0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
pontiki, μαζι θα παμε, και μη σε χασω απ τα ματια μου....
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 05, 2011, 09:26:49 ampontiki, μαζι θα παμε, και μη σε χασω απ τα ματια μου.... Μάρκο επειδή είσαι γνωστή γάτα μακρυά από το pontiki!
Προτιμώ 19/2 γιατί τότε μάλλον θα είμαι και εγώ στην Αθήνα-αν και πάλι δεν είναι βέβαιο.
Παράθεση από: jimy100 στις Φεβρουαρίου 06, 2011, 01:05:22 pmΠροτιμώ 19/2 γιατί τότε μάλλον θα είμαι και εγώ στην Αθήνα-αν και πάλι δεν είναι βέβαιο.Και απαγορευτικό να έχει, θα έρθεις κολυμπώντας! Ακούς εκεί δεν είναι βέβαιο..
εμ, είδε και απόειδε που δεν καλούσες σπίτι σου για φιλολογικές βραδιές και πρότεινε μια συνάντηση εκτός. Να είναι καλά ο άνθρωπος! Το γλιτώσαμε αυτό (σσ να δούμε πόσο καλός οικοδεσπότης είσαι )
Παράθεση από: rozy4 στις Φεβρουαρίου 07, 2011, 04:27:38 pmεμ, είδε και απόειδε που δεν καλούσες σπίτι σου για φιλολογικές βραδιές και πρότεινε μια συνάντηση εκτός. Να είναι καλά ο άνθρωπος! Το γλιτώσαμε αυτό (σσ να δούμε πόσο καλός οικοδεσπότης είσαι )μηπως μου τη λες?....μολις τακτοποιηθω (κατι αλλαγες κανω παλι...) θα σας καλεσω,...θα ανοιξω νεο τοπικ (οταν ερθει η ωρα ) με τιτλο:Monderator ΜΑRKOS,....καλει σπιτι!!!