Σύνολο ψηφοφόρων: 164
Η ψηφοφορία έληξε: Φεβρουαρίου 27, 2011, 06:54:10 pm
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Damien στις Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:46:23 pmH συζητηση για το Πασοκ μου θυμιζει μια ατακα που ειχε πει ο Λαζοπουλος πριν απο πολλα χρονια, προ του 2000: το Πασοκ ειναι σαν το αγαπημενο μας μπλουζακι, οταν βρωμισει το βγαζεις για να το πλυνεις και στη συνεχεια βιαζεσαι να το ξαναφορεσεις.... ή, ελέω καταναλωτισμού, το "πετάς" ...
H συζητηση για το Πασοκ μου θυμιζει μια ατακα που ειχε πει ο Λαζοπουλος πριν απο πολλα χρονια, προ του 2000: το Πασοκ ειναι σαν το αγαπημενο μας μπλουζακι, οταν βρωμισει το βγαζεις για να το πλυνεις και στη συνεχεια βιαζεσαι να το ξαναφορεσεις.
Τί λένε τα ποσοστά των περιφερειακών εκλογών του φθινοπώρου;Αφού το 65% του εκλογικού σώματος ήταν αποχή+άκυρο+λευκό (άρα τα έγκυρα ψηφοδέλτια είναι 35%) και το ΠΑΣΟΚ πήρε το 34% των έγκυρων ψήφων εγώ αντιλαμβάνομαι ότι 1 στους 9 Έλληνες ψήφισε ΠΑΣΟΚ. Από που προκύπτει ότι οι Έλληνες ψήφισαν ΠΑΣΟΚ;;;Αυτό που προκύπτει κατ εμέ είναι ότι με ένα γελοίο εκλογικό σύστημα προκύπτουν γελοία εκλογικά αποτελέσματα και τραγικές "δημοκρατικές" συνέπειες. Τα κομματόσκυλα αυτοψηφίζονται και κυβερνούν.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=263297&cid=122διαβάστε το......