0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν συνεχισετε ετσι στο τελος θα μας πειτε οτι τα ενσημα θα πρεπει να ειναι και βαρεα....ηρεμηστε λιγο....μια καλη λυση θα ηταν η προσληψη σχολικων ψυχολογων....σε καθε σχολειο...ουτοπικο ναι ...αλλα....
Παράθεση από: Stelios στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:45:46 pmΠαράθεση από: nellynelly στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:41:08 pm Καλό θα ήταν να είμαστε ενημερωμένοι ως εκπαιδευτικοί γιατί υπάρχουν και μαθητές με τέτοια νοσήματα.Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αυτά συνήθως παρουσιάζονται στην εφηβεία.Το Υπουργείο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να μας ενημερώνει. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνει από μόνος του ο εκπαιδευτικός να κάνει έρευνα (ίσως και από αμφίβολες πηγές) για το πως αντιμετωπίζονται όχι μόνο ασθένειες αλλά και η καθημερινή ψυχολογία των παιδιών.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους φαταούλες της πολιτικής...αν θυμαμαι καλα ,οταν ημουν ακομα φοιτητρια ,ηταν υποχρεωτικο το μαθημα της εξελικτικης ψυχολογιας σε ολες τις σχολες......δυστυχως θα επρεπε να ηταν και αλλα μαθηματα....
Παράθεση από: nellynelly στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:41:08 pm Καλό θα ήταν να είμαστε ενημερωμένοι ως εκπαιδευτικοί γιατί υπάρχουν και μαθητές με τέτοια νοσήματα.Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αυτά συνήθως παρουσιάζονται στην εφηβεία.Το Υπουργείο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να μας ενημερώνει. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνει από μόνος του ο εκπαιδευτικός να κάνει έρευνα (ίσως και από αμφίβολες πηγές) για το πως αντιμετωπίζονται όχι μόνο ασθένειες αλλά και η καθημερινή ψυχολογία των παιδιών.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους φαταούλες της πολιτικής...
Καλό θα ήταν να είμαστε ενημερωμένοι ως εκπαιδευτικοί γιατί υπάρχουν και μαθητές με τέτοια νοσήματα.Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αυτά συνήθως παρουσιάζονται στην εφηβεία.
πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά...αλλά με αφορμή αυτό που είπε κάποιος, να ελέγχονται όλοι (από γιατρούς μέχρι οδηγούς ταξί) μήπως κάποιος θα έπρεπε να ελέχγει τους γονείς? (πριν γίνουν γονείς) σίγουρα ο καθένας αν σκεφτεί λίγο θα βρει μία περίπτωση...μόνο ένα χρόνο ήμουν σε σχολείο και έχω 2-3 πρόχειρες...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:51:24 pmΠαράθεση από: Stelios στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:45:46 pmΠαράθεση από: nellynelly στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:41:08 pm Καλό θα ήταν να είμαστε ενημερωμένοι ως εκπαιδευτικοί γιατί υπάρχουν και μαθητές με τέτοια νοσήματα.Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αυτά συνήθως παρουσιάζονται στην εφηβεία.Το Υπουργείο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να μας ενημερώνει. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνει από μόνος του ο εκπαιδευτικός να κάνει έρευνα (ίσως και από αμφίβολες πηγές) για το πως αντιμετωπίζονται όχι μόνο ασθένειες αλλά και η καθημερινή ψυχολογία των παιδιών.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους φαταούλες της πολιτικής...αν θυμαμαι καλα ,οταν ημουν ακομα φοιτητρια ,ηταν υποχρεωτικο το μαθημα της εξελικτικης ψυχολογιας σε ολες τις σχολες......δυστυχως θα επρεπε να ηταν και αλλα μαθηματα....Ποιος ήρθε; Στη δικιά μου σχολή δεν υπήρχε κατά διάνοια τέτοιο μάθημα. Μόνο μαθηματικά, χημεία και πληροφορική (από τα εκτός φυσικής)
