0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι θέμα στρογγυλοποίησης....Τώρα γιατί εφαρμόστηκε κανεις δεν ξέρει....
Είχα στείλει ένα επίσημο ερώτημα στο υπουργείο σχετικά με αυτό το θέμα, και η απάντηση που πήρα ήταν συνοπτικά ότι "ξέρουμε ότι υπάρχει ο νόμος αλλά πολλοί εκπαιδευτικοί με 23,5+ μόρια μας ζήτησαν να ενταχθούν στο 24μηνο και ενόψει των αλλαγών στο σύστημα προσλήψεων αποφασίσαμε να κάνουμε δεκτό το αίτημά τους, ώστε να μην αδικηθούν" Δεν κάνω πλάκα, αυτή ήταν η απάντηση. Μπορώ να το στείλω σκαναρισμένο σε όποιον το θελήσει.Δεν πειράζει, το καλό είναι ότι υπάρχει επίσημη απάντηση - παραδοχή ότι παρανομούν.Αν χρειαστεί, το έγγραφο υπάρχει.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Γνωρίζαμε όλοι για 24μηνο. Πολλοί ενδεχομένως πέρσι να μην δέχθηκαν θέση ωρομισθίου ή και αναπληρωτή γιατί έβλεπαν ότι δεν θα φτάσουν ούτως ή άλλως του 24 μήνες προυπηρεσίας μέχρι τον Ιούνιο του '10, ώστε να μπουν στο 24μηνο. Πως κατόπιν εορτής πάνε και αλλάζουν τις προυποθέσεις κατά βούληση;
Παράθεση από: Green στις Φεβρουαρίου 11, 2011, 06:04:55 pmΑυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Γνωρίζαμε όλοι για 24μηνο. Πολλοί ενδεχομένως πέρσι να μην δέχθηκαν θέση ωρομισθίου ή και αναπληρωτή γιατί έβλεπαν ότι δεν θα φτάσουν ούτως ή άλλως του 24 μήνες προυπηρεσίας μέχρι τον Ιούνιο του '10, ώστε να μπουν στο 24μηνο. Πως κατόπιν εορτής πάνε και αλλάζουν τις προυποθέσεις κατά βούληση;η ειρω νεια της υποθεσης ειναι οτι εγω εχω 23,53κατι μορια, ακουω για την "προσφορα " του υποργειου και λεω ωραια ...και μετα δεν βλεπω το ονομα μου διοτι λεει τα 0,45 μορια τα ειχα μαζεψει απο τον ΟΑΕΔ....και αυτη η προυπηρεσια δεν μετραει..... anyway οπως βολευει τους εκαστοτε ιθυνοντες....
Όταν βγήκε το 23,5, κάποιοι βγήκαν και είπαν ότι κακώς κάποιοι διαμαρτύρονται και ίσα ίσα θα έπρεπε να χαιρόμαστε που περισσότερα άτομα θα διοριστούν. Τώρα που η πίτα έγινε μικρή (2000?), κάποιοι κατάλαβαν ότι το 23,5 έγινε για να πάρουν κάποιους από κάποιες ειδικότητες (με τη δικαιολογία ότι χρειάζονται παραπάνω) και να αφήσουν κάποιους άλλους απ'έξω. επιπλέον έπιασαν κάποιοι και τη βάση για τον επόμενο ασεπ. με θέματα που δύσκολα που πιάνει κάποιος τη βάση.Ξέρω περίπτωση που μπήκε στο 24 μηνο με 23,5 μόρια, χωρίς να μπορούμε να βρούμε από πού τσίμπησε τα 0,3 μόρια, αφού έχει περίπου 0,3 μόρια περισσότερα από τους συναδέλφους που πήραν αναπληρωτές ταυτόχρονα. Να μην αναφέρω από ποιο νομό είναι η καταγωγή του.... να περιμένω προβλέψεις;