*

Αποστολέας Θέμα: Φροντιστήριο για ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 14493 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgia.m

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Φροντιστήριο για ΑΣΕΠ
« στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 01:02:20 am »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ CLUB.....ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ META ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ... ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!!!!!ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΝΙΑ?ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΤΛ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2011, 10:36:54 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΣΕΠ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:58:42 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 01:21:48 am »
Καλωσήρθες στο club και στο pde. Να έχεις υπόψην ότι στο φόρουμ γράφουμε με μικρά, όχι με κεφαλαία γράμματα. Υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιήσεις το αρχικό σου μήνυμα.

Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα προκηρυχθεί ο νέος ΑΣΕΠ. Το ΕΘΝΟΣ έγραψε ότι το φθινόπωρο θα προκηρυχθεί και θα διεξαχθεί αρχές του 2012...αλλά κανείς δε γνωρίζει κάτι σίγουρο, αν δεν ανακοινωθεί επίσημα. Καλός ο ενθουσιασμός, αλλά μη σπεύδεις να δώσεις τα χρήματα σου στα φροντιστήρια ΑΣΕΠ. Να υποθέσουμε ότι είσαι φιλόλογος; Μπορείς να ενημερώνεσαι για τις τρέχουσες εκπαιδευτικές εξελίξεις μέσω του φόρουμ. Αν νιώθεις ότι θα ήθελες να αρχίσεις την προετοιμασία σου για το διαγωνισμό, διάβασε μόνη σου χωρίς να πληρώνεις. Έτσι, δε θα έχεις να χάσεις τίποτα, επεδή το διάβασμα είναι επένδυση.

Αποσυνδεδεμένος georgia.m

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 01:49:02 am »
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!Ναι είμαι φιλόλογος και βασικά είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum και ούτε ήξερα πώς ακριβώς να το κάνω και ούτε πού να απευθυνθώ....Γνωρίζω πως το διάβασμα αποτελεί επένδυση αλλά δυστυχώς τίποτα άλλο πια!Δεν θα κάνω κάποια βιαστική κίνηση απλά θα ήθελα αν γνωριζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό που ρώτησα,ας μου πει τη γνώμη του.Υ.Γ Αν πρέπει να δημοσιεύω αλλού τα  ερωτήματά μου,πες μου.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 09:24:28 am »
σε ορισμενα μαθηματα γινεται καλη δουλεια, αλλα θελει και προσωπικο διαβασμα.
προσοχη στους καθηγητες που τα διδασκουν...
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:58:42 »

Αποσυνδεδεμένος domenica2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 34
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 09:32:53 am »
Προσοχή! Ακολουθεί καθαρά προσωπική άποψη:
Μακριά!
... and justice for all...

Αποσυνδεδεμένος marialena84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Φροντιστήριο για ΑΣΕΠ
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 13, 2011, 12:11:54 am »
Καλησπερα!Εχετε ακουσει κατι για το θεωρητικο φροντιστηριο Κατσιγιαννη...?
"μαθηση χωρις σκεψη ειναι χαμενος κοπος....σκεψη χωρις μαθηση ειναι κινδυνος.."Κομφουκιος

Αποσυνδεδεμένος dreaming

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 13, 2011, 12:40:49 am »
Δεν χρειαζεται να τρεχετε στα φροντιστηρια .Με πολυ διαβασμα, μεθοδικοτητα και σωστη επιλογη βιβλιων εχεται πολλες πιθανοτητες επιτυχιας.

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 13, 2011, 01:15:47 pm »
Δεν χρειαζεται να τρεχετε στα φροντιστηρια .Με πολυ διαβασμα, μεθοδικοτητα και σωστη επιλογη βιβλιων εχεται πολλες πιθανοτητες επιτυχιας.
Λογω εμπειριας νομιζω οτι μαλλον για τους νεους επιβαλλεται.Σε ορισμενες ειδικοτητες η υλη ειναι αχανης και πολλες ειδικοτητες δεν εχουν εμπειρια διδακτικης στην πραξη.Η μαλλον αυτης που ζητειται στον ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος marialena84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 13, 2011, 05:30:07 pm »
Συμφωνω...ειναι αχανης η υλη και χρειαζονται καποιες κατευθυνσεις.....γιαυτο και μπηκα στη διαδικασια να κανω στο φορουμ την ερωτηση για αυτο το φροντιστηριο γιατι εχω ακουσει καλα λογια γενικα σε αντιθεση με αλλα πολυδιαφημιζομενα φροντιστηρια...αν καποιος γνωριζει κατι για το συγκεκριμενο ασ μου δωσει οποιες πληροφοριες εχει για να με διευκολυνει στην επιλογη μου.....σας ευχαριστω πολυ...
"μαθηση χωρις σκεψη ειναι χαμενος κοπος....σκεψη χωρις μαθηση ειναι κινδυνος.."Κομφουκιος

