0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι, όχι δε δημόσιο νηπιαγωγείο...τί καλά που θα ήταν!! Αν συνέβαινε αυτό δε θα έγραφα και τόσο φανατικά στο θέμα "Θ' ΦΑΣΗ" !!Δουλεύω πάνω στο αντικείμενο μας (πάλι καλά) σε ΙΕΚ προχολικής αγωγής.
Παράθεση από: jioannio στις Φεβρουαρίου 21, 2011, 05:05:37 pmΌχι, όχι δε δημόσιο νηπιαγωγείο...τί καλά που θα ήταν!! Αν συνέβαινε αυτό δε θα έγραφα και τόσο φανατικά στο θέμα "Θ' ΦΑΣΗ" !!Δουλεύω πάνω στο αντικείμενο μας (πάλι καλά) σε ΙΕΚ προχολικής αγωγής.σε ΙΕΚ ειχα δουλεψει κ εγω,του δημοσιου.δημοσιο εννοεις εσυ η ιδιωτικο?προσχολικης αγωγης μηπως εννοεις οτι τελειωνουν βρεφονηπιοκομοι ουσιαστικα?.. απλα το "προσχολικης αγωγης" με μπερδευει.εχουμε ιεκ που να τελειωνουν νηπιαγωγοι αλλα ουσιαστικα δευτεροβαθμιας?...για φωτιστε με λιγακι...σορυ αν ειναι χαζη η ερωτηση!
gogapina, σου εύχομαι να μπεις στο μεταπτυχιακό που θέλεις και να πάρεις και το Profficiency...και να 'σαι σίγουρη ότι τα 2 αυτά πτυχία θα σε βοηθήσουν τόσο γενικότερα, όσο και στον ΑΣΕΠ βέβαια! Μην απελπίζεσαι!Εγώ χρωστάω πολλά στο μεταπτυχιακό μου για το γεγονός ότι δουλεύω τώρα, αλλά ευελπιστώ ότι θα μου δώσει πολλά συν και στον επόμενο ΑΣΕΠ! Τί να κάνουμε, ζούμε στην Ελλάδα όπου η συλλογή πτυχίων δε σταματάει ΠΟΤΕ!
Έκανα το μεταπτυχιακό στο
(ELEN LIA και γω θα ηθελα να το μαθω αυτο που ρωτας... αλλα σε συντομη απαντηση) Θα παρακαλεσω, ομως, να παραμεινετε στο θεμα και οι ερωτησεις που ειναι εκτος να γινονται μεσω π.μ. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας!
jioannio δεν σε έπρηξε μόνο η BLONDIE όλες σε πρήξαμε με το μεταπτυχίακο σου αλλά για λέγε τη θέμα υπήρξε με καθηγητή και ποιόν τον Αναγνωστόπουλο ,τον Καραπέτσα (υπάρχει ακόμα αυτός?)ή την Κακανά?
Πραγματικά όμως, έχουμε ξεφύγει τελείως από την κλασσική συζήτηση "Θ' ΦΑΣΗ"!!! Είναι που έχουμε τρομακτικές εξελίξεις πάνω στο θέμα γι' αυτό!