0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και πάλι....Επειδή εγώ ξεκίνησα το θέμα αυτό και παρακολουθώντας την συζήτηση μπήκα σε σκέψεις, θα ήθελα να αναφέρω και την δική μου γνώμη.Επειδή έχω κουραστεί ήδη απο τον ιδιωτικό τομέα (μιας και μετράω ήδη 6 χρόνια σε φροντιστήρια) σκεφτόμουν αυτή την φορά να ασχοληθώ σοβαρά με τον ασεπ. Επειδή ακόμα μένω στην επαρχία και η κοινωνία εδω περα ειναι σχετικα κλειστή...έχω πολλους φίλους ήδη διορμισμενους σε δημόσια σχολεία..σε συζητήσεις μου μαζι τους όχι μόνο με ώθησαν να δώσω ασεπ αλλα κάτι περισσότερο..Καταλαβαίνω πως είναι πολυ δύσκολο πλέον με όλα αυτά που ζητάνε να διοριστεις..όμως από την άλλη αξίζει να προσπαθήσεις..Ιδίως σε μια συζήτηση που είχα με έναν φίλο μου καθηγητή για τις μειώσεις μισθου .. η απάντηση που μου έδωσε με άφησε αναυδη.."Για την δουλεια που κάνουμε μου είπε και για τις ωρες που δουλεύουμε και πολλά παίρναμε " Με όλα αυτά στο μυαλό μου και με την συζήτηση που προηγήθηκε μπήκα σε σκέψεις.. Αξίζει άραγε να προσπαθήσεις..;;
Συμφωνω απολυτα+++++++
δηλαδη ο συμβουλος ειναι πανω απο την υφυπουργο
Μαρκο και μενα συμβουλος μου 'χει πει οτι θα μειωθει το γνωστικο σε υλη θα ακολουθησει το νεο προγραμμα του λυκειου θα αυξηθει η βαρυτητα της διδακτικης θα δυσκολεψει για να φανει η αναγκαιοτητα της παιδαγωγικης επαρκειας.ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ αν δεν το ανακοινωσει η ηγεσια.
Ενταξει παιδιαη υφυπουργος μιλησε αλλα ας πιστευουμε τις φυλλαδες που εδω και δυο χρονια...να μη το πω, ας πιστεψω τον συμβουλο για τις αλλαγες πουμου ειπε ...τελος παντων η νεκροψια θα δειξει...