0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 03:27:46 pmΝαι Μάρκο! Πότε θα κανονίσεις την επόμενη συνάντηση; Αυτή τη φορά θα αφήσω Αίγινα , παιδιά κλπ και θα έρθω κι εγώ!
Ναι Μάρκο! Πότε θα κανονίσεις την επόμενη συνάντηση;
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 12:56:12 pmΘα συμφωνήσω με domenica2.. η επιλογή του μαγαζιού επιτυχημένη (φοβόμουν για κάτι στα γούστα του Μάρκου, αλλά ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική ή η τύχη ) και ο Μάρκος κύριος (συνόδευσε ακόμα κι εμένα όταν έφυγα... )Σειρά έχει κι ένα πάρτυ μασκέ... Μάρκο θα το οργανώσεις; Λανταου στην επομενη συναντηση με μασκε παρε την πρωτοβουλια εσυ να συνοδευσεις τα κοριτσια της παρεας.......ποια μελη απο το pde συναντηθηκατε?
Θα συμφωνήσω με domenica2.. η επιλογή του μαγαζιού επιτυχημένη (φοβόμουν για κάτι στα γούστα του Μάρκου, αλλά ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική ή η τύχη ) και ο Μάρκος κύριος (συνόδευσε ακόμα κι εμένα όταν έφυγα... )Σειρά έχει κι ένα πάρτυ μασκέ... Μάρκο θα το οργανώσεις;
Παράθεση από: RETA. στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 03:53:30 pmΠαράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 03:27:46 pmΝαι Μάρκο! Πότε θα κανονίσεις την επόμενη συνάντηση; Αυτή τη φορά θα αφήσω Αίγινα , παιδιά κλπ και θα έρθω κι εγώ! Αυτή τη φορά RETA εκπροσώπησα εγώ τους νηπιαγωγούς! Πήγα μάλιστα τελευταίος για να ...κλέψω τις εντυπώσεις!!!
Περιμένουμε φωτογραφίες!!
Παράθεση από: RETA. στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 08:38:00 pmΠεριμένουμε φωτογραφίες!!απαγορευμένες φράσεις, δεν βλέπεις παραπάνω η rozy και ο Landau...
Μπράβο...Χάρηκα που περάσατε τόσο όμορφα...Περιμένουμε φωτογραφίες!!Κανονίστε κι αλλη μία μετά το Πάσχα...ή ελάτε με τους Νηπιαγωγούς !!Κάτι λέγαμε με τον Γιώργο για μετά το Πάσχα..
Παράθεση από: RETA. στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 08:38:00 pmΜπράβο...Χάρηκα που περάσατε τόσο όμορφα...Περιμένουμε φωτογραφίες!!Κανονίστε κι αλλη μία μετά το Πάσχα...ή ελάτε με τους Νηπιαγωγούς !!Κάτι λέγαμε με τον Γιώργο για μετά το Πάσχα..Αν ειναι μονο για νηπιαγωγους τί δουλεια εχουμε? (αν και προσωπικα ειμαι συντονιστης στους ΠΕ60). Χωρις προσκληση πως?, ετσι? ...αγενεια!!!
ο τοπος συναντησης ειναι στη Πλατεια Μοναστηρακιου στο ποταμακι (στο κεντρο της πλατειας) στις 8.30 Αν ομως βρεχει θα ειναι μεσα στο σταθμο στα εκδοτηρια.