0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι αν ξέρετε και εσείς παρόμοια περιστατικά γράψτε τα σας παρακαλώ για να δούμε κατά πόσο εφαρμόζεται ο νόμος,γιατί πραγματικά νιώθω πολύ εξοργισμένη!!!
Αυτο ισχυει μονο τυπικα και θα σου πω γιατι το λεω.Περυσι ειδα με τα ματια μου οταν παρουσιαστηκα 1 Σεπτεμβριου στο σχολειο της οργανικης μου, οτι ο συναδελφος μου που ειμαστε του ιδιου κλαδου και με περναει σε μορια δεν εμφανιστηκε ποτε.Πηρε αποσπαση με την α'φαση(26 Ιουλιου)και υποτιθεται οτι επρεπε να βρισκεται στην οργανικη του μεχρι να βρεθει αντικαταστατης και τον αποδεσμευσει ο Διευθυντης της ΔΔΕ.Επειδη εγω αποσπαστηκα με τη β'φαση(31 Αυγουστου)αναγκαστηκα να ταξιδεψω κοντα 8 ωρες,να κλεισω ξενοδοχειο και να ταλαιπωρηθω ουσιαστικα μονο και μονο για μια υπογραφη στην πραξη αναληψης και να ξαναφυγω!Η εγκυκλιος και η αποφαση το ελεγαν ξεκαθαρα.Γιατι λοιπον δεν το τηρησε ο συναδελφος και μαζι με αυτον και καποιοι αλλοι που γνωριζω??? Αρα ημουν ο βλακας της υποθεσης,ετσι?
Η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις στα μειονοτικά σχολεία (http://www.alfavita.gr/downit.php?id=36869), αναφέρει:"Με την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία θα αφορά στον τρόπο πρόσληψης και διορισμού των εκπαιδευτικών, στις μεταθέσεις και αποσπάσεις αυτών και στην επιλογή των στελεχών διοίκησης της εκπαίδευσης θα ορισθεί η διαδικασία των αποσπάσεων και κάθε σχετικό θέμα"Τι είναι πάλι αυτό; Νόμιζα ότι δεν υπήρχε άλλο τέτοιο θέμα...