*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 568440 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #896 στις: Αυγούστου 27, 2011, 06:40:21 pm »
 Και αφου ηθελαν να κανουν τις αποσπασεις με αυτον τον τροπο γιατι δεν το εκαναν οπως τους διορισμους.  θα βγαζανε μια ωραια λιστα με τα κενα , οσα υπαρχουν και αν υπαρχουν, και εμεις θα δηλωναμε μονο σε εκεινες τις περιοχες. Συμπερασμα : οι αιτησεις θα ηταν πολυ λιγοτερες , η δουλεια στις Διευθυνσεις επισης λιγοτερη γιατι θα ειχαν λιγες αιτησεις να διαβιβασουν και το Υπουργειο ακομη λιγοτερες και ολοι θα ειμασταν ευτυχισμενοι.  (παρεπιπτοντως ο συζυγος μου που με βλεπει τωρα μου λεει  να μη βαζω ιδεες γιατι αν καποιος το διαβασει και το σφυριξει στο Υπουργειο δεν θα παρει του χρονου κανεις αποσπαση). Αυτα ομως τον Ιουνιο και στο μελλον εβγαιναν κενα απο συνταξιοδοτησεις να εκανε και δευτερες αποσπασεις μεσα στον Ιουλιο ή τον Αυγουστο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:04:06 »

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Αυγούστου 27, 2011, 07:06:11 pm »
Εγω αναρωτιεμαι παντως γιατι δεν εγιναν και οι αποσπασεις στους φορεις με μοριοδοτηση και μονο απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.Και γιατι να βγαινουν πρωτα για τους φορεις και στο τελος με τοση καθυστερηση για τα σχολεια?Το μπαχαλο που θα δημιουργηθει τωρα στα σχολεια το σκεπτηκε κανεις?Ειναι δηλαδη πιο σημαντικο να καλυπτονται πρωτα οι θεσεις στους διαφορους φορεις και μετα τα κενα των εκπαιδευτικων στις σχολικες μοναδες?Αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω και μετα σου λενε <<πρωτα ο μαθητης>> χωρις εκπαιδευτικους και βιβλια ομως!!Δεν θελω να θιξω οσους πηραν αποσπαση σε φορεα και οσους περιμενουν ακομη,ο καθενας εχει τους λογους του και αυτο ειναι σεβαστο!!!Ειναι ομως λογικο?Αν εχω αδικο ας με διορθωσει καποιος και καλη επιτυχια σε ολους , δυναμη και πολλη υπομονη!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος INDI

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Αυγούστου 27, 2011, 10:00:29 pm »
τελειωνει κ το σαββατο.μια μερα ακομη μεσα στο αγχος κ τα νευρα....που θα παει αυτο??τι μας φταινε και οι αλλοι να μας βλεπου ετσι.....εχετε κανα νεο??ελπιζω να βγουν τη δευτερα.....

Αποσυνδεδεμένος Amarilis23

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #899 στις: Αυγούστου 27, 2011, 10:20:49 pm »
Γνωρίζει κανείς λειτουργικά κενά στη δευτεροβάθμια για κεντρική Μακεδονία στην ειδικότητα ΠΕ19;
Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ' αγαθά φέρει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:04:06 »

Αποσυνδεδεμένος UglyRooks

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #900 στις: Αυγούστου 28, 2011, 12:20:51 am »
Καλησπέρα σε όλους...

Σας διαβάζω μέρες τώρα και καταλαβαίνω την αγωνία σας και τον προβληματισμό σας.

Για το αν τα διαβάζει και κανείς άλλος αυτά και για το αν αντιλαμβάνονται την απαράδεκτη
συμπεριφορά του υπουργείου, με λύπη μου σας πληροφορώ (το έχω ψάξει αρκετά τις
τελευταίες μέρες το θέμα...) ότι:
1. Κανείς δεν το καταλαβαίνει (εκτός από τις οικογένειες μας).
2. Υπάρχει πολύ μίσος και αγανάκτηση εναντίον μας (ακόμα και φίλοι μου, δε κρατιούνται πια
και αρχίζουν να χώνουν για την κατάσταση στα σχολεία -μάταιη η προσπάθεια μου να εξηγήσω
τους διάφορους παράγοντες που έχουν συντελέσει σ' αυτή- και για το ωράριο μας).
3. Η αγαπημένη μας υπουργός έχει ανέβει στα μάτια της κοινής γνώμης μετά τα τελευταία
γεγονότα (νομοσχέδιο ΑΕΙ).

