0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Είμαι κι εγώ συνάδελφος και περιμένω εναγωνίως τα αποτελέσματα. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα από βουλευτικό γραφείο της περιοχής μου ότι οι αποσπάσεις β/θμιας ανέρχονται στις 2000. Αυτή που με ενημέρωσε είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την υπηρεσία αποσπάσεων. Δυστυχώς πολύ λιγότερες από πέρισυ που ήταν στις 3500 (α'φάση) .
Παράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 03:54:17 pmΤο πλέον απαράδεκτο είναι ότι δεν είχαν τη στοιχειώδη συνείδηση να βγάλουν ανακοίνωση ότι οι αναμένοντες απόσπαση δεν υποχρεούνται να παρουσιαστούν αύριο και μέχρι να βγουν οι αποσπάσεις. Αλλά τι λέω, οι αιρετοί μας μόνο κείμενα κ παραστάσεις διαμαρτυρίας είναι, από ουσία τίποτα.Παιδιά ειστε σιγουροι?υπαρχει καποιο λινκ σχετικό?
Το πλέον απαράδεκτο είναι ότι δεν είχαν τη στοιχειώδη συνείδηση να βγάλουν ανακοίνωση ότι οι αναμένοντες απόσπαση δεν υποχρεούνται να παρουσιαστούν αύριο και μέχρι να βγουν οι αποσπάσεις. Αλλά τι λέω, οι αιρετοί μας μόνο κείμενα κ παραστάσεις διαμαρτυρίας είναι, από ουσία τίποτα.
Παράθεση από: Ευ-αγγελία στις Αυγούστου 31, 2011, 04:02:06 pmΠαράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 03:54:17 pmΤο πλέον απαράδεκτο είναι ότι δεν είχαν τη στοιχειώδη συνείδηση να βγάλουν ανακοίνωση ότι οι αναμένοντες απόσπαση δεν υποχρεούνται να παρουσιαστούν αύριο και μέχρι να βγουν οι αποσπάσεις. Αλλά τι λέω, οι αιρετοί μας μόνο κείμενα κ παραστάσεις διαμαρτυρίας είναι, από ουσία τίποτα.Παιδιά ειστε σιγουροι?υπαρχει καποιο λινκ σχετικό?Λινκ για αυτό που προσωπικά θεωρώ δέον; Δε σε καταλαβαίνωΛάθος παράθεση έκανε ο/ή συνάδελφος.
Να ρωτησω κατι; Ειναι συννομη η ανακοινωση των αποσπασεων μετα το τελος της εργασιμης μερας την παραμονη της εναρξης της χρονιας; Γιατι, αν δεν ειναι, εγω κανω μηνυση και ειμαι σιγουρη οτι δε θα ειμαι η μονη
Παράθεση από: Ευ-αγγελία στις Αυγούστου 31, 2011, 04:02:06 pmΠαράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 03:54:17 pmΤο πλέον απαράδεκτο είναι ότι δεν είχαν τη στοιχειώδη συνείδηση να βγάλουν ανακοίνωση ότι οι αναμένοντες απόσπαση δεν υποχρεούνται να παρουσιαστούν αύριο και μέχρι να βγουν οι αποσπάσεις. Αλλά τι λέω, οι αιρετοί μας μόνο κείμενα κ παραστάσεις διαμαρτυρίας είναι, από ουσία τίποτα.Παιδιά ειστε σιγουροι?υπαρχει καποιο λινκ σχετικό?Λινκ για αυτό που προσωπικά θεωρώ δέον; Δε σε καταλαβαίνω
Παράθεση από: etoile στις Αυγούστου 31, 2011, 04:01:20 pmΚαλημέρα! Είμαι κι εγώ συνάδελφος και περιμένω εναγωνίως τα αποτελέσματα. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα από βουλευτικό γραφείο της περιοχής μου ότι οι αποσπάσεις β/θμιας ανέρχονται στις 2000. Αυτή που με ενημέρωσε είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την υπηρεσία αποσπάσεων. Δυστυχώς πολύ λιγότερες από πέρισυ που ήταν στις 3500 (α'φάση) .Σορι κιολας αλλα με την ψυχολογια που εχουμε τωρα , τι ακριβως μας προσφερει αυτη η πληροφορια?