*

Αποστολέας Θέμα: Η' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ02 (2010-11)  (Αναγνώστηκε 12788 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SKANDALO

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Η' ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ02 (2010-11)
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 09:55:52 pm »
μην πας....δεν αξίζει πλέον τον κόπο!Ετσι και αλλιώς κυρώσεις δε θα έχεις επειδή είναι σχεδόν Μάρτης πια!
et in Arcadia ego...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:32 »

Αποσυνδεδεμένος Elpida!!!

• Έμπειρο μέλος
  • dum spiro spero...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 10:36:46 pm »
η αλήθεια ειναι πως δεν ειναι ευκολο να τα αφησεις και να φυγεις...και ναι να σε καλουσαν τον Οκτώβριο,Ντίνα,κατι θα ελεγε...αλλά να ξεσηκωθεις για τοσο λιγο...μάλλον δεν αξιζει...
αλήθεια ποιος ηταν ο τελευταιος μη τριτεκνος που πήρε?εννοω σε ποια θεση?

Αποσυνδεδεμένος Elpida!!!

• Έμπειρο μέλος
  • dum spiro spero...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 10:38:20 pm »
μόλις συνειδητοποίησα ότι ήσουν εσύ...Δωδεκάνησα?ουτε καν στεριά?πίκρα για μια μαμα...

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 10:49:07 pm »
Λες να έχει πάρει χαμπάρι η Διαμάντω ότι την κράζω και με έστειλε εκεί για να χαρεί ; ::)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:32 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 11:04:26 pm »
Λες να έχει πάρει χαμπάρι η Διαμάντω ότι την κράζω και με έστειλε εκεί για να χαρεί ; ::)

Ποιος ξέρει;;

Πάντως είναι δύσκολη η απόφαση... Πρέπει να σκεφτείς όλα τα δεδομένα. Αν πας έχεις +4 μόρια. Πρέπει να σκεφτείς  ότι και  του χρόνου θα είσαι κατά πάσα πιθανότητα πάλι αναπληρώτρια 8+ μόρια. Να συνυπολογίσεις, αν με την θέση που έχεις στους κλειδωμένους πίνακες έχεις πιθανότητα να είσαι κοντά στο σπίτι σου του χρόνου...
Πρέπει να δεις τους τελευταίους βαθμούς σου στον ΑΣΕΠ και αν πρέπει σίγουρα να ξαναδώσεις...
Να συνεκτιμήσεις πόσα χρήματα χάνεις από τα ιδιαίτερα αν φύγεις, αν είναι στην Γ' Λυκείου  έχεις και μεγαλύτερη ευθύνη, ενω αν είναι σε μικρότερες τάξεις είναι ιδιαίτερα με προοπτική...
Είναι κάτι σαν το χρηματιστήριο. Αγοράζεις μετοχές και δεν ξέρεις τι θα συμβεί...
Μπορεί και να αλλάξει η κυβέρνηση... :o

Πιστεύω να ξεκαθάρισα το τοπίο...  ;D ;D ;D
Λοιπόν,
Το καλύτερο είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει!!  :) :)

Αποσυνδεδεμένος jamais

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 02:37:07 pm »
μην πας....δεν αξίζει πλέον τον κόπο!Ετσι και αλλιώς κυρώσεις δε θα έχεις επειδή είναι σχεδόν Μάρτης πια!

Τι εννοείς οτι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις  στην περιπτωση που δεν αποδεχθεί τη θέση αναπληρώτριας, επειδή πλησιάζει ο Μάρτιος????    ???
Αν  αρνηθείς 1 φορά δε σε διαγράφουν απο τους πίνακες αναπληρώτων την επόμενη χρονιά???
The day the child realizes that all adults are imperfect,
she/he becomes an adolescent.
The day she/he forgives them she/he becomes an adult.

Αποσυνδεδεμένος SKANDALO

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 01:36:41 pm »
Νομίζω ότι αυτό ισχύει μόνο για όσους καλούν μέχρι το δεκέμβρη!Από Γενάρη και μετά αν σε καλέσουν και αρνηθείς,δε σε διαγράφουν!Όποιος το θυμάται καλύτερα ας μας διαφωτίσει!
et in Arcadia ego...

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 02:22:22 pm »
Τι εννοείς οτι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις  στην περιπτωση που δεν αποδεχθεί τη θέση αναπληρώτριας, επειδή πλησιάζει ο Μάρτιος????    ???
Αν  αρνηθείς 1 φορά δε σε διαγράφουν απο τους πίνακες αναπληρώτων την επόμενη χρονιά???

Δεν σε καλούν φέτος ξανά αν είναι η πρώτη φορά.

