*

Αποστολέας Θέμα: Θ' ΦΑΣΗ...  (Αναγνώστηκε 22973 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
Απ: Θ' ΦΑΣΗ...
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 07:58:58 pm »
περαστικα κ σε σενα κοριτσακι!  :) :)
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:34:54 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 12:49:56 am »
BLONDIE  και κατι ακομα μου φαινεται μονο εμεις οι δυο μειναμε  σε αυτο το θεμα(Θ΄ΦΑΣΗ) ολες οι αλλες διοριστηκαν
ειδες βρε?τελικα δεν μειναμε τα δυο μας!χιχιχι!!σορυ που δεν απαντουσα αλλα δυστυχως ειμαι κρεββατωμενη με πυρετο!με αρρωστησε η κατασταση βλεπεις!! :P παντως αν τα πραγματα συνεχισουν ετσι κ του χρονου,διοριζοντας κ τους υπολοιπους του ασεπ του 2008,λογικα θα προλαβουμε κ εμεις...ξερω κ εγω!ολα πιθανα με αυτους που μπλεξαμε!

Ωραία κορίτσια, τότε είμαστε οι 4 μας μαζί με τη xristina22!!! Και έχω να σας πω...ότι κι εγώ είμαι άρρωστη-χαχα!! Τυχαίο;; Δε νομίζω! xristina22 εσύ από υγεία πώς πας;; Μαζί θα τα περάσουμε όλα! Και τις αναπληρώσεις και τις αρρώστιες!!
Άντε να μαζευόμαστε κιόλας σιγά-σιγά, δεν μπορεί θα υπάρχουν κι άλλοι για τη Θ' μας...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 10, 2011, 12:57:18 am από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:16:58 am »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D jioannio νασαι καλα!!πολυ γελασα!!ε μα μας εχουν βγαλει την πιστη!ευτυχως εχουμε κ το φορουμ κ λεμε καμια κουβεντουλα!!xristina 22 εισαι εδω?!χιχιχι!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:17:43 am »
αααααααα!!κ περαστικα σου κ σενα! ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:34:54 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:32:53 am »
Ευχαριστώ πολύ BLONDIE, το φόρουμ των αρρώστων της Θ' γίναμε!!! Περαστικά στη Θ' λοιπόν! Κυριολεκτικά μας και μεταφορικά μας! :D
Και έχεις απόλυτο δίκιο, πάλι καλά που υπάρχει και το φόρουμ...παρηγοριά και καθημερινή συνήθεια έχει γίνει! 
;)  ;) (Στέλνουμε και καμιά φατσούλα να περνάει ακόμα καλύτερα η ώρα-χαχαχα!)  :-X
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:18:22 am από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:50:39 am »
ετσι ακριβως.παντως κακα τα ψεματα φετος φοβαμαι οτι πολλα ατομα δεν θα δουμε φως.αντε να παρει πλεον κ 30 ατομα... :-\ :-\ (πολλα εβαλα λετε?να κανω καμια περικοπη?χαχαχαχα!!! ::) ::) )

κ ετσι για το χαβαλε ριξτε μια ματια!οταν το ειδα λυθηκα στο γελιο εντελως!!
http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/photo.php?fbid=185841298096297&set=a.116958181651276.19779.100000112853349
δεν εχει κ αδικο!!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:53:32 am από BLONDIE »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 04:02:39 pm »
κοριτσια περαστικα σε ολες μας ειναι αληθεια πως το forum εγινε καθημερινη συνηθεια καλα που υπαρχει και αυτο και τα λεμε λιγο.Ηθελα ομως να ρωτησω κατι ακουτε τιποτα θα γινει  ο διαγωνισμος του ΑΣΕΠ  το 2011-12 σε αλλα θεματα του forum που κοιτω κατα καιρους καποιοι συναδελφοι εκπαιδευτικοι εχουν αρχισει και διαβαζουν εσεις αρχισατε? γιατι εγω οχι, μηπως τελικα θα πρεπει να αρχισουμε ?

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 04:39:17 pm »
εγω ηθελα να το ξεκινησω αλλα ακουγεται οτι θα αλλαζαν την υλη μας...κατι τετοιο...ξερετε κατι πιο στανταρ?

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 09:23:50 pm »
BLONDIE μου φαινεται εδωσα την ιδεα για τον ΑΣΕΠ και λιγη ωθηση  ηθελες και εσυ να ξεκινησεις το θεμα για την υλη του κλαδου μας .Παντος πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που λετε , οσο για τα βιβλια αν υπαρχη καποια κοπελα  που να εχει μια λιστα απο βιβλια που μπορουμε να διαβασουμε για το διαγωνισμο ας τη δωσει θα την ευχαριστησουμε πολυ :) :)

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:24:13 pm »
Κοριτσια να μαι κ γω η 5η της παρεας...Και με 22 παρα κατι ψιλά μορια..Και πριν σας διαβασω ημουν σχεδόν απελπισμένη!!!Με μια διορισμένη -απαισιόδοξη-φιλη μου που μίλησα μου πε οτι πιστευει πως οι διορισμοι θα ναι ίσα-ίσα οσοι προβλέπονται απο το 60-40% δλδ.γύρω στα 250 άτομα!!Αλλα εγώ συνρχιζω να πιστευω-ίσως λίγο υπεραισιόδοξα-οτι θα διορισει καμιά 400 λόγω συντάξεων κτλ..Κ φυσικά μόνο τότε θα χω κάποια ελπίδα!!!

