*

Αποστολέας Θέμα: καταγγελία από το σύλλογο γονέων εις βάρος καθηγητή  (Αναγνώστηκε 16059 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος meliti

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
είμαι ΠΕ05 με απόσπαση στην πρωτοβάθμια και διάθεση σε 3 σχολεία. σε ένα απ'αυτά, όπου είμαι για 4 ωρες, επειδή έχω λείψει 5 μέρες από την αρχή της χρονιάς, λόγω προβλημάτων υγείας, έγινε καταγγελία εις βάρος μου από το σύλλογο γονέων ότι έχουμε μείνει πίσω στην ύλη. όλες οι άδειες έχουν φυσικά την έγκριση του προϊσταμένου, χαρτιά γιατρών κτλ. Πίσω απ' αυτό βρίσκεται η διευθύντρια, η οποία έχει ενοχληθεί επειδή οι δάσκαλοι χάνουν το κενό τους όταν λείπω, κι όταν ρώτησα τον πρόεδρο του συλλόγου γονεών πώς ξέρουν ότι είμαστε πίσω στην ύλη μου απάντησε ότι του το είπε η διευθύντρια (την οποία έχω επανειλλημένα βεβαιώσει ότι δεν έχουμε μείνει πισω). πώς πρέπει να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο, το οποίο πέρα από αντισυναδελφικό είναι και άκρως απάνθρωπο;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: καταγγελία από το σύλλογο γονέων εις βάρος καθηγητή
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 05:35:16 pm »
που φτάσαμε!..

όταν λες καταγγελία, δηλαδή έγγραφη; και που την έκανε την καταγγελία ο σύλλογος, στη διεύθυνση;

Αποσυνδεδεμένος meliti

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 05:39:41 pm »
ναι, είναι έγγραφη. προς τον προϊστάμενο γραφείου

Αποσυνδεδεμένος TEO FYSIKOS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 05:50:48 pm »
έχεις συγκεκριμένη ύλη που πρέπει να βγάλεις; και αν οι δάσκαλοι χάνουν το κενό τους όταν αρρωστένεις όταν αρρωστένουν αυτοί τι γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 06:56:43 pm »
Γνωστό το κόλλημα των δασκάλων με τις ειδικότητες πάντως...Το πρόβλημά τους είναι πως αν λείπει καθηγητής ειδικότητας θα πρέπει να συμπληρώσουν το κενό του ασθενούντος - ενδεχομένως χάνοντας το δικό τους κενό ή φεύγοντας αργότερα...
Εγώ θα έλεγα να μη μασάς. Εφόσον υπάρχουν χαρτιά γιατρού από πίσω άσε τη διευθύντρια να χτυπιέται. Στο κάτω κάτω αν είχε υποψία ότι την έκανες "κοπάνα" ας σου έστελνε υπηρεσιακό γιατρό να τελειώνει εκεί το ζήτημα.
Μίλησε με τη σύμβουλο γαλλικών, τους αιρετούς του ΠΥΣΔΕ  και τους εκπροσώπους της τοπικής ΕΛΜΕ (αφου ανήκεις στην Δευτεροβάθμια) και μείνε ήσυχη...
οι πρωτοβάθμιοι ας προσέχανε...έχουν φερθεί με ιδιαίτερα άδικο τρόπο στους καθηγητές ειδικοτήτων, τους χώνουν πάντα τελευταίες ώρες, τους απλώνουν το πρόγραμμα απο την 1η ως την 6η ώρα ( ώστε αυτοί να φεύγουν νωρίς) και βέβαια μην ξεχνάμε πως όταν αρχές δεκαετίας 90 μπήκαν οι ξενόγλωσσοι και οι γυμναστές στην α/θμια με διάθεση απο τη β/θμια και φυσικά με ωράριο β/θμιας εκείνοι έκαναν απεργία όχι για να πέσουν κι αυτοί στις 21 ώρες αλλά για να ανέβουμε εμείς στις 24!! από κει πάρε και κατάλαβε!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Wolfgang

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:11:58 pm »
Γνωστό το κόλλημα των δασκάλων με τις ειδικότητες πάντως...Το πρόβλημά τους είναι πως αν λείπει καθηγητής ειδικότητας θα πρέπει να συμπληρώσουν το κενό του ασθενούντος - ενδεχομένως χάνοντας το δικό τους κενό ή φεύγοντας αργότερα...
Εγώ θα έλεγα να μη μασάς. Εφόσον υπάρχουν χαρτιά γιατρού από πίσω άσε τη διευθύντρια να χτυπιέται. Στο κάτω κάτω αν είχε υποψία ότι την έκανες "κοπάνα" ας σου έστελνε υπηρεσιακό γιατρό να τελειώνει εκεί το ζήτημα.
Μίλησε με τη σύμβουλο γαλλικών, τους αιρετούς του ΠΥΣΔΕ  και τους εκπροσώπους της τοπικής ΕΛΜΕ (αφου ανήκεις στην Δευτεροβάθμια) και μείνε ήσυχη...
οι πρωτοβάθμιοι ας προσέχανε...έχουν φερθεί με ιδιαίτερα άδικο τρόπο στους καθηγητές ειδικοτήτων, τους χώνουν πάντα τελευταίες ώρες, τους απλώνουν το πρόγραμμα απο την 1η ως την 6η ώρα ( ώστε αυτοί να φεύγουν νωρίς) και βέβαια μην ξεχνάμε πως όταν αρχές δεκαετίας 90 μπήκαν οι ξενόγλωσσοι και οι γυμναστές στην α/θμια με διάθεση απο τη β/θμια και φυσικά με ωράριο β/θμιας εκείνοι έκαναν απεργία όχι για να πέσουν κι αυτοί στις 21 ώρες αλλά για να ανέβουμε εμείς στις 24!! από κει πάρε και κατάλαβε!!

