0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζει κανεις βρε παιδια τι γινεται με αυτην την αλλαγη που λεγανε οτι θα κανουνε στην εξεταστεα υλη?κατι τετοιο τελοσπαντων...εχω λαθος?μηπως απλα εχουν σκοπο να αφησουν την ιδια υλη κ να αλλαξουν τον τροπο εξετασης?...ηθελα να ξεκινησω διαβασμα κ αναρωτιεμαι τι να διαβασω...
Είναι πολύ νωρίς ακόμη,αλλά εαν έχεις χρόνο ξεκίνα.....Έχει ακουστεί ότι θα μειώσουν το γνωστικό....Αλλά δεν ξέρει κανείς ακόμα σίγουρα..Ξεκίνα με το δεππς και μάθε το σκελετό για τα σχέδια μαθήματος(θεματικές προσεγγίσεις,project).Από εκεί και πέρα η ύλη είναι αχανής..Κουτσουβάνου,Χρυσαφίδης παίζουν πάντα.Φυλλάδια είναι πάντα στο πρόγραμμα-αν έχεις τρόπο να βρεις από κανένα φροντιστήριο-.Εγώ είχα βρει και με βοήθησαν.Εγώ έτσι θα ξεκινούσα...Καλή αρχή.
οσον αφορα την υλη απο καποιο φροντιστηριο δυστυχως δεν εχω,θα προσπαθησω ομως.αν με βαση τις σημειωσεις σου μπορεις να δωσεις καποια στοιχεια τους θα ηταν πολυ χρησιμο...νασαι καλα παντως!
σχετικα με το αναλυτικο,αυτο φοβαμαι κ εγω,οτι θα το αλλαξουν κατα πασα πιθανοτητα.πιστευω οτι ο οδηγος της νηπιαγωγου ειναι κατι που λογικα θα βρισκεται μεσα στην υλη οποτε ειναι ενα σημειο για να ξεκινησουμε.μετα οι διαφορες προσεγγισεις.κ απο κει κ περα εχει ο θεος.ακουγεται για το 2012 το να γινει ο ΑΣΕΠ.το κακο ειναι οτι αυτο μπορει να σημαινει ιανουαριο,μπορει να σημαινει δεκεμβριο... η πιθανοτητα του ιανουαριου ειναι που με ανησυχει κ ανοιξα το θεμα αυτο...
Τα πράγματα είναι δραματικά.....Προσωπικά δεν ξέρω καν αν θα μπω στη διαδικασία να ξαναδώσω μετά από 4 ασεπ και 3 χρόνια αναπλήρωσης ως τώρα...Βέβαια μπορεί να ρισκάρω την πιθανότητα να γράψω πάνω από το βαθμό του 07....Αλλά χωρίς προκύρηξη θέσεων.....φαβάμαι και να σκεφτώ που θα φτάσει η βάση διορισμού........Έχω 3 κιβώτια βιβλία,χώρια τα φυλλάδια..Κάποια δεν τα θυμάμαι καν......Θα σας ενημερώσω όμως,λίγο ψάξιμο θέλω να κάνω...
Παράθεση από: Lila_76 στις Φεβρουάριος 10, 2011, 08:48:10 μμΤα πράγματα είναι δραματικά.....Προσωπικά δεν ξέρω καν αν θα μπω στη διαδικασία να ξαναδώσω μετά από 4 ασεπ και 3 χρόνια αναπλήρωσης ως τώρα...Βέβαια μπορεί να ρισκάρω την πιθανότητα να γράψω πάνω από το βαθμό του 07....Αλλά χωρίς προκύρηξη θέσεων.....φαβάμαι και να σκεφτώ που θα φτάσει η βάση διορισμού........Έχω 3 κιβώτια βιβλία,χώρια τα φυλλάδια..Κάποια δεν τα θυμάμαι καν......Θα σας ενημερώσω όμως,λίγο ψάξιμο θέλω να κάνω... ξερεις κατι Lila_76?ξερω οτι εχεις ψιλοτρελαθει με την κατασταση.σκεφτεσαι "3 χρονια αναπληρωσης κ ακομα τιποτα?ακομα στην εξεταση?".αλλα με το να μην δωσεις,ετσι οπως αλλαξε το συστημα η μαλαμω(να μην πω την αλλη λεξη την παρομοια!! ),το μονο που εχεις να καταφερεις ειναι να χασεις,οχι κατι να κςρδισεις.την πρωτη φορα που εδωσα ασεπ ηταν μολις τελειωσα τη σχολη κ δεν ειχα προλαβει να διαβασω σχεδον τιποτα!ειπα θα παω εστω να δω πως ειναι το κλιμα του να δινεις ασεπ.τελικα ημουν επιτυχουσα!μη φανταστεις τρελη βαθμολογια αλλα κ μονο αυτο ηταν "κατι"!με τα μοριακια αυτα που ειχα πετυχει ημουν πιο πανω απο καποια ατομα παντως!να δωσεις η αποψη μου κ στην τελικη κρατας προηγουμενη βαθμολογια!