0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά την παλεύετε με ή χωρίς ηρεμιστικά;;;ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 31, 2011, 10:46:39 amΠαιδιά την παλεύετε με ή χωρίς ηρεμιστικά;;;ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!Δεν παλεύεται η κατάσταση.....ειναι ανυπόφορη........................
Παράθεση από: efi.. στις Αυγούστου 31, 2011, 10:36:32 amΠαράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 31, 2011, 10:14:16 amυπάρχει κανείς από την αβάθμια που είναι νεοδιόριστος σύζυγος στρατιωτικού να μας πει αν πήρε ή όχι απόσπαση; Μήπως θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο σαφής;
Παράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 31, 2011, 10:14:16 amυπάρχει κανείς από την αβάθμια που είναι νεοδιόριστος σύζυγος στρατιωτικού να μας πει αν πήρε ή όχι απόσπαση;
υπάρχει κανείς από την αβάθμια που είναι νεοδιόριστος σύζυγος στρατιωτικού να μας πει αν πήρε ή όχι απόσπαση;
Συγνωμη miltosmpi . Σου αλλαξα και το φυλλο.
Παράθεση από: martina στις Αυγούστου 31, 2011, 10:32:56 am Συγνωμη miltosmpi . Σου αλλαξα και το φυλλο.martina, θα σε μαλώσω ... Φύλο και όχι φύλλο μου άλλαξες ...
Παράθεση από: miltosmpi στις Αυγούστου 31, 2011, 10:57:01 amΠαράθεση από: martina στις Αυγούστου 31, 2011, 10:32:56 am Συγνωμη miltosmpi . Σου αλλαξα και το φυλλο.martina, θα σε μαλώσω ... Φύλο και όχι φύλλο μου άλλαξες ... Δεν ειμαι ανορθογραφη. Ανορθογραφη με καταντησε το Υπουργειο ......απο το αγχος.
Παράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 31, 2011, 10:43:08 amΠαράθεση από: efi.. στις Αυγούστου 31, 2011, 10:36:32 amΠαράθεση από: eva92 στις Αυγούστου 31, 2011, 10:14:16 amυπάρχει κανείς από την αβάθμια που είναι νεοδιόριστος σύζυγος στρατιωτικού να μας πει αν πήρε ή όχι απόσπαση; Μήπως θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο σαφής;
Σχετικα με τις αποσπασεις β/θμιας. επικοινωνησα με τη β/θμια της οργανικης μου και τους ρωτησα αν παρω την αποσπαση σε ποια β/θμια θα πρεπει να παρουσιαστω.Μου ειπαν πως χωρις επισημη ανακοινωση απο το υπουργειο δεν θα με αφησουν να φυγω και αυριο να παρουσιαστω στην οργανικη μου
Για τους συνάδελφους της Αθμιας:Στα γραφεία και τις δνσεις έχει σταλεί mail να αγνοήσουμε προς το παρόν την λίστα με τα ονόματα των αποσπάσεων και να περιμένουμε ανακοινοποίηση. Προσωπική μου αίσθηση όμως είναι ότι η ανακοινοποίηση θα έρθει σήμερα αλλιώς φαντάζομαι θα μας είχαν και οδηγίες σχετικά με το που πρέπει να παρουσιαστούν οι συνάδελφοι.Όπως και να χει και προκειμένου να μην βρεθεί κανένας ξεκρέμαστος, θα πρότεινα στους αποσπασθέντες (μέχρι στιγμής) να πάρουν τηλέφωνο κατά τις 1-2 στις οργανικές τους και να πιστοποιήσουν ότι υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση των αποσπάσεων από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. Κάθε άλλη πηγή δεν λογίζεται ως έγκυρη.