Εν μέρει συμφωνώ, αλλά δεν είμαστε όλοι έτσι οι της Πρωτοβάθμιας...!!!
I used to be schizophrenic, but now we are both OK!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:17:11 pm »
σωστό! Πράγματι δεν ειστε όλοι έτσι. Ανακαλώ. Οι παλιότεροι πάντως κάπως έτσι είναι σε μεγάλο βαθμό!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος marylou

• Πλήρες μέλος
  • πε 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:40:04 pm »
έχεις συγκεκριμένη ύλη που πρέπει να βγάλεις; και αν οι δάσκαλοι χάνουν το κενό τους όταν αρρωστένεις όταν αρρωστένουν αυτοί τι γίνεται;
οταν αρρωσταινει ενας δασκαλος ειναι υποχρεωμενοι οι υπολοιποι δασκαλοι του σχολειου να μοιρασουν τα παιδια στις ταξεις τους και να τα απασχολησουν

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:43:31 pm »
Καλά, έχω μείνει εμβρόντητη με αυτά που διαβάζω!!!!!
1ον) Γράψε τη Δ/ντρια εκεί που δε πιάνει μελάνι και πέρνα στην επίθεση! Υπάρχει και ΥΛΗ στο Δημοτικό και δεν το ήξερα (!!!!!)? 2ον) Πήγαινε κατευθείαν στον Προιστάμενό σου και ενημέρωσέ τον και διαμαρτυρήσου έντονα για το απαράδεκτο αυτό γεγονός!!!! (Φρόντισε να ενημερωθείς ότι δεν θα μπει τέτοιου είδους έγγραφο -καταγγελία-στο φάκελό σου.)
3ον) Τηλεφώνησε στη σύμβουλο και ενημέρωσέ την. Ζήτα τη συμβουλή της. Ζήτα επίσης τη βοήθειά της - ρώτα τη πώς μπορεί να σε βοηθήσει (ένα τηλεφώνημα στη Δ/ντρια, μια επιστολή στο Σύλλογο γονέων... δεν ξέρω). Αν πάλι δεν μπορεί ή δεν προτίθεται, θα ξέρεις ότι της έχεις μιλήσει.
4ον) Δε φτάνει που οι ξενόγλωσσοι έχουμε γίνει οι ... άντε να μην πω τώρα της εκπαίδευσης, έχουμε κι αυτά από τα δημοτικά! -συμφωνώ με bitch-. Όσο για το άπλωμα του ωραρίου, βρίσκουν και τα κάνουν τώρα που η πλειοψηφία είναι ωρομίσθιοι. Κάτσε να δεις αργότερα.... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά- μπροστά τους θα τα βρουν.

Μην πτοείσαι, η νοοτροπία των συλλόγων γονέων στα δημοτικά είναι γνωστή ( :'(). Κάνε τη δουλειά σου όσο μπορείς καλύτερα!

P.S. Το συγγεκριμένο τμ
ημα πρόσεξέ το και τρέξτο τρελά.
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος marylou

• Πλήρες μέλος
  • πε 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:44:05 pm »
είμαι ΠΕ05 με απόσπαση στην πρωτοβάθμια και διάθεση σε 3 σχολεία. σε ένα απ'αυτά, όπου είμαι για 4 ωρες, επειδή έχω λείψει 5 μέρες από την αρχή της χρονιάς, λόγω προβλημάτων υγείας, έγινε καταγγελία εις βάρος μου από το σύλλογο γονέων ότι έχουμε μείνει πίσω στην ύλη. όλες οι άδειες έχουν φυσικά την έγκριση του προϊσταμένου, χαρτιά γιατρών κτλ. Πίσω απ' αυτό βρίσκεται η διευθύντρια, η οποία έχει ενοχληθεί επειδή οι δάσκαλοι χάνουν το κενό τους όταν λείπω, κι όταν ρώτησα τον πρόεδρο του συλλόγου γονεών πώς ξέρουν ότι είμαστε πίσω στην ύλη μου απάντησε ότι του το είπε η διευθύντρια (την οποία έχω επανειλλημένα βεβαιώσει ότι δεν έχουμε μείνει πισω). πώς πρέπει να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο, το οποίο πέρα από αντισυναδελφικό είναι και άκρως απάνθρωπο;
πιστευω πως η διευθυντρια δεν ενοχληθηκε επειδη χανουν οι δασκαλοι τα κενα τους, μαλλον ενοχληθηκε επειδη ελειψες 5 φορες

