*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 568466 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #238 στις: Ιουνίου 21, 2011, 03:25:13 pm »
Αυτο ισχυει μονο τυπικα και θα σου πω γιατι το λεω.Περυσι ειδα με τα ματια μου οταν παρουσιαστηκα 1 Σεπτεμβριου στο σχολειο της οργανικης μου, οτι ο συναδελφος μου που ειμαστε του ιδιου κλαδου και με περναει σε μορια δεν εμφανιστηκε ποτε.Πηρε αποσπαση με την α'φαση(26 Ιουλιου)και υποτιθεται οτι επρεπε να βρισκεται στην οργανικη του μεχρι να βρεθει αντικαταστατης και τον αποδεσμευσει ο Διευθυντης της ΔΔΕ.Επειδη εγω αποσπαστηκα με τη β'φαση(31 Αυγουστου)αναγκαστηκα να ταξιδεψω κοντα 8 ωρες,να κλεισω ξενοδοχειο και να ταλαιπωρηθω ουσιαστικα μονο και μονο για μια υπογραφη στην πραξη αναληψης και να ξαναφυγω!Η εγκυκλιος και η αποφαση το ελεγαν ξεκαθαρα.Γιατι λοιπον δεν το τηρησε ο συναδελφος και μαζι με αυτον και καποιοι αλλοι που γνωριζω??? Αρα ημουν ο βλακας της υποθεσης,ετσι?
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:42:03 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Ιουνίου 21, 2011, 04:00:37 pm »
Συνάδελφοι αν ξέρετε και εσείς παρόμοια περιστατικά γράψτε τα σας παρακαλώ για να δούμε κατά πόσο εφαρμόζεται ο νόμος,γιατί πραγματικά νιώθω πολύ εξοργισμένη!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Ιουνίου 21, 2011, 05:20:33 pm »
Συνάδελφοι αν ξέρετε και εσείς παρόμοια περιστατικά γράψτε τα σας παρακαλώ για να δούμε κατά πόσο εφαρμόζεται ο νόμος,γιατί πραγματικά νιώθω πολύ εξοργισμένη!!!

Πήρα κι εγώ απόσπαση 31/8 για τη δδε της μόνιμης κατοικίας μου (νησί). Η οργανική μου βρίσκεται μια θάλασσα και 3 ακόμη ώρες δρόμο μακριά. Επειδή το τελευταίο καράβι από το νησί μου έφευγε πολύ πριν την τυπική ανακοίνωση των αποσπάσεων β φάσης (αν θυμάστε ήταν 10 το βράδυ), αναγκάστηκα και πήρα στο τηλέφωνο που κυκλοφορούσε στο φόρουμ-ήταν του αιρετού της νδ στο κυσδε- και έμαθα ότι πήρα απόσπαση. Στη συνέχεια άρχισα έναν αγώνα δρόμου να επικοινωνήσω με την οργανική μου πριν μου φύγει το πλοίο (τηλέφωνα σε διευθυντές και προϊστάμενους να τους πω πως έχουν τα πράγματα).  Ημουν, θυμάμαι, με φορτωμένο το αμάξι και το ρολόι στο χέρι και έπαιρνα τηλέφωνα να δω τι θα κάνω. Ευτυχώς δια τηλεφώνου συνεννοηθήκαμε σχετικά καλά και έδειξαν κατανόηση - μόνο και μόνο τα έξοδα να πάω και να γυρίσω ήταν περίπου 200 ευρώ κι έτσι δεν πήγα στην οργανική, αλλά έκανα πράξη ανάληψης 1/9 στη δδε απόσπασης και την έστειλα στην οργανική μου. Πάντως, η ανακοίνωση των αποσπάσεων 31/8 ήταν εντελώς απαράδεκτη και ανάγκασε πολύ κόσμο να ταλαιπωρηθεί και να ξοδέψει ένα σωρό λεφτά. Εγώ εκείνη τη μέρα αποφάσισα να τολμήσω και να επικαλεστώ την κοινή λογική κι ευτυχώς δεν είχα πρόβλημα. Αλλοι έστελναν χαρτιά γιατρού ότι ήταν άρρωστοι, άλλοι ζήτησαν κανονική άδεια... Χαμός...
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Ιουνίου 21, 2011, 05:24:22 pm »
Αυτο ισχυει μονο τυπικα και θα σου πω γιατι το λεω.Περυσι ειδα με τα ματια μου οταν παρουσιαστηκα 1 Σεπτεμβριου στο σχολειο της οργανικης μου, οτι ο συναδελφος μου που ειμαστε του ιδιου κλαδου και με περναει σε μορια δεν εμφανιστηκε ποτε.Πηρε αποσπαση με την α'φαση(26 Ιουλιου)και υποτιθεται οτι επρεπε να βρισκεται στην οργανικη του μεχρι να βρεθει αντικαταστατης και τον αποδεσμευσει ο Διευθυντης της ΔΔΕ.Επειδη εγω αποσπαστηκα με τη β'φαση(31 Αυγουστου)αναγκαστηκα να ταξιδεψω κοντα 8 ωρες,να κλεισω ξενοδοχειο και να ταλαιπωρηθω ουσιαστικα μονο και μονο για μια υπογραφη στην πραξη αναληψης και να ξαναφυγω!Η εγκυκλιος και η αποφαση το ελεγαν ξεκαθαρα.Γιατι λοιπον δεν το τηρησε ο συναδελφος και μαζι με αυτον και καποιοι αλλοι που γνωριζω??? Αρα ημουν ο βλακας της υποθεσης,ετσι?

