*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 570092 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KELLYNIKOL

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #644 στις: Αυγούστου 24, 2011, 04:18:55 pm »
Εχω σιχαθεί αυτό το άγχος 9 χρόνια τώρα.Τη μια χρονιά προηγούνται τα βίσματα,την άλλη οι σύζυγοι στρατιωτικών,φέτος έχουμε επιπλέον τους συζυγους ανέργων.'Ολα σεβαστά αλλά υπάρχουμε και κάποιες ψυχές που οι σύζυγοί μας δεν μπορούν να μας εξασφαλίσουν αυτά τα πολυπόθητα μόρια συνυπηρέτησης.Δε δικαιούμαστε μια χρονιά κοντά στα σπίτια μας?Μια ζωή ο μισθός στις βενζίνες και η ακεραιότητά μας στην ασφαλτο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:40:58 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Αυγούστου 24, 2011, 04:20:15 pm »
το ΚΥΣΔΕ σήμερα συνεδριάζει για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Αν δεν προλάβουν να τις ανακοινώσουν σήμερα το λογικό είναι να το κάνουν αύριο πάντως.
Υπομονή!  :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Αυγούστου 24, 2011, 04:21:19 pm »
και η ακεραιότητά μας στην ασφαλτο?
Οπως ακριβώς το λες είναι...
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος kirea

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Αυγούστου 24, 2011, 04:22:05 pm »
Οι αποσπάσεις αργούν,γιατί εκρεμούν οι αποσπάσεις σε ΙΕΚ,
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:40:58 »

Αποσυνδεδεμένος GTI

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Αυγούστου 24, 2011, 04:33:16 pm »
το ΚΥΣΔΕ σήμερα συνεδριάζει για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Αν δεν προλάβουν να τις ανακοινώσουν σήμερα το λογικό είναι να το κάνουν αύριο πάντως.
Αυτο ειναι σιγουρο?? Γιατι για ΚΥΣΔΕ δε λεν τιποτα

Αποσυνδεδεμένος kourakpe

• Νέο μέλος
  • *
  • ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Αυγούστου 24, 2011, 04:33:46 pm »
Πιστεύω να δώσει και το ΚΥΣΔΕ τα μόρια συνυπηρέτησης σε συναδέλφους που έχουν αποδεδειγμένα, συζύγους άνεργους και έχουν κάνει ένσταση για μη καταχώρηση.

Αποσυνδεδεμένος actor

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #650 στις: Αυγούστου 24, 2011, 04:40:08 pm »
Εχω σιχαθεί αυτό το άγχος 9 χρόνια τώρα.Τη μια χρονιά προηγούνται τα βίσματα,την άλλη οι σύζυγοι στρατιωτικών,φέτος έχουμε επιπλέον τους συζυγους ανέργων.'Ολα σεβαστά αλλά υπάρχουμε και κάποιες ψυχές που οι σύζυγοί μας δεν μπορούν να μας εξασφαλίσουν αυτά τα πολυπόθητα μόρια συνυπηρέτησης.Δε δικαιούμαστε μια χρονιά κοντά στα σπίτια μας?Μια ζωή ο μισθός στις βενζίνες και η ακεραιότητά μας στην ασφαλτο?

Μαζί σου....συμφωνώ μαζί σου 100%.....τι υπομονή να έχεις...η ψυχολογία.....χάλια....ψάχνω να βρω λίγη αισιοδοξία για να κρατηθώ...

Αποσυνδεδεμένος johnmel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #651 στις: Αυγούστου 24, 2011, 04:42:42 pm »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: Αυγούστου 24, 2011, 04:48:48 pm »
Αυτο ειναι σιγουρο?? Γιατι για ΚΥΣΔΕ δε λεν τιποτα

το σίγουρο είναι το κυσδε συνεδριάζει αυτή τη στιγμή που "μιλάμε"  με θέμα τις υπόλοιπες αποσπάσεις σε φορείς και απο πυσδε σε πυσδε. Το σκεπτικό είναι να προλάβουν να τα κάνουν σήμερα όλα, σε μία συνεδρίαση και να μην πάνε σε δύο μέρες, Αν δεν προλάβουν σήμερα, τότε θα ξανασυνέλθουν τη Δευτέρα. Αλλά η προσπάθεια όλων ειναι για σήμερα. Πάντως η πάγια πρακτική είναι ότι εφόσον υπάρχει απόφαση κυσδε αναρτάται είτε αυθημερόν είτε την επόμενη μέρα - αφου λάβει βέβαια υπουργική υπογραφή.

