0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε ζητάω την εκτίμηση σας αν θα την πάρω (διαβάζω το forum, έχωβγάλει τα συμπεράσματά μου), αλλά αυτό:Αν αργήσουν πέρα της 1/9, ξέρω τι θα κάνω, θα παρουσιαστώ Ελευσίνα και όταν βγουν κλπ κλπ.Αν όμως βγουν την Τρίτη (για σας, το εύχομαι έστω τότε), υπάρχει περίπτωση να απαιτήσουν Πέμπτη ναείμαι στη Ρόδο? Ή θα δώσουν 2-3 μέρες διορία???Επίσης, ενδιαφέρομαι για δυσπρόσιτο και όχι για τη Ρόδο, που σχεδόν σίγουρα έχει κενό. Υπάρχει περίπτωσηνα γλιτώσω το ενδιάμεσο ταξίδι στη Ρόδο, να δηλώσω προτίμηση από εδώ και να παρουσιαστώ κατευθείανστο νησί (αν πάρω την τοποθέτηση) Καταλαβαίνετε, ότι αλλιώς, πρέπει να κάνω διπλές διαδρομές μετα καράβια στο αμάξι μου, αφήστε που αν τελικά μου κάτσει κάνα Καστελόριζο, δε θα χρειαστώ αμάξι και θαπρέπει να το στείλω πίσω από τη Ρόδο... (Πως? Σε ποιον?)Αν κάποιος ξέρει απ' αυτά και μπορεί να κάνει μια εκτίμηση, ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο του.Για τους υπόλοιπους εύχομαι τα καλύτερα, σε όσους περισσότερους γίνεται...
Επίσης μια απορία (σχετική με το topic):Κι εγώ περιμένω, με αρκετή αγωνία, για την απόσπαση, αλλά με ανάποδη φορά απ' ότι οι περισσότεροι σας:Είμαι στη διάθεση στην Ελευσίνα και έχω ζητήσει Δωδεκάνησα (για κάνα μόριο, αλλιώς για όλη μου τηζωή 80χλμ - 2ώρες+ την ημέρα...)
Παράθεση από: UglyRooks στις Αυγούστου 28, 2011, 12:20:51 amΕπίσης μια απορία (σχετική με το topic):Κι εγώ περιμένω, με αρκετή αγωνία, για την απόσπαση, αλλά με ανάποδη φορά απ' ότι οι περισσότεροι σας:Είμαι στη διάθεση στην Ελευσίνα και έχω ζητήσει Δωδεκάνησα (για κάνα μόριο, αλλιώς για όλη μου τηζωή 80χλμ - 2ώρες+ την ημέρα...) Αν δεν κάνω λάθος,στις ικανοποιημένες αιτήσεις απόσπασης με αίτηση του ενδιαφερόμενουτα μόρια που λαμβάνει για τις συνθήκες διαβίωσης είναι αυτά της περιοχής με την μικρότερη μοριοδότηση.Διορθώστε με αν κάνω λάθος.Κάνεις λάθος sapore.όταν εσύ ζητάς απόσπαση για μια περιοχή και ικανοποιηθεί το αίτημά σου παίρνεις τα μόρια της περιοχής στην οποία τοποθετείσαι.
Αν με το καλό βγουν την Τρίτη οι αποσπάσεις,δεν πιστεύω ότι θα δώσουν σε κανέναν μας 2ή3μέρες περιθώριο.Επειδή έχω μιλήσει και με τη ΔΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ,την Πέμπτη θέλουν να παρουσιαστούμε ή στο γραφείο ή στις θέσεις μας όλοι ανεξαιρέτως!λες να τους ενδιαφέρει το πρόβλημα του καθενός μας;πιστεύω πως θα σου πουνε Πέμπτη να είσαι στη Ρόδο,εκει θα κάνεις δήλωση θέσεων και μέσα στο ΣΚ θα αποφασίσουν και Δευτέρα θα μπορείς να φύγεις για το νέο σου σχολείο.Εντωμεταξύ ή θα πληρώνεις ξενοδοχεία στη Ρόδο ή διπλά εισητήρια.Είναι μια απίστευτη ταλαιπωρία για όλους μας με μεγάλο κόστος,οικονομικό και ψυχολογικό.Και για να δούμε...θα βγούνε Τρίτη οι αποσπάσεις της Δευτεροβαθμιας ή αργότερα;