*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 568307 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #280 στις: Ιουνίου 25, 2011, 08:56:28 am »
σαφώς και έχουν ανθρωποκεντρικο χαρακτήρα. Όμως, επειδή όλοι πιστεύουν οτι δικαιουνται για κοινωνικούς λόγους μία αποσπαση, για τον λόγο αυτό έχουν θεσπιστεί και συγκεκριμένα κριτήρια και επιτέλους και η μοριοδότηση αυτών..
Πάλεψέ το όπως μπορείς, ούτως ή άλλως έχεις αναμφίβολα αυτό το δικαίωμα. Μακάρι να δικαιωθείς (αν και προσωπικά πιστεύω πως όχι).
Καλή επιτυχία λοιπον!  :) :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:11:03 »

Αποσυνδεδεμένος kourakpe

• Νέο μέλος
  • *
  • ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Ιουνίου 25, 2011, 09:00:01 am »
Ευχαριστώ πολύ θα τα ξαναπούμε.

Αποσυνδεδεμένος panmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Ιουνίου 25, 2011, 01:51:14 pm »
Θέλω  να  κάνω  μια  παρατήρηση   κι  ας  με  διορθώσετε  αν  δεν  έχω  καταλάβει  καλά. Η  εγκύκλιος  μεταθέσεων  έδινε  το  δικαίωμα  μετάθεσης  σε  όσους  νεοδιόριστους (ξέρετε  αυτούς   με  την  τριετία)  ζητούσαν  μετάθεση  απο  τη  γενική    στην  ειδική  αγωγή.  Η  εγκύκλιος  των  αποσπάσεων  δεν  δίνει  δικαίωμα  απόσπασης  σε  νεοδιόριστους  στην  ειδική  αγωγή,  γιατί  αυτές  θα  γίνουν  μέσω  ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ,  οπου  η  εγκύκλιος  αναφέρει   ρητά  οτι  δεν  έχουν  δικαίωμα  υποβολής  αίτησης  απόσπασης απο  ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ  όσοι  διανύουν  την  τριετή  υπηρεσία  κλπ.  Αυτό  δεν  είναι  λίγο  αντιφατικό;  Να  σου  δίνει  δικαίωμα  για  μετάθεση  και  όχι  για  απόσπαση;  Μήπως  το  καταλαβαίνω  λάθος;

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Ιουνίου 25, 2011, 02:17:57 pm »
Πάντως ο φίλος koyrapke έχει ένα δίκιο.... Δεν καταλαβαίνω, λίγοι είναι αυτοί που λήγει το έτος της επιδοτούμενης ανεργίας και δεν έχουν βρει ακόμα δουλειά? Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία πρόβλεψη γι αυτό?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:11:03 »

Αποσυνδεδεμένος panmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Ιουνίου 25, 2011, 02:22:45 pm »
μια  ερώτηση  ακόμη. Στην  αίτηση  απόσπασης  γράφουμε π.χ.  σκέτο ΠΥΣΔΕ Δράμας, ΠΥΣΔΕ Καβάλας  ή  συγκεκριμένα   Α  Δράμας,

Αποσυνδεδεμένος greeker

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Ιουνίου 25, 2011, 02:26:23 pm »
στις αποσπάσεις δηλώνεις ΠΥΣΔΕ συνολικά.. όχι όπως στις μεταθέσεις

Αποσυνδεδεμένος john-πε06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Ιουνίου 25, 2011, 02:37:09 pm »
Όποιος νομίζει οτι οι αποσπάσεις θα γίνουν εξολοκλήρου με μοριοδότηση....καληνύχτα....

Αποσυνδεδεμένος greeker

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Ιουνίου 25, 2011, 02:48:28 pm »
Όποιος νομίζει οτι οι αποσπάσεις θα γίνουν εξολοκλήρου με μοριοδότηση....καληνύχτα....