Αν αρνηθείς για δεύτερη φορά δεν σε καλούν ούτε αυτή ούτε την επόμενη σχολική περίοδο.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 04:43:30 pm »

Ποιος ξέρει;;

Πάντως είναι δύσκολη η απόφαση... Πρέπει να σκεφτείς όλα τα δεδομένα. Αν πας έχεις +4 μόρια. Πρέπει να σκεφτείς  ότι και  του χρόνου θα είσαι κατά πάσα πιθανότητα πάλι αναπληρώτρια 8+ μόρια. Να συνυπολογίσεις, αν με την θέση που έχεις στους κλειδωμένους πίνακες έχεις πιθανότητα να είσαι κοντά στο σπίτι σου του χρόνου...
Πρέπει να δεις τους τελευταίους βαθμούς σου στον ΑΣΕΠ και αν πρέπει σίγουρα να ξαναδώσεις...
Να συνεκτιμήσεις πόσα χρήματα χάνεις από τα ιδιαίτερα αν φύγεις, αν είναι στην Γ' Λυκείου  έχεις και μεγαλύτερη ευθύνη, ενω αν είναι σε μικρότερες τάξεις είναι ιδιαίτερα με προοπτική...
Είναι κάτι σαν το χρηματιστήριο. Αγοράζεις μετοχές και δεν ξέρεις τι θα συμβεί...
Μπορεί και να αλλάξει η κυβέρνηση... :o

Πιστεύω να ξεκαθάρισα το τοπίο...  ;D ;D ;D
Λοιπόν,
Το καλύτερο είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει!!  :) :)

Αυτό με τα μόρια που παραθέτεις δεν το καταλαβαίνω. Αφού από φέτος δεν μετράει μήνας και μόριο στην αναπλήρωση, πώς θα πάρει +4 μόρια;
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 04:53:39 pm »
4 μήνες είναι 0.8 μόρια με το καινούριο σύστημα .Αυτό σημαίνει ότι δε χάνω και τίποτα ιδιαίτερο αφού ούτε το δυσπρόσιτο ισχύει .Μέχρι πέρυσι ήξερα ότι έβαζαν μέσο για το Καστελόριζο ,τώρα με τη Διαμάντω ....Δεν πειράζει ελπίζω του χρόνου να είμαι πιο τυχερή .Θα παραχωρήσω τη θέση μου σε άλλο συνάδελφο ,γιατί έχω ιδιαίτερα που δίνουν πανελλήνιες και δε μπορώ να τα αφήσω .Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές ,απλά πικράθηκα που έγινε κάτι τέτοιο σε κάποιον που το περίμενε τόσο καιρό .. :'(

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 12:48:31 pm »
4 μήνες είναι 0.8 μόρια με το καινούριο σύστημα .Αυτό σημαίνει ότι δε χάνω και τίποτα ιδιαίτερο αφού ούτε το δυσπρόσιτο ισχύει .Μέχρι πέρυσι ήξερα ότι έβαζαν μέσο για το Καστελόριζο ,τώρα με τη Διαμάντω ....Δεν πειράζει ελπίζω του χρόνου να είμαι πιο τυχερή .Θα παραχωρήσω τη θέση μου σε άλλο συνάδελφο ,γιατί έχω ιδιαίτερα που δίνουν πανελλήνιες και δε μπορώ να τα αφήσω .Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές ,απλά πικράθηκα που έγινε κάτι τέτοιο σε κάποιον που το περίμενε τόσο καιρό .. :'(

Δεν είσαι η μόνη που δεν δέχεσαι! Αν συγκρίνεις τις τελευταίες δύο κλήσεις των ΠΕ02 θα δεις ότι οι μισές θέσεις είναι ίδιες πράγμα που σημαίνει ότι οι μισοί δεν δέχτηκαν στην προτελευταία κλήση.  Άρα από Δευτέρα να περιμένετε νέες κλήσεις...
Να δούμε πόσες φορές θα καλέσουν αναπληρωτές για να καλυφθεί μία θέση π.χ. στην Δ΄ Δωδεκανήσου.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 05:06:36 pm »

Εγώ βρίσκομαι περίπου 10 θέσεις πίσω σου, επομένως σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν πειράζει. Εύχομαι του χρόνου να σου πάνε όλα καλύτερα, εννοώ σε ό,τι αφορά στο θέμα πρόσληψης-διορισμού.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 01, 2011, 02:16:06 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα. Δυστυχώς η γενιά μας είναι πολύ άτυχη και βρισκόμαστε σε τραγικά δύσκολη περίοδο. Οι μισθοί μειώνονται, ο αριθμός μαθητών σε κάθε τάξη αυξάνεται, τα παιδιά έχουν γίνει αγρίμια καθότι οι γονείς έχουν χάσει τη μπάλα και πάει λέγοντας..Δύσκολοι καιροί για εκπαιδευτικούς... :-[ Ήθελα να σας ρωτήσω εάν θα κάνει διορισμούς από Σεπτέμβρη.Πόσοι συνάδελφοι ενδέχεται να διοριστούν? Μπορούμε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη? Επίσης, σχετικά με τους κλειδωμένους πίνακες.. Στα ήδη υπάρχοντα μόριά μας μέχρι τον Ιούνιο του 10, πόσα προσθέτουμε όσοι δουλέψαμε από Οκτώβριο?? ???

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ: Η' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ02 (2010-11)
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 04, 2011, 10:50:31 pm »
Ντίνα καλησπέρα.Τώρα διάβασα πως σε κάλεσαν.Δεν ξέρω αν έχει πια σημασία,αλλά η γνώμη μου είναι να πας ,με τη σκέψη πως σ' αυτό το κράτος δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει.Μπορεί η Διαμάντω να φύγει και να μετρήσει η προϋπηρεσία ή το δυσπρόσιτο. Δε θέλω να σε αγχώσω,κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός. Εύχομαι ό,τι καλύτερο.Ινώ.
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)