0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι θα το αφήσει η Δ.Ο.Ε και η Ο.Λ.Μ.Ε όλο αυτό; Τέτοια απαξίωση δ ε ν έχει προηγούμενο... Και καμία παράταση για την πράξη ανάληψης, γιατί μας περνούν; Δεν χωρούν λόγια κι ανακοινώσεις, θέλει πράξεις... Όσο υποχωρούμε, τόσο μας πατάνε... Πόσο ακόμη;
Παράθεση από: Emma29 στις Αυγούστου 30, 2011, 06:44:10 pmΠαράθεση από: effie kat στις Αυγούστου 30, 2011, 06:41:08 pmemma, εάν επιτρέπεται και δεν γίνομαι αδιάκριτη, τί ειδικότητες είστε με τον σύζυγο;Ο σύζυγος είναι δάσκαλος (οπότε αδύνατο να αποσπαστεί Φλώρινα που έχω εγώ οργανική) και εγώ είμαι Αγγλικών(πρωτοβάθμια).Θα την πάρεις.Εχει πολλά κενά Αγγλικών Μεσσηνια Πρωτοβάθμια. Να μου φιλήσεις την Ελευθερία (πυσπε Εβρου)μπλιαχ.Δεν θα μου λείψει καθόλου
Παράθεση από: effie kat στις Αυγούστου 30, 2011, 06:41:08 pmemma, εάν επιτρέπεται και δεν γίνομαι αδιάκριτη, τί ειδικότητες είστε με τον σύζυγο;Ο σύζυγος είναι δάσκαλος (οπότε αδύνατο να αποσπαστεί Φλώρινα που έχω εγώ οργανική) και εγώ είμαι Αγγλικών(πρωτοβάθμια).
emma, εάν επιτρέπεται και δεν γίνομαι αδιάκριτη, τί ειδικότητες είστε με τον σύζυγο;
an_satan μήπως είσαι η Διαμαντοπούλου?χαχαχαχαχα!!!!!
Radiki μακάρι να μπορούσα να έκλεινα ένα ραντεβού με την Διαμάντω και θα με έβλεπες στο CNN.