0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aρση μονιμοτητας στους καθηγητες των Πανεπιστημιων.......ιδιωτικοποιηση των Πανεπιστημιων......
Έτσι κι αλλιώς η τριτοβάθμια ουσιαστικά έχει πάψει προ πολλού να είναι δωρεάν. Τώρα αν καταργηθεί το δωρεάν και επισήμως, μικρό το κακό.
η Ελλάδα είναι από τις λίγες ακόμα χώρες όπου δεν υπάρχουν δίδακτρα για (προπτυχιακές τουλάχιστον, καθώς και πολλές μεταπτυχιακές) σπουδές σε ΑΕΙ/ΤΕΙ,
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 01, 2011, 03:12:48 pm η Ελλάδα είναι από τις λίγες ακόμα χώρες όπου δεν υπάρχουν δίδακτρα για (προπτυχιακές τουλάχιστον, καθώς και πολλές μεταπτυχιακές) σπουδές σε ΑΕΙ/ΤΕΙ, Υπάρχουν μεταπτυχιακά που είναι δωρεάν; Στο πανεπιστήμιο Αθηνών, δεν νομίζω πάντως να υπάρχει...Τουλάχιστον όχι κάποιο που να έχω αντιληφθεί.
Παράθεση από: AnnaB στις Φεβρουαρίου 01, 2011, 03:40:14 pmΠαράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 01, 2011, 03:12:48 pm η Ελλάδα είναι από τις λίγες ακόμα χώρες όπου δεν υπάρχουν δίδακτρα για (προπτυχιακές τουλάχιστον, καθώς και πολλές μεταπτυχιακές) σπουδές σε ΑΕΙ/ΤΕΙ, Υπάρχουν μεταπτυχιακά που είναι δωρεάν; Στο πανεπιστήμιο Αθηνών, δεν νομίζω πάντως να υπάρχει...Τουλάχιστον όχι κάποιο που να έχω αντιληφθεί.Και μοριοδοτουνται μαλιστα.Μοριοδοτουν οσους εχουν και δινουν λεφτα στα μεταπτυχιακα.Μοριοδοτουνται το ρευστο και οι γνωριμιες.Αισχος