζει γενικότερα..Έχουν πάρει τα μαθηματικά όλοι για να καλύψουν ωράριο και φτάνουμε στο σημείο να έχει φυσικός μαθηματικά στην ά'λυκειου στο επάλ και να με στέλνουν εμένα στο διπλανό γυμνάσιο για γεωγραφία. Γι αυτό αν υπάρχει κάπου κάποια νομοθεσία για το πως δουλεύουν οι αναθέσεις θα σας ήμουν υπόχρεη!! Να αποδείξουμε τα αυταπόδεικτα!!!
Γιατί εγώ μετράω: 191 α' φάση 137 β' φάση 50 γ' φάσηΣύνολο: 378 ΠΕ 03 έως τωρα
Αν προσθεσουμε αλλους 96 πληρους ωραριου (χωρις μειωμενου δηλαδη) κλεισαμε φετος με 474 αναπληρωτες Μαθηματικους αλλα μεσα σε αυτους ειναι και συναδελφοι που προσληφθηκαν 27 Απριλιου 2017 Τελος παντων Τι να πουμε και τι να σχολιασουμε
Κάθε πέρυσι και καλύτερα κι όχι μόνο για τους μαθηματικούς, αλλά για όλους τους κλάδους! Φαντάσου τι θα γίνει την επόμενη σχολική χρονιά, με τις ενοποιήσεις, τις β' και γ΄ αναθέσεις κλπ.! Οι μισοί και αν, θα κληθούν ως αναπληρωτές!
Είπα και εγώ, δε θα χτυπήσει; Και πράγματι χτύπησες με ακόμη ένα μήνυμα τρομολαγνείας....Οι β, γ αναθέσεις ισχύουν και φέτος, αν δε το έχεις πάρει χαμπάρι. Ευτυχώς που μας ενημέρωσες πάντως για τη πορεία των πραγμάτων, αφού από μόνοι μας αν και μαθηματικοί δεν είμαστε τόσο έξυπνοι ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Πιθανόν να μην έχουμε επιτυχία στον ασεπ !!!!
Πάντως ενισχυτική που έκανα φέτος τα παιδιά είχαν φρίξει. Στο ένα σχολείο είχαν φυσικό, η οποία το πάλευε το μάθημα, στο άλλο σχολείο είχαν βιολόγο και είχαν εντελώς φρικάρει. Μιλάμε για παιδιά Α γυμνασίου στο οποίο γυμνάσιο υποτίθεται ότι τα μαθηματικά, ειδικά της Α, είναι απλά και θα μπορούσε να τα διδάξει, θεωρητικά έστω, ο οποιοσδήποτε. Εκεί δεν βασίζεται και η λογική των β,γ....,ω αναθέσεων; Ε λοιπόν είχαν φρίξει. Όταν προς το τέλος του προγράμματος της ενισχυτικής και πάνω στην κουβέντα, όπου μου περιέγραφαν την φρίκη τους με τον βιολόγο, τους πέταξα για πλάκα ένα "Θα πρέπει να δείχνω θεός μπροστά του", τρόμαξα με το πόσο γρήγορα και αυθόρμητα συμφώνησαν όλα τα παιδιά που τον είχαν καθηγητή(σε ένα τμήμα ενισχυτικής έχεις παιδιά από πολλές τάξεις και διαφορετικά σχολεία). Ακόμα και τα παιδιά της πρώτης Γυμνασίου σου φωνάζουν το πόσο έχει υποβαθμιστεί η παιδεία στα σχολεία λόγω των δευτεροτριτοτέταρτων αναθέσεων. Εγώ το λέω. Αν με βάζανε να διδάξω
Προσωπικά αμφιβάλλω ότι είχαν