Γενικά, όπως έχει ειπωθεί ήδη εδώ μέσα, πιστέυω πως η απαξίωση είναι συνειδητή και σκόπιμη
για να δρομολογηθούν άλλα... Επίσης, για απεργία διαρκείας κλπ, συμφωνώ ότι αυτό ακριβώς
ελπίζουν για να γκρινιάξει ο κόσμος με μας και να μη φανούν κενά, βιβλία κλπ (δεν εννοώ να μην
κάνουμε, αλλά ξέρω 'γω, μήπως να την κάνουμε λίγο πιο μετά... ;) )

Επίσης μια απορία (σχετική με το topic):
Κι εγώ περιμένω, με αρκετή αγωνία, για την απόσπαση, αλλά με ανάποδη φορά απ' ότι οι περισσότεροι σας:
Είμαι στη διάθεση στην Ελευσίνα και έχω ζητήσει Δωδεκάνησα (για κάνα μόριο, αλλιώς για όλη μου τη
ζωή 80χλμ - 2ώρες+ την ημέρα...) Δε ζητάω την εκτίμηση σας αν θα την πάρω (διαβάζω το forum, έχω
βγάλει τα συμπεράσματά μου), αλλά αυτό:

Αν αργήσουν πέρα της 1/9, ξέρω τι θα κάνω, θα παρουσιαστώ Ελευσίνα και όταν βγουν κλπ κλπ.
Αν όμως βγουν την Τρίτη (για σας, το εύχομαι έστω τότε), υπάρχει περίπτωση να απαιτήσουν Πέμπτη να
είμαι στη Ρόδο? Ή θα δώσουν 2-3 μέρες διορία???
Επίσης, ενδιαφέρομαι για δυσπρόσιτο και όχι για τη Ρόδο, που σχεδόν σίγουρα έχει κενό. Υπάρχει περίπτωση
να γλιτώσω το ενδιάμεσο ταξίδι στη Ρόδο, να δηλώσω προτίμηση από εδώ και να παρουσιαστώ κατευθείαν
στο νησί (αν πάρω την τοποθέτηση)??? Καταλαβαίνετε, ότι αλλιώς, πρέπει να κάνω διπλές διαδρομές με
τα καράβια στο αμάξι μου, αφήστε που αν τελικά μου κάτσει κάνα Καστελόριζο, δε θα χρειαστώ αμάξι και θα
πρέπει να το στείλω πίσω από τη Ρόδο... (Πως? Σε ποιον?)

Αν κάποιος ξέρει απ' αυτά και μπορεί να κάνει μια εκτίμηση, ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο του.
Για τους υπόλοιπους εύχομαι τα καλύτερα, σε όσους περισσότερους γίνεται...
Amai a tudomundo para que Deus vos ame!

Αποσυνδεδεμένος papaki24

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #901 στις: Αυγούστου 28, 2011, 12:39:14 am »
Δε ζητάω την εκτίμηση σας αν θα την πάρω (διαβάζω το forum, έχω
βγάλει τα συμπεράσματά μου), αλλά αυτό:

