0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κλήσεις Αναπληρωτών 2010-11:Α' 8/9/10: 620 (496+124) ΑΚΩ - (τελ. μη 3τεκνος: 31,421 μόρια)
οι αναπληρωτές είναι περισσότεροι απο περσυ γιατί φέτος οι ωρομίσθιοι έχουν μόνο 4 ώρες....πάντως και του χρόνου στα ίδια νούμερα θα κινηθεί απο αναπληρωτέςδεν είναι εύκολο να κλείσει σχολεία ειδικά στην επαρχία θα γίνει χαμός αλλά και να κλείσει σχολεία και να εξοικονομήσει θέσεις ....αυτο ισοφαρίζεται με τους λίγους διορισμούς μονίμων και τις πολλές συνταξιοδοτήσειςοπότε και του χ΄ρονου καμια 1200 αναπληρωτές τους έχουμε....το θέμα είναι τι θα γίνει με τον ΑΣΕΠ....αλλά στην Ελλάδα τι να προβλέψει κανείς???ελπίζω στους υπόλοιπους να τους καλέσουν σύντομα ίσως πάρει λίγους ακόμα...
αλήθεια. έχουν αρχίσει να καλούν ωρομίσθιους για 4 ώρες??πώς να δεχτεί κάποιος αν είναι και μακριά?τι νόημα έχει? α καλάά!!
Nα σας πω και εγώ τον πόνο μου συνάδελφοι .Μετά από ΑΣΕΠ επιτυχημένους και αποτυχημένους ,μετά από ωρομισθίες και μετά από 15 χρόνια αδιοριστίας με κάλεσαν και εμένα αναπληρώτρια αλλά δυστυχώς μακριά πολύ μακριά και σκέφτομαι να αρνηθώ .Έχω σκάσει ,να ήταν διαφορετικά τα πράγματα να έλεγες ναι έχει νόημα να πας σε δυσπρόσιτο .Τώρα να αφήσω τα ιδιαίτερα στη μέση παιδιά σκυλιά και να μου πουν μετά από λίγο ξαναδώσε ΑΣΕΠ ...Τι να κάνω;