0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω μια απορια . Ας μου εξηγησει καποιος σαν να ειμουν 4 ετων. Διαβασα οτι η Δ/νση ΠΕ Ανατ. Αττικης εβγαλε στις 26 /8 ανακοινωση για αποσπασεις εντος Πυσπε. Ρωταω λοιπον:¨ αυτο δεν επρεπε ηδη να εχει γινει;¨ Γιατι αν τωρα καποιοι φυγουν απο εκει , δημιουργειται ισως κενο. Αν πανε αλλου παυει να υπαρχει το κενο; Μηπως δεν φταει και τοσο η Αννουλα. Πως το υπουργειο μετα να εχει σαφη εικονα των κενων; Η προθεσμια αν θυμαμαι καλα ειναι μεχρι τις 1/9.
Οι αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ γίνονται αφού ανακοινωθούν οι αποσπάσεις εκτός.
Παράθεση από: martina στις Αυγούστου 29, 2011, 01:13:37 pm Εχω μια απορια . Ας μου εξηγησει καποιος σαν να ειμουν 4 ετων. Διαβασα οτι η Δ/νση ΠΕ Ανατ. Αττικης εβγαλε στις 26 /8 ανακοινωση για αποσπασεις εντος Πυσπε. Ρωταω λοιπον:¨ αυτο δεν επρεπε ηδη να εχει γινει;¨ Γιατι αν τωρα καποιοι φυγουν απο εκει , δημιουργειται ισως κενο. Αν πανε αλλου παυει να υπαρχει το κενο; Μηπως δεν φταει και τοσο η Αννουλα. Πως το υπουργειο μετα να εχει σαφη εικονα των κενων; Η προθεσμια αν θυμαμαι καλα ειναι μεχρι τις 1/9.Για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ σημασία έχουν τα συνολικά κενά του συγκεκριμένου νομού και όχι της κάθε περιοχής (Α΄,
martina, μου φαίνεται μπερδεύεις το εντός με το εκτός. Διάβασε τι έγραψε πριν λίγο ο dimari.
ιοna εκανα λαθος..Νομιζα πως το μηνυμα για Κρητη το ειχες γραψει εσυ!!!