Αν αργήσουν πέρα της 1/9, ξέρω τι θα κάνω, θα παρουσιαστώ Ελευσίνα και όταν βγουν κλπ κλπ.
Αν όμως βγουν την Τρίτη (για σας, το εύχομαι έστω τότε), υπάρχει περίπτωση να απαιτήσουν Πέμπτη να
είμαι στη Ρόδο? Ή θα δώσουν 2-3 μέρες διορία???
Επίσης, ενδιαφέρομαι για δυσπρόσιτο και όχι για τη Ρόδο, που σχεδόν σίγουρα έχει κενό. Υπάρχει περίπτωση
να γλιτώσω το ενδιάμεσο ταξίδι στη Ρόδο, να δηλώσω προτίμηση από εδώ και να παρουσιαστώ κατευθείαν
στο νησί (αν πάρω την τοποθέτηση)??? Καταλαβαίνετε, ότι αλλιώς, πρέπει να κάνω διπλές διαδρομές με
τα καράβια στο αμάξι μου, αφήστε που αν τελικά μου κάτσει κάνα Καστελόριζο, δε θα χρειαστώ αμάξι και θα
πρέπει να το στείλω πίσω από τη Ρόδο... (Πως? Σε ποιον?)

Αν κάποιος ξέρει απ' αυτά και μπορεί να κάνει μια εκτίμηση, ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο του.
Για τους υπόλοιπους εύχομαι τα καλύτερα, σε όσους περισσότερους γίνεται...

Χωρίς να είμαι σίγουρη, πιστεύω οτι μόλις βγουν τα αποτελέσματα (ΑΜΗΝ...) θα δοθεί μια διορία για να δηλώσουμε τις προτιμήσεις μας!! Επειδή φέτος όλα έχουν γίνει τόσο αργά δεν ξέρω πόσες μέρες θα δόσουν!!! Απλά τα προηγούμενα χρόνια πήγαινα 1 Σεπτέμβρη για την αίτηση κ ταυτόχρονα έκανα κ ανάληψη υπηρεσίας!! Την Ρόδο μάλλον δεν τη γλιτώνεις γιατι κάθε διεύθυνση έχει διαφορετικές αιτήσεις ανάλογα με το πως τους βολεύει!! Όπότε πως θα δηλώσεις εξ' αποστάσεως τις προτιμίσεις σου???
Ελπίζω να είμαι κατανοητή...
Φοβάμαι για όλα αυτά που
θα γίνουν για μένα...χωρίς εμένα!!!

Αποσυνδεδεμένος papaki24

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #902 στις: Αυγούστου 28, 2011, 12:41:11 am »
sorry για το προτιμίσεις!!!!!!Λαθάκι λόγω ταχύτητας κ ώρας... :o
Φοβάμαι για όλα αυτά που

sapore

• Επισκέπτης
« Απάντηση #903 στις: Αυγούστου 28, 2011, 12:52:52 am »
Κι εγώ περιμένω, με αρκετή αγωνία, για την απόσπαση, αλλά με ανάποδη φορά απ' ότι οι περισσότεροι σας:
Είμαι στη διάθεση στην Ελευσίνα και έχω ζητήσει Δωδεκάνησα (για κάνα μόριο, αλλιώς για όλη μου τη
ζωή 80χλμ - 2ώρες+ την ημέρα...)

Αν δεν κάνω λάθος,
στις ικανοποιημένες αιτήσεις απόσπασης με αίτηση του ενδιαφερόμενου
τα μόρια που λαμβάνει για τις συνθήκες διαβίωσης είναι αυτά της περιοχής με την μικρότερη μοριοδότηση.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #904 στις: Αυγούστου 28, 2011, 12:59:38 am »
Αν με το καλό βγουν την Τρίτη οι αποσπάσεις,δεν πιστεύω ότι θα δώσουν σε κανέναν μας 2ή3μέρες περιθώριο.Επειδή έχω μιλήσει και με τη ΔΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ,την Πέμπτη θέλουν να παρουσιαστούμε ή στο γραφείο ή στις θέσεις μας όλοι ανεξαιρέτως!λες να τους ενδιαφέρει το πρόβλημα του καθενός μας;πιστεύω πως θα σου πουνε Πέμπτη να είσαι στη Ρόδο,εκει θα κάνεις δήλωση θέσεων και μέσα στο ΣΚ θα αποφασίσουν και Δευτέρα θα μπορείς να φύγεις για το νέο σου σχολείο.Εντωμεταξύ ή θα πληρώνεις ξενοδοχεία στη Ρόδο ή διπλά εισητήρια.Είναι μια απίστευτη ταλαιπωρία για όλους μας με μεγάλο κόστος,οικονομικό και ψυχολογικό.Και για να δούμε...θα βγούνε Τρίτη οι αποσπάσεις της Δευτεροβαθμιας ή αργότερα;
"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! "
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #905 στις: Αυγούστου 28, 2011, 01:02:34 am »
ζωή 80χλμ - 2ώρες+ την ημέρα...)

