0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όποιος νομίζει οτι οι αποσπάσεις θα γίνουν εξολοκλήρου με μοριοδότηση....καληνύχτα....
@Alice6Μάλλον ο συντάκτης σκέφτηκε ότι άμα ο σύζυγος είναι πάνω από 1 χρόνο άνεργος, τότε πιθανότατα μπορεί να μετακομίσει στον τόπο εργασίας του εκπ/κού συζύγου (και να αναζητήσει εκεί δουλειά πιθανόν), αφού δεν έχει κάτι να τον κρατάει στον τόπο που ήδη διαμένει (οκ, ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλα που σε κρατάνε στον τόπο διαμονής σου εκτός από την δουλειά, αλλά το λέω με την ψυχρή γραφειοκρατική λογική).@shaniaΝαι υπάρχει άνω όριο αν και δεν ξέρω πόσο είναι αυτό ακριβώς. Νομίζω ότι χειρόγραφα δεν θα καταφέρεις να γράψεις περισσότερο κείμενο από όσο θα δεχτεί ο υπολογιστής. Να ξέρεις όμως ότι ο υπολογιστής δεν δέχεται ειδικά σύμβολα ΟΥΤΕ παραγράφους στο κουτάκι αυτό, οπότε μην γράψεις την ιστορία της ζωής σου γιατί ο άλλος θα ζαλιστεί να το διαβάσει.
@ shania : Όσον αφορά το κουτάκι με τις παρατηρήσεις, επειδή περνάω αιτήσεις στο σύστημα, θα ήθελα να σου πω ότι μέχρι τώρα δεν έτυχε να μου βάλει περιορισμό. Πέρασα αιτήσεις στις οποίες το κουτάκι ήταν γεμάτο στη χειρόγραφη αίτηση... απλά δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω αναγκαστεί να γράψω!!!!