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 08:39:27 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:51:24 pmΠαράθεση από: Stelios στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:45:46 pmΠαράθεση από: nellynelly στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:41:08 pm Καλό θα ήταν να είμαστε ενημερωμένοι ως εκπαιδευτικοί γιατί υπάρχουν και μαθητές με τέτοια νοσήματα.Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αυτά συνήθως παρουσιάζονται στην εφηβεία.Το Υπουργείο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να μας ενημερώνει. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνει από μόνος του ο εκπαιδευτικός να κάνει έρευνα (ίσως και από αμφίβολες πηγές) για το πως αντιμετωπίζονται όχι μόνο ασθένειες αλλά και η καθημερινή ψυχολογία των παιδιών.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους φαταούλες της πολιτικής...αν θυμαμαι καλα ,οταν ημουν ακομα φοιτητρια ,ηταν υποχρεωτικο το μαθημα της εξελικτικης ψυχολογιας σε ολες τις σχολες......δυστυχως θα επρεπε να ηταν και αλλα μαθηματα....Ποιος ήρθε; Στη δικιά μου σχολή δεν υπήρχε κατά διάνοια τέτοιο μάθημα. Μόνο μαθηματικά, χημεία και πληροφορική (από τα εκτός φυσικής) Ειχα κι εγω εξελικτικη ψυχολογια Αμαν ρε Λανταου! για να αποκτησουν παιδι ικανοι γονεις θα ειναι
Μαζί με όλους αυτούς στους οποίους αναφέρεται το δημοσίευμα θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα σχολεία και όλοι αυτοί που καπνίζουν μανιωδώς, χωρίς να έχουν υπακούσει ποτέ στην απαγόρευση του καπνίσματος! Στο κάτω κάτω καλύτερα να έπαιρναν φάρμακα, για να μην ενοχλούσαν και τους υπόλοιπους!
Παράθεση από: belw στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 09:17:24 pmΠαράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 08:39:27 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:51:24 pmΠαράθεση από: Stelios στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:45:46 pmΠαράθεση από: nellynelly στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 03:41:08 pm Καλό θα ήταν να είμαστε ενημερωμένοι ως εκπαιδευτικοί γιατί υπάρχουν και μαθητές με τέτοια νοσήματα.Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αυτά συνήθως παρουσιάζονται στην εφηβεία.Το Υπουργείο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να μας ενημερώνει. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνει από μόνος του ο εκπαιδευτικός να κάνει έρευνα (ίσως και από αμφίβολες πηγές) για το πως αντιμετωπίζονται όχι μόνο ασθένειες αλλά και η καθημερινή ψυχολογία των παιδιών.Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους φαταούλες της πολιτικής...αν θυμαμαι καλα ,οταν ημουν ακομα φοιτητρια ,ηταν υποχρεωτικο το μαθημα της εξελικτικης ψυχολογιας σε ολες τις σχολες......δυστυχως θα επρεπε να ηταν και αλλα μαθηματα....Ποιος ήρθε; Στη δικιά μου σχολή δεν υπήρχε κατά διάνοια τέτοιο μάθημα. Μόνο μαθηματικά, χημεία και πληροφορική (από τα εκτός φυσικής) Ειχα κι εγω εξελικτικη ψυχολογια Αμαν ρε Λανταου! για να αποκτησουν παιδι ικανοι γονεις θα ειναιΘα είχες πάρει κατεύθυνση εκπαίδευσης ή το αντίστοιχτο μάθημα επιλογής.Ικανοί να μεγαλώσουν σωστά το παιδί δεν είναι, όχι αναπαραγωγικά
οντως το εχεις ξαναπει ,αυτο για τους ικανους γονεις,αλλα εγω θελω να ρωτησω ποια κατα τη γνωμη σου ειναι τα κριτηρια που κανουν καποιον καλο γονεα....υπαρχει καπου κανενα εγχειριδιο;; το ενστικτο σε οδηγει καλε μου φιλε..ετσι απλα...υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις αλλα και που δεν υπαρχουν...φυση ειναι αυτη τι να κανουμε...οσο για το κολλημα που εφαγε η συναδελφος αν ειναι ή οχι γιατροι οι ψυχολογοι τι να πω...μακαρι να ηταν αυτο το μοναδικο προβλημα στην εκπαιδευση...και κατι ασχετο τις φατσουλες που στο καλο τις πηγαν ;;
Μια χαρά είναι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία της Ελλάδας.Πάρτε μια εικόνα για τον τρόπο με τον όποιο σταματούν τους μαθητές που ενοχλούν το μάθημαστη