Αν δεν κάνω λάθος,
στις ικανοποιημένες αιτήσεις απόσπασης με αίτηση του ενδιαφερόμενου
τα μόρια που λαμβάνει για τις συνθήκες διαβίωσης είναι αυτά της περιοχής με την μικρότερη μοριοδότηση.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Κάνεις λάθος sapore.όταν εσύ ζητάς απόσπαση για μια περιοχή και ικανοποιηθεί το αίτημά σου παίρνεις τα μόρια της περιοχής στην οποία τοποθετείσαι.
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος papaki24

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #906 στις: Αυγούστου 28, 2011, 01:08:13 am »
 " Όσοι αποσπασθούν από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ή μετακινηθούν εντός ΠΥΣΔΕ , θα  πάρουν  τα  μόρια του σχολείου  στο  οποίο  θα αποσπασθούν ."
Από τους αιρετούς της « ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ » :
Αυτή την ώρα αυτό το απόσπασμα βρήκα....

Φοβάμαι για όλα αυτά που

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #907 στις: Αυγούστου 28, 2011, 01:39:00 am »
Αν με το καλό βγουν την Τρίτη οι αποσπάσεις,δεν πιστεύω ότι θα δώσουν σε κανέναν μας 2ή3μέρες περιθώριο.Επειδή έχω μιλήσει και με τη ΔΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ,την Πέμπτη θέλουν να παρουσιαστούμε ή στο γραφείο ή στις θέσεις μας όλοι ανεξαιρέτως!λες να τους ενδιαφέρει το πρόβλημα του καθενός μας;πιστεύω πως θα σου πουνε Πέμπτη να είσαι στη Ρόδο,εκει θα κάνεις δήλωση θέσεων και μέσα στο ΣΚ θα αποφασίσουν και Δευτέρα θα μπορείς να φύγεις για το νέο σου σχολείο.Εντωμεταξύ ή θα πληρώνεις ξενοδοχεία στη Ρόδο ή διπλά εισητήρια.Είναι μια απίστευτη ταλαιπωρία για όλους μας με μεγάλο κόστος,οικονομικό και ψυχολογικό.Και για να δούμε...θα βγούνε Τρίτη οι αποσπάσεις της Δευτεροβαθμιας ή αργότερα;

Όταν λες όλοι ανεξαιρέτως τι εννοείς? Εγώ π.χ. είμαι σε άδεια μητρότητας ως το Νοέμβρη. Πρέπει να πάω Ρόδο με το μωρό?
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #908 στις: Αυγούστου 28, 2011, 01:46:51 am »
Όχι Ρωξάνη!Δεν εννοούσα εσένα ούτε οποιονδήποτε άλλο με άδεια.το έλεγα για όλους εμάς τους υπόλοιπους που περιμένουμε καρτερικά τις αποσπάσεις και ελπίζουμε(μαλλον μάταια) να μας δοθουν2-3μερες διορία να παρουσιαστούμε!
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #909 στις: Αυγούστου 28, 2011, 01:50:16 am »
Eπίσης Ρωξάνη πιστεύω πως δε θα σε μετακινήσουν από Κάρπαθο,αν εσύ δεν το ζητήσεις βλέποντας τα νέα κενά μετά τις αποσπάσεις.και ξέρω στα σίγουρα πως υπάρχουν πολλές ώρες φιλολόγου στο Απέρι.Μην ανησυχείς!
Νίκος Καζαντζάκης

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182678
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 675