0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maman1 στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 08:15:28 pmΣωστή είναι η πληροφορία ότι αναβλήθηκε για αύριο η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ. Μου το επιβεβαίωσε και ένας από τους 2 αξιότιμους (τρομάρα τους) αιρετούς, ο οποίος μόνο που δε με έβρισε γιατί είχα το θράσος να ζητήσω απόσπαση. Είναι βλέπεις προκλητικό να ζητάς απόσπαση για Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον αιρετό. Μου πρότεινε (αφού είμαστε 3 γυμναστές στο σχολείο και περισσεύουμε) να με στείλει στις Κυκλάδες. Δεν είναι αστείο. Σοβαρά το είπε, γιατί φαίνεται ότι τον κουράσαν οι αποσπάσεις. Λες και δεν είναι δουλειά τους να υποστηρίζουν και να αγωνίζονται για τα δικαιώματα των συναδέλφων. Τέτοιους εκπροσώπους έχουμε...να τους χαιρόμαστε.Υ.Γ. Μόνο σπυράκια δεν έβγαλε όταν του είπα ότι είμαι γυμνάστρια. Φαίνεται ότι ο εν λόγω κύριος έχει προαποφασίσει ότι οι γυμναστές δεν έχουν το δικαίωμα απόσπασης. Λες και είναι τσιφλίκι του το ΚΥΣΔΕ και αποφασίζει και κάνει ότι του γουστάρει. Και προεξοφλεί χωρίς να δει την αίτηση και τα μόρια κάποιου αν θα πάρει ή όχι απόσπαση. Οπότε συνάδελφοι μη σκάτε. Μας έχουν γραμμένους κανονικά. Αγγαρεία κάνουν.MAΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!!
Σωστή είναι η πληροφορία ότι αναβλήθηκε για αύριο η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ. Μου το επιβεβαίωσε και ένας από τους 2 αξιότιμους (τρομάρα τους) αιρετούς, ο οποίος μόνο που δε με έβρισε γιατί είχα το θράσος να ζητήσω απόσπαση. Είναι βλέπεις προκλητικό να ζητάς απόσπαση για Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον αιρετό. Μου πρότεινε (αφού είμαστε 3 γυμναστές στο σχολείο και περισσεύουμε) να με στείλει στις Κυκλάδες. Δεν είναι αστείο. Σοβαρά το είπε, γιατί φαίνεται ότι τον κουράσαν οι αποσπάσεις. Λες και δεν είναι δουλειά τους να υποστηρίζουν και να αγωνίζονται για τα δικαιώματα των συναδέλφων. Τέτοιους εκπροσώπους έχουμε...να τους χαιρόμαστε.Υ.Γ. Μόνο σπυράκια δεν έβγαλε όταν του είπα ότι είμαι γυμνάστρια. Φαίνεται ότι ο εν λόγω κύριος έχει προαποφασίσει ότι οι γυμναστές δεν έχουν το δικαίωμα απόσπασης. Λες και είναι τσιφλίκι του το ΚΥΣΔΕ και αποφασίζει και κάνει ότι του γουστάρει. Και προεξοφλεί χωρίς να δει την αίτηση και τα μόρια κάποιου αν θα πάρει ή όχι απόσπαση. Οπότε συνάδελφοι μη σκάτε. Μας έχουν γραμμένους κανονικά. Αγγαρεία κάνουν.