Πάντως σε καμία περίπτωση δε φταίνε οι καθηγητές για την απουσία τους εκείνη τη μέρα από το σχολείο. Το ό,τι ένα ολόκληρο καλοκαίρι άφησαν την ανακοίνωση για 31/8 βράδυ δε δείχνει ποιος φταίει;
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:42:03 »

Αποσυνδεδεμένος mariafen

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Ιουνίου 21, 2011, 06:41:56 pm »
τελικα μηπως καποιος γνωριζει αν μπορω να ζητησω αποσπαση λογω αναπηριας του πατερα μου και του αδελφου μου παρολο που δεν εχω υπηρετησει την τριετια???
ευχαριστω

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Ιουνίου 21, 2011, 07:00:07 pm »
ΠΕ0404 ετσι ειναι οπως τα λες,το ξερω απο πρωτο χερι,μα και στις αποσπασεις της α'φασης περυσι τον Ιουλιο εγραφε οτι οι εκπαιδευτικοι οφειλαν να ειναι στις οργανικες τους μεχρι να καλυφθει το κενο που θα αφηναν.Αυτο ειναι που με εξοργισε!Δεν καταλαβα,εμεις της β'φασης ημασταν εκπαιδευτικοι δευτερης κατηγοριας και επρεπε να υποστουμε τετοια ταλαιπωρια ψυχικη?Αναρωτιεμαι καποιες φορες αν αξιζε τον κοπο που διοριστηκα!  :-[

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #244 στις: Ιουνίου 21, 2011, 07:02:40 pm »
Η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις στα μειονοτικά σχολεία (http://www.alfavita.gr/downit.php?id=36869), αναφέρει:

"Με την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία θα αφορά στον  τρόπο πρόσληψης και διορισμού  των  εκπαιδευτικών, στις μεταθέσεις και αποσπάσεις αυτών και  στην επιλογή των στελεχών  διοίκησης της εκπαίδευσης θα  ορισθεί η διαδικασία των αποσπάσεων και κάθε σχετικό θέμα"

Τι είναι πάλι αυτό; Νόμιζα ότι δεν υπήρχε άλλο τέτοιο θέμα...

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Ιουνίου 21, 2011, 09:04:41 pm »
Η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις στα μειονοτικά σχολεία (http://www.alfavita.gr/downit.php?id=36869), αναφέρει:

"Με την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία θα αφορά στον  τρόπο πρόσληψης και διορισμού  των  εκπαιδευτικών, στις μεταθέσεις και αποσπάσεις αυτών και  στην επιλογή των στελεχών  διοίκησης της εκπαίδευσης θα  ορισθεί η διαδικασία των αποσπάσεων και κάθε σχετικό θέμα"

Τι είναι πάλι αυτό; Νόμιζα ότι δεν υπήρχε άλλο τέτοιο θέμα...
:o :o :o Αν κάποιος γνωρίζει,κάθε διευκρίνηση ευπρόσδεκτη...
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #246 στις: Ιουνίου 21, 2011, 10:11:18 pm »
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, η συγκεκριμένη παράγραφος υπήρχε αυτούσια στην περσινή εγκύκλιο ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΔΕ επειδη ακριβώς δεν είχε ψηφιστεί ακόμα ο νόμος 3848, που τον αναφέρει η φετινή εγκύκλιος για τα μειονοτικά  :o

Αποσυνδεδεμένος anna3

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Ιουνίου 22, 2011, 08:31:25 am »
καλημερα συναδελφοι.
καταφερε κανεις να υποβαλει την αιτηση αποσπασης μεχρι τωρα;
γιατι σε μενα λενε συνεχεια οτι το συστημα δεν λειτουργει.

Αποσυνδεδεμένος billst

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Ιουνίου 22, 2011, 08:39:02 am »
Για τα αποτελέσματα αποσπάσεων σε φορείς πότε βγαίνουν συνάδελφοι; ακούσατε τίποτα;

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Ιουνίου 22, 2011, 08:42:47 am »
Εμενα μου ειπαν οτι χτες ανοιξε το συστημα! Σημερα θα παω να δωσω τη χειρογραφη αιτηση! Λετε να παραταθει η προθεσμια υποβολης;

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #250 στις: Ιουνίου 22, 2011, 09:46:55 am »
Το σύστημα άνοιξε και δέχεται αιτήσεις πλέον.

Αποσυνδεδεμένος anna3

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Ιουνίου 22, 2011, 11:09:25 am »
εμενα παντως και πριν απο λιγο που πηρα μου ειπαν οτι ειναι σε δοκιμαστικη λειτουργεια και δεν μπορει ακομη να γινει καταχωριση αιτησεων.τι να πω...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182682
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)