Ασχετο:Να σας ρωτήσω κτ που με καίει πολυ δουλεύετε εννοώ σε οποιαδηποτε δουλειά???Γιατι εγώ υποαπασχολουμε θα λεγα κ η στάνταρ δουλειά μου είναι να ψάχνω εργασια στο διαδίκτυο...Όσο για το διάβασμα δεν έχω καμια όρεξη...εχω δώσει 3 φορές κ ειλικρινά νιώθω πως η ζωή μου χρωστάει όπως λεει κ η διαφίμιση χαχα!!!Οπότε θα ήθελα να προτείνω όχι όπως η +άδελφος, σε καποιον αν εχει λίστα βιβλίων να μας πει..Αλλα να μας δώσουν τα θέματα μια κ καλή...!!! ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 04:23:17 pm »
καλως ηλθες ελια στο καινουργιο μας θεμα εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο η προκηρυξη για αυτους τις ειδικης αγωγης βγηκε?ή ακομη γιατι αν δεν βγηκε ακομη για αυτους τι συζηταμε  για τον καινουργιο ασεπ και μετα θα ειναι μεσα η ειδικοτητα μας ή θα προκηρυξη ασεπ για ειδικοτητες που δεν εχει ατομα στον πινακα γιατι ο δικος μας δοξα το Θεο εχει αρκετους  κατι τετοιο δεν ειχε ακουστει?

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 10:15:34 pm »
ελιά!!! Ήρθες! τέλεια, άντε ν' ακούγονται περισσότερες απόψεις! Επίσης, ν΄αγιάσει το στόμα σου μ' αυτό που είπες, με αντιπροσωπεύει απόλυτα κι εμένα ότι η ζωή μου χρωστάει! Εγώ έχω δώσει 2 φορές ΑΣΕΠ και δεν περιμένω να διαβάσω τώρα για να κάνω κάτι καλύτερο. Ξέρω τι μου φταίει και είναι το θέμα του χρόνου που ποτέ δεν προλαβαίνω σε τέτοιου τύπου εξετάσεις!! Έχω ρίξει πολύ διάβασμα στη ζωή μου γύρω από τον κλάδο μας. Άλλωστε, η καθημερινή ενημέρωση είναι που σε κάνει να μη χάνεις επαφή κι αν κάτι σ΄αρέσει και σ' ενδιαφέρει πραγματικά δεν περιμένεις συγκεκριμένη ύλη! Ψάχνεσαι γενικότερα γιατί το γουστάρεις. Αφήστε που και η ύλη ν' αλλάξει, το αναλυτικό και ο οδηγός νηπιαγωγού είναι τα Ευαγγέλιά μας! Και κάθε φορά που προτείνεται ύλη από τον ΑΣΕΠ γενικότητες περιλαμβάνει...κοινώς ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Εγώ δουλεύω φέτος σε ΙΕΚ προσχολικής αγωγής. Με βοηθάει αρκετά μπορώ να πω για να μη χάνω επαφή. Έτρεμα φέτος, που έβλεπα ότι δε μας καλούν, μήπως μείνω χωρίς δουλειά. Ευτυχώς όλα καλά, βγάζω κι ένα χαρτζιλικάκι!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 22, 2011, 01:49:19 am από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 10:39:38 pm »
ELEN LIA, εγώ θυμάμαι κάπου να διαβάζω ότι ανακοινώθηκαν οι θέσεις διοριστέων για την ειδική αγωγή μέσω ΑΣΕΠ. Μάλιστα, είχαμε σχολιάσει και κάπου στο φόρουμ ότι δόθηκαν ελάχιστες για νηπιαγωγούς ειδικής αγωγής. Για την προκήρυξη όμως δεν ξέρω σίγουρα αν βγήκε. Θα γίνει φέτος ο διαγωνισμός για την ειδική αγωγή, πιστεύω ότι σίγουρα θα γίνει. Όπως πιστεύω ότι θα γίνει και για εμάς αρχές του 2012 και ότι ο κλάδος μας θα είναι μέσα. Κακά τα ψέματα κορίτσια, δεν είμαστε και ξεχασμένοι από το θεό, υπάρχουν κλάδοι που χαροπαλεύουν για να μη σβηστούν από το χάρτη...κάτι θεολόγοι, κάτι γυμναστές...πολύ δύσκολα τα πράγματα γι' αυτά τα παιδιά! Και γι' αυτούς τους κλάδους (όπως και για αρκετούς ακόμα) μπορεί να μη γίνει ΑΣΕΠ το '12. Μην απελπιζόμαστε, μέσα στα χάλια μας είμαστε κομματάκι καλύτερα...... :)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2011, 10:41:21 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 12, 2011, 03:29:46 pm »
εχεις δικαιο jioannio ο κλαδος μας βρισκεται σε καλυτερη μοιρα απο κατι αλλους, ωστοσο ομως δεν ειμαστε και στη μοιρα των δασκαλων που κανουν δυο και τρεις φορες το χρονο αιτησεις για αναπληρωτες που πριν ακομη καλα καλα τελειωσουν και παρουν πτυχιο τους καλουν  για αναπληρωτες κτλ κτλ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 12, 2011, 03:32:30 pm από ELEN LIA »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182627
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 644
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144