Αποσυνδεδεμένος marylou

• Πλήρες μέλος
  • πε 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:46:16 pm »
Καλά, έχω μείνει εμβρόντητη με αυτά που διαβάζω!!!!!
1ον) Γράψε τη Δ/ντρια εκεί που δε πιάνει μελάνι και πέρνα στην επίθεση! Υπάρχει και ΥΛΗ στο Δημοτικό και δεν το ήξερα (!!!!!)? 2ον) Πήγαινε κατευθείαν στον Προιστάμενό σου και ενημέρωσέ τον και διαμαρτυρήσου έντονα για το απαράδεκτο αυτό γεγονός!!!! (Φρόντισε να ενημερωθείς ότι δεν θα μπει τέτοιου είδους έγγραφο -καταγγελία-στο φάκελό σου.)
3ον) Τηλεφώνησε στη σύμβουλο και ενημέρωσέ την. Ζήτα τη συμβουλή της. Ζήτα επίσης τη βοήθειά της - ρώτα τη πώς μπορεί να σε βοηθήσει (ένα τηλεφώνημα στη Δ/ντρια, μια επιστολή στο Σύλλογο γονέων... δεν ξέρω). Αν πάλι δεν μπορεί ή δεν προτίθεται, θα ξέρεις ότι της έχεις μιλήσει.
4ον) Δε φτάνει που οι ξενόγλωσσοι έχουμε γίνει οι ... άντε να μην πω τώρα της εκπαίδευσης, έχουμε κι αυτά από τα δημοτικά! -συμφωνώ με bitch-. Όσο για το άπλωμα του ωραρίου, βρίσκουν και τα κάνουν τώρα που η πλειοψηφία είναι ωρομίσθιοι. Κάτσε να δεις αργότερα.... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά- μπροστά τους θα τα βρουν.

Μην πτοείσαι, η νοοτροπία των συλλόγων γονέων στα δημοτικά είναι γνωστή ( :'(). Κάνε τη δουλειά σου όσο μπορείς καλύτερα!

P.S. Το συγγεκριμένο τμ
ημα πρόσεξέ το και τρέξτο τρελά.
γιατι να μην υπαρχει υλη στο δημοτικο δηλαδη; αναλυτικο προγραμμα εχουμε. λετε να εκανε ο καθενας ο,τι του κατεβει;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:48:13 pm »
Δηλαδή ως πόσες φορές "επιτρέπεται" να λείψει κανείς για να μην ενοχληθεί η Χ διευθύντρια; Θα βάλουμε τώρα και όριο στο πόσες φορές θα αρρωστήσουμε; Εδώ το υπουργείο έστειλε επειγουσα εγκύκλιο για την αντιμετώπιση του Η1Ν1 και πάλι φέτος στα σχολεία και μεις απαγορεύεται να αρρωστήσουμε;

Αποσυνδεδεμένος marylou

• Πλήρες μέλος
  • πε 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 07:56:25 pm »
Δηλαδή ως πόσες φορές "επιτρέπεται" να λείψει κανείς για να μην ενοχληθεί η Χ διευθύντρια; Θα βάλουμε τώρα και όριο στο πόσες φορές θα αρρωστήσουμε; Εδώ το υπουργείο έστειλε επειγουσα εγκύκλιο για την αντιμετώπιση του Η1Ν1 και πάλι φέτος στα σχολεία και μεις απαγορεύεται να αρρωστήσουμε;
ειπα εγω οτι απαγορευεται; τι πιστευω πως την ενοχλησε ειπα. απλως ορισμενοι γονεις, εκπαιδευτικοι και διευθυντες/ντριες ειναι καχυποπτοι με οσους αρρωσταινουν συχνα και δεν θελει πολυ να βρεθεις στο ματι του κυκλωνα. προτιμουν να πας με πυρετο παρα να λειψεις. αυτη η νοοτροπια επικρατει. ξερω πολλους συναδελφους που ερχονται αρρωστοι για να μην δωσουν δικαιωμα. φυσικα διαφωνω με αυτη την τακτικη. οταν αρρωσταινεις, μεινε σπιτι σου! δεν φταινε οι υπολοιποι να κολλησουν.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 08:25:17 pm »
Γράψε τη διευθύντρια και τους γονείς εκεί που πρέπει.. στα παλαιότερα των σανδαλίων σου! Είσαι καλυμένη και μην ανησυχείς. Απλά ορισμένοι είναι κολλημένοι και φταίνε αποκλειστικά οι ίδιοι για αυτό. Εσύ χαλλλαρά... και άσε τους να τρώγονται!
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182553
  • Σύνολο θεμάτων: 19473