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 13, 2011, 05:43:28 pm »
Συμφωνω...ειναι αχανης η υλη και χρειαζονται καποιες κατευθυνσεις.....γιαυτο και μπηκα στη διαδικασια να κανω στο φορουμ την ερωτηση για αυτο το φροντιστηριο γιατι εχω ακουσει καλα λογια γενικα σε αντιθεση με αλλα πολυδιαφημιζομενα φροντιστηρια...αν καποιος γνωριζει κατι για το συγκεκριμενο ασ μου δωσει οποιες πληροφοριες εχει για να με διευκολυνει στην επιλογη μου.....σας ευχαριστω πολυ...
Ρωτα αν ειναι δυνατον συναδελφους που εχουν ηδη παρακολουθησει μαθηματα εκει.Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη πηγη απο αυτο.Διοτι πτυχια και χιλιαδες σελιδες σημειωσεων(*) εχουν ολοι να παρουσιασουν.Πιστευω ομως οτι ο διδασκων κανει την διαφορα.Και εγω ετσι εχω καταληξει για συγκεκριμενο φροντιστηριο αν χρειαστει.

Αποσυνδεδεμένος k-z

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 13, 2011, 05:55:01 pm »
ειμαι απο επαρχια.δεν ειχα τη δυνατοτητα να παρακολουθησω ολοκηρο το προγραμμα του κατσιγιαννη,παρα μόνο κάποια μαθήματα διδακτικής και στα τρια γνωστικα αντικειμενα.ειμαι ευχαριστημένη.με πολύ προσωπικό βέβαια διαβασμα.σημερα είμαι αναπληρώτρια όπως και οι δυο φιλες μου που παρακολουθησαμε μαζί.τα μαθηματα παραδιδει ο Παρίσης ο οποιος ειναι εξαιρετικος και με μεγαλη διδακτικη εμπειρα.το αγνωστο το διδασκει ο ίδιος ο Κατσιγιαννης αλλά δεν έχω άποψη αφου όπως σου ειπα δεν το παρακολούθησα
υ.γ.δεν παρακολουθησα το καανονικό πρόγραμμα αλλά κάποια μαθήματα που παρέδιδε μόνο κυριακες .οι τιμες του κάπως τσιμπημένες.ο,τι άλλο θες ρωτα με

Αποσυνδεδεμένος CHRISTOSCHRI

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 18, 2011, 09:17:49 pm »
η προσωπική μου εμπειρία από τα φροντιστήρια είναι: οι ώρες δεν γίνονται κανονικά, δίνουν σημειώσεις που μπορούμε να τις βρούμε από τα λυσάρια, οι καθηγητές δεν είναι ξεκάθαροι του τι να δώσουν προσοχή. Παράδειγμα: μάθημα λογοτεχνίας- γλώσσας; ούτε καν πλησίασαν στις απαντήσεις ούτε καν στα γενικά θέματα. Αποτυχία κ αναφέρομαι σε γνωστό αθηναικό φροντιστήριο στο κέντρο. Χρόνος χαμένος, πολλά χρήματα.

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 18, 2011, 09:24:17 pm »
η προσωπική μου εμπειρία από τα φροντιστήρια είναι: οι ώρες δεν γίνονται κανονικά, δίνουν σημειώσεις που μπορούμε να τις βρούμε από τα λυσάρια, οι καθηγητές δεν είναι ξεκάθαροι του τι να δώσουν προσοχή. Παράδειγμα: μάθημα λογοτεχνίας- γλώσσας; ούτε καν πλησίασαν στις απαντήσεις ούτε καν στα γενικά θέματα. Αποτυχία κ αναφέρομαι σε γνωστό αθηναικό φροντιστήριο στο κέντρο. Χρόνος χαμένος, πολλά χρήματα.
Κανενα φροντιστηριο δεν υποσχεται οτι θα πιασει τα θεματα.Απλα καποιες κατευθυνσεις δινουν και απο εκει και περα ειναι προσωπικη δουλεια.Κανενα φροντιστηριο δεν μπορει να καλυψει την υλη του ΑΣΕΠ επαρκως ιδιως στο γνωστικο.

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 28, 2011, 09:30:58 pm »

Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656