0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό θα ήταν να συμπεριλάβετε στην ύλη και το νέο πιλοτικό πρόγραμμα νηπιαγωγείου.Μάλλον σε αυτό αναφέρεται η συνάδελφος παραπάνω.http://www.dipevath.gr/index.php/anaksxolikvnsymboulvn/prosxolikiekpaideysi/162-analytiko-progr-nhpiagwg/2247-enhmerwsh-nea-ekpka-prog-nhpiagwgwn.html
Τα δυο αναλυτικά είναι συμπληρωματικά το ενα στο άλλο, αν και έχουν Οντως διάφορες. Αύτη τη στιγμή εφαρμόζονται και τα δυο μαζί.
Ευχαριστω για την απαντηση,σχετικα με τα μορια που εχω συγκεντρωσει απο τον προηγουμενο ασεπ 22,15, γνωριζουμε εαν στον επόμενο ασεπ θα προσμετρηθούν τα μισα μορια δλδ 11 μορια;
Μarcy για το αναλυτικό πρόγραμμα ούτε και εγώ έχω κάποια καινούργια ενημέρωση. Ξέρω ότι ισχύουν και τα 2 -ότι λέει και η Δημητρούλα δηλαδή- και προσωπικά αν γίνει ΑΣΕΠ θα διαβάσω και τα δύο. Η φετινή σύμβουλος μας έκανε ενημέρωση φέτος μόνο για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για την μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό στο τέλος της χρονιάς. Στις νηπιαγωγούς που είχαν προσληφθεί από ΕΣΠΑ έκανε και μια ενημέρωση για καλές πρακτικές και προγράμματα που μπορούν να εφαρμοστούν στο ολοήμερο πρόγραμμα, κάτι τέτοιο τέλος πάντων.