ειδικά οι αποσπάσεις απο πυσδε σε πυσδε εφόσον γίνεται με βάση τα μόρια, θα είναι και μια πιο εύκολη για το κυσδε διαδικασία. Αρκεί να έχουν δοθεί σωστά τα κενά από τις διευθύνσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2011, 04:50:24 pm από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος pransot

• Νέο μέλος
  • *
  • Δάσκαλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #653 στις: Αυγούστου 24, 2011, 05:02:14 pm »
Πιστεύω να δώσει και το ΚΥΣΔΕ τα μόρια συνυπηρέτησης σε συναδέλφους που έχουν αποδεδειγμένα, συζύγους άνεργους και έχουν κάνει ένσταση για μη καταχώρηση.

Τι εννοείς; Αποφάσισε να δώσει το ΚΥΣΠΕ αυτά τα μόρια σε όσους έκαναν ένσταση  για μη καταχώρηση; Πότε έγιναν ενστάσεις; Τι σημαίνει μη καταχώρηση;

Υπάρχει περίπτωση να έχει νόημα να πάρω αύριο πιστοποιητικό ανεργίας και να το στείλω με φαξ στο ΚΥΣΔΕ ή κατόπιν εορτής στις ενστάσεις;

Ακόμη και αν πάρω απόσπαση σε μακρινότερη περιοχή ή σχολείο η βενζίνη, ο χρόνος και ο κίνδυνος που θα έχω παραπάνω για ένα χρόνο δεν είναι μικρή υπόθεση για να αδιαφορήσω... Τα 10 επιπλέον μόρια που μπορώ να έχω σε κάθε περίπτωση θα με φέρουν πολλές θέσεις πιο πάνω σε οποιοδήποτε σενάριο. (έχω 33 τώρα)
Δες τη θετική πλευρά της ζωής.
Αν αδυνατείς να τη δεις, επινόησέ την!

Αποσυνδεδεμένος kourakpe

• Νέο μέλος
  • *
  • ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: Αυγούστου 24, 2011, 05:09:58 pm »
Δεν μου έδωσαν τα μόρια άνεργης συζύγου γιατί δεν λάμβανε το επίδομα ανεργίας τη στιγμή των αιτήσεων απόσπασης ( τηλ. με υπάλληλο του υπουργείου), ενώ είναι στους πίνακες του ΟΑΕΔ. Κατέθεσα αίτηση(ένσταση) επανεξέτασης μορίων και όλα τα έγγραφα στάλθηκαν στο υπουργείο για εξέταση του αιτήματος μου. Δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει, αλλά ο Μπράτης έγραψε σήμερα ότι το ΚΥΣΔΕ τα έδωσε στους συναδέλφους της Α/βάθμιας. Το είχα αναφέρει στο forum τον Ιούνιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2011, 05:12:53 pm από kourakpe »

Αποσυνδεδεμένος pransot

• Νέο μέλος
  • *
  • Δάσκαλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: Αυγούστου 24, 2011, 05:13:11 pm »
Τι εννοείς "τα μόρια άνεργης συζύγου";
Αφού δεν προβλεπόταν πουθενά τέτοιΑ μόρια. Εγώ μόλις σήμερα με την ανακοίνωση του Μπράτη έμαθα γι΄αυτό. εσύ από πού ήξερες ότι μπορεί να τα μετρήσουν. Ποιος δε σου τα δέχτηκε και με ποιο αιτιολογικό (αφού δεν προβλεπόταν κάτι) για να κάνεις ένσταση;
Δες τη θετική πλευρά της ζωής.
Αν αδυνατείς να τη δεις, επινόησέ την!

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #656 στις: Αυγούστου 24, 2011, 05:14:26 pm »
Ρε παιδιά αναφερόταν πουθενά όταν κάναμε αίτηση απόσπασης ότι υπάρχει περίπτωση να μοριοδοτηθει ο άνεργος σύζυγος? εγώ πάντως δεν είχα δει πουθενά κάτι τετοιο
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος kourakpe

• Νέο μέλος
  • *
  • ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: Αυγούστου 24, 2011, 05:15:09 pm »
Υπάρχει στην εγκύκλιο....νομίζω στη σελ. 6

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη