0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πηρα τηλ και στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ(διοργανωνει το προγραμμα σε συνεργασια με το πανεπιστημιο) και μου ειπαν οτι το προγραμμα ειναι σε συνεργασια με το υπουργειο και αφου δουλεψει ενα χρονο μετα θα αναγνωριζεται κανονικα!!! ακομα δεχονται αιτησεις αλλα βαλε μου λεει και τα λεφτα αμεσως για να κατοχυρωσεις την εγγραφη σου!!! θα τρελαθουμε?? θα βαλω χρηματα σε κατι που ισως ειναι απατη?!παιζουν με τον πονο μας! αα και για τον Σεπτεμβριο δεν ξερουν ακομη αν θα λειτουργησει και αλλο τμημα!! τι να πω ρε παιδια τα 'χω παιξει.
Την ΕΕΦ την θεωρώ και εγώ άρπα κόλλα. Το θέμα είναι ότι το σεμιν΄λαριο της ΕΕΦ ονομάζεται "ψυχοπαιδαγωική κατάρτιση" και είναι μόνο 150 ώρες, ενώ του ΚΕΚ του πανεπιστημίου θεσσαλίας είναι 500 ώρες και ονομάζεται¨Διδακτική και Παιδαγωγική Πληρότητα" και είναι πιο κοντά σε αυτό που λέει ο νόμος. Το σεμινάριο της ΕΕΓ ΕΠΙΛΕΛΩΣ ΚΡΥ
Γενικά η ΕΕΦ κάνει πολλά σεμινάρια-αρπαχτές. Θα προσπαθήσω να ρωτήσω από μέσα από την ΕΕΦ, να μου δώσουν γραπτή απάντηση με σχετικούς νόμους κλπ (μιας και αυτοί θα καίγονται να βρουν.. "πελάτες"). Καλό είναι να ζητήσεις γραπτή απάντηση από το υπουργείο, για να μην λένε το μακρύ τους και το κοντό τους προφορικά.
2η ανακοίνωση Σεμινάριο Φυσικών ενεργειακής αποδοτικóτητας των κτιρίων ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙ
Δηλαδή τελικά τα άτομα που παρακολούθησαν το σεμινλαριο δεν πήραν την πιστοποίηση του ενεργειακού επιθεωρητή;;
Δηλαδή τελικά τα άτομα που παρακολούθησαν το σεμινλαριο δεν πήραν την πιστοποίηση του ενεργειακού επιθεωρητή;;To θέμα είναι ότι άκουσα κάτι και ότι το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κάνει κάτι μαθήματα παιδαγωγικής κατάρτισης, αλλά όχι με τη μορφή σεμιναρίων. Τα έχει εντάξει στο πρόγραμμα προπτυχιακών μαθημάτων. Ξέρει κανείς κάτι.ΝΑ ΕΠΕΜ