0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα έρθω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωω
Boldini, μακαρι να καταφερεις ναρθεις !!! (ξερω πως σου ειναι δυσκολο αλλα και πως το θελεις πολυ. Μη φοβασαι, δεν θα σου βαλει ασκησεις αστροφυσικης, δεν θα την αφησω... )
Απαγόρευσες τα ποδοσφαιρικά?!!! Απαγορεύω τις ασκησεις αστροφυσικής! Η Boldini θα παρακολουθειται στενά απο μένα.
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 04, 2011, 07:14:47 pmBoldini, μακαρι να καταφερεις ναρθεις !!! (ξερω πως σου ειναι δυσκολο αλλα και πως το θελεις πολυ. Μη φοβασαι, δεν θα σου βαλει ασκησεις αστροφυσικης, δεν θα την αφησω... ) μα αφού με παρακαλάει το κορίτσι. Να της χαλάσω χατήρι;
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 04, 2011, 07:25:08 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 04, 2011, 07:14:47 pmBoldini, μακαρι να καταφερεις ναρθεις !!! (ξερω πως σου ειναι δυσκολο αλλα και πως το θελεις πολυ. Μη φοβασαι, δεν θα σου βαλει ασκησεις αστροφυσικης, δεν θα την αφησω... ) μα αφού με παρακαλάει το κορίτσι. Να της χαλάσω χατήρι;ναι βρε αφού μ'αρέσει η αστροφυσική.επίσης πεθύμισα τα ολοκληρώματα όχι δεν κάνω πλάκα
Παράθεση από: pontiki!!! στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 10:56:50 pmΘα έρθω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωεσενα"ποντικακι" θα σε εχω απο κοντα, διπλα μου, εισαι νεο μελος, μη σε "χαλασουν" Μάρκο, θα καθομαι δίπλα σου τότε όλο το βράδυ!!
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 04, 2011, 07:14:47 pmΠαράθεση από: pontiki!!! στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 10:56:50 pmΘα έρθω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωεσενα"ποντικακι" θα σε εχω απο κοντα, διπλα μου, εισαι νεο μελος, μη σε "χαλασουν" Μάρκο, θα καθομαι δίπλα σου τότε όλο το βράδυ!!
Παράθεση από: pontiki!!! στις Φεβρουαρίου 03, 2011, 10:56:50 pmΘα έρθω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωεσενα"ποντικακι" θα σε εχω απο κοντα, διπλα μου, εισαι νεο μελος, μη σε "χαλασουν"
Ο διαχειριστής απαιτεί φωτογραφίες από τη συνάντηση.