0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει ξεφύγει η κατάσταση...με το ένα χέρι σιδερώνω τα μωρουδιακά και με το άλλο πατώ F5....ΔΕΝ παλεύεται αυτό που βιώνουμε....
Ασ'τα, και, το χειροτερο, σημερα το πρωι εμαθα οτι αλλαξε ο διευθυντης. Η προηγουμενη διευθυντρια ηταν εξαιρετικη και θα εκανε τα στραβα ματια. Τωρα . . .
απίστευτο!! φέτος εκει ήμουν...μη αγχώνεσαι και ο καινούργιος καλός είναι...οι συνάδελφοι εκει θα πάνε στις 9...δε είναι κάτι η απόσταση 1 ώρα δρόμος...αν φύγεις μπορώ να σου πω και ωρα που έχουν δώσει ραντεβού να πάνε όλοι μαζί..
Παράθεση από: doroth στις Αυγούστου 31, 2011, 04:30:27 pmΑσ'τα, και, το χειροτερο, σημερα το πρωι εμαθα οτι αλλαξε ο διευθυντης. Η προηγουμενη διευθυντρια ηταν εξαιρετικη και θα εκανε τα στραβα ματια. Τωρα . . .Πρέπει να είναι πολύ σατράπης για μην κατανοήσει ότι δε μπορούσε να διακτινιστεί στα ορεινά Χανιά από την Αθήνα μια μάνα με μωρό και νήπιο. Αν είναι δυνατόν.
Η αλλη λεπτομερεια που δεν ανεφερα ειναι οτι εχω υποβαλει και αιτηση για αδεια ανευ αποδοχων, σε περιπτωση που δεν παρω αποσπαση. Αν οι αποσπασεις δεν ακανοινωθουν σημερα, πρεπει οπωσηποτε να παρουσιαστω στο σχολειο, γιατι, διαφορετικα ειναι πιθανο να αρχισει να τρεχει η αδεα ανευ αποδοχων, χωρις να εχω τη δυνατοτητα να την ανακαλεσω. Μιλαμε για μαγικες στιγμες
ναι για την κάντανο δε λές? μικρός που είναι ο κόσμος!!!
Αφού εστάλησαν στις διευθύνσεις άρα είναι επίσημα. Γιατί δεν ανεβαίνουν στο site του Υπουργείου να τελειώνουμε;