θα δείξει.. δεν το αποκλείω καθόλου να βγουν ονόματα χωρίς τα μόριά τους... το ίδιο έγινε (με άλλη ευθύνη ενδεχομένως) στους επιμορφωτές για τα project

Αποσυνδεδεμένος greeker

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Ιουνίου 25, 2011, 03:27:31 pm »
Μετά τις 15 Αυγούστου οι διορισμοί των εκπαιδευτικών - Αμέσως μετά οι αποσπάσεις

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=37349

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Ιουνίου 25, 2011, 03:37:59 pm »
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όσους τυχαίνει να γνωρίζουν:στο κουτάκι "παρατηρήσεις" μπορούμε να γράψουμε όσο θέλουμε(δεν εννοώ βέβαια σελίδες!!!ας πουμε μια μετρίου μεγέθους παράγραφο)ή υπάρχει προκαθορισμένος αριθμός χαρακτήρων που μπορεί να δεχτεί?ευχαριστώ!
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Ιουνίου 26, 2011, 12:15:38 pm »
@Alice6
Μάλλον ο συντάκτης σκέφτηκε ότι άμα ο σύζυγος είναι πάνω από 1 χρόνο άνεργος, τότε πιθανότατα μπορεί να μετακομίσει στον τόπο εργασίας του εκπ/κού συζύγου (και να αναζητήσει εκεί δουλειά πιθανόν), αφού δεν έχει κάτι να τον κρατάει στον τόπο που ήδη διαμένει (οκ, ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλα που σε κρατάνε στον τόπο διαμονής σου εκτός από την δουλειά, αλλά το λέω με την ψυχρή γραφειοκρατική λογική).

@shania
Ναι υπάρχει άνω όριο αν και δεν ξέρω πόσο είναι αυτό ακριβώς. Νομίζω ότι χειρόγραφα δεν θα καταφέρεις να γράψεις περισσότερο κείμενο από όσο θα δεχτεί ο υπολογιστής. Να ξέρεις όμως ότι ο υπολογιστής δεν δέχεται ειδικά σύμβολα ΟΥΤΕ παραγράφους στο κουτάκι αυτό, οπότε μην γράψεις την ιστορία της ζωής σου γιατί ο άλλος θα ζαλιστεί να το διαβάσει.

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Ιουνίου 26, 2011, 12:51:51 pm »
@Alice6
Μάλλον ο συντάκτης σκέφτηκε ότι άμα ο σύζυγος είναι πάνω από 1 χρόνο άνεργος, τότε πιθανότατα μπορεί να μετακομίσει στον τόπο εργασίας του εκπ/κού συζύγου (και να αναζητήσει εκεί δουλειά πιθανόν), αφού δεν έχει κάτι να τον κρατάει στον τόπο που ήδη διαμένει (οκ, ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλα που σε κρατάνε στον τόπο διαμονής σου εκτός από την δουλειά, αλλά το λέω με την ψυχρή γραφειοκρατική λογική).

@shania
Ναι υπάρχει άνω όριο αν και δεν ξέρω πόσο είναι αυτό ακριβώς. Νομίζω ότι χειρόγραφα δεν θα καταφέρεις να γράψεις περισσότερο κείμενο από όσο θα δεχτεί ο υπολογιστής. Να ξέρεις όμως ότι ο υπολογιστής δεν δέχεται ειδικά σύμβολα ΟΥΤΕ παραγράφους στο κουτάκι αυτό, οπότε μην γράψεις την ιστορία της ζωής σου γιατί ο άλλος θα ζαλιστεί να το διαβάσει.
Ευχαριστώ!
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος k_eleni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση...αυτή δεν ξέρω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Ιουνίου 26, 2011, 06:05:50 pm »
@ shania : Όσον αφορά το κουτάκι με τις παρατηρήσεις, επειδή περνάω αιτήσεις στο σύστημα, θα ήθελα να σου πω ότι μέχρι τώρα δεν έτυχε να μου βάλει περιορισμό. Πέρασα αιτήσεις στις οποίες το κουτάκι ήταν γεμάτο στη χειρόγραφη αίτηση... απλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω αναγκαστεί να γράψω!!!!  :P
Carpe diem...

Αποσυνδεδεμένος efkola

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Ιουνίου 26, 2011, 06:45:58 pm »
@ shania : Όσον αφορά το κουτάκι με τις παρατηρήσεις, επειδή περνάω αιτήσεις στο σύστημα, θα ήθελα να σου πω ότι μέχρι τώρα δεν έτυχε να μου βάλει περιορισμό. Πέρασα αιτήσεις στις οποίες το κουτάκι ήταν γεμάτο στη χειρόγραφη αίτηση... απλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω αναγκαστεί να γράψω!!!!  :P
Γιααααα λέγε... ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182669
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144