*

Αποστολέας Θέμα: Aίσχος και Ντροπή!!!! Η ΕΕΦ συνεχίζει την κοροιδία με τα παιδαγωγικά σεμινάρια  (Αναγνώστηκε 13774 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Την ΕΕΦ την θεωρώ και εγώ άρπα κόλλα. Το θέμα είναι ότι το σεμιν΄λαριο της ΕΕΦ ονομάζεται "ψυχοπαιδαγωική κατάρτιση" και είναι μόνο 150 ώρες, ενώ του ΚΕΚ του πανεπιστημίου θεσσαλίας είναι 500 ώρες και ονομάζεται¨Διδακτική και Παιδαγωγική Πληρότητα" και είναι πιο κοντά σε αυτό που λέει ο νόμος. Το σεμινάριο της ΕΕΓ ΕΠΙΛΕΛΩΣ ΚΡΥ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bania

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
περιμένουμε τα νέα σου λοιπόν!!!  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Sabi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
καλημερα παιδια! Μολις επικοινωνησα με το υπουργειο παιδειας και μου ειπαν πως κανενα σεμιναριο δεν εχει αναγνωριστει απο το υπουργειο παιδειας το οποιο θα δινει παιδαγωγικη επαρκεια!! Ουτε καν αυτο της Θεσσαλιας.Δεν εχουν λεει οριστει ακομη ποια πανεπιστημια και θπο ποιες προυποθεσεις θα δινουν την επαρκεια.Και μετα με παρεπεμψε να διαβασω το νομο σχετικα με το πως μπορω να αοκτησω επαρκεια! Κριμα γιατι ειχα μιλοεθουσιαστει με το θεμα,και το προγραμμα του πανεπιστημιου μυ φαινιταν αρκετα καλο!

Αποσυνδεδεμένος Sabi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
πηρα τηλ και στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ(διοργανωνει το προγραμμα σε συνεργασια με το πανεπιστημιο) και μου ειπαν οτι το προγραμμα ειναι σε συνεργασια με το υπουργειο και αφου δουλεψει ενα χρονο μετα θα αναγνωριζεται κανονικα!!! ακομα δεχονται αιτησεις αλλα βαλε μου λεει και τα λεφτα αμεσως για να κατοχυρωσεις την εγγραφη σου!!! θα τρελαθουμε?? θα βαλω χρηματα σε κατι που ισως ειναι απατη?!παιζουν με τον πονο μας! αα και για τον Σεπτεμβριο δεν ξερουν ακομη αν θα λειτουργησει και αλλο τμημα!! τι να πω ρε παιδια τα 'χω παιξει. :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Sabi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
απο το πανεπιστημιο μου ειπαν οτι ΔΕΝ ειναι αναγνωρισμενο απο το υπουργειο και οτι ΔΕΝ δινει διδακτικη επαρκεια!!! (αλλαξαν δλδ τις λεξεις για να μας παραπλανησουν!) .Τελος εχουν γινει καποιες προσπαθειες για να αναγνωριστει απο το υπουργειο αλλα ακομη δεν ξερουν την εκβαση τους! μου φαινεται πολυ αστειο ολο αυτο το σκηνικο!ελεος που καταντησαμε! εκμεταλευονται κανονικοτατα τις καταστασεις!

Αποσυνδεδεμένος bania

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
πηρα τηλ και στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ(διοργανωνει το προγραμμα σε συνεργασια με το πανεπιστημιο) και μου ειπαν οτι το προγραμμα ειναι σε συνεργασια με το υπουργειο και αφου δουλεψει ενα χρονο μετα θα αναγνωριζεται κανονικα!!! ακομα δεχονται αιτησεις αλλα βαλε μου λεει και τα λεφτα αμεσως για να κατοχυρωσεις την εγγραφη σου!!! θα τρελαθουμε?? θα βαλω χρηματα σε κατι που ισως ειναι απατη?!παιζουν με τον πονο μας! αα και για τον Σεπτεμβριο δεν ξερουν ακομη αν θα λειτουργησει και αλλο τμημα!! τι να πω ρε παιδια τα 'χω παιξει. :-\

ααα ναι, σωστά... ο νόμος λέει ότι θα κρίνεται το πρόγραμμα ένα χρόνο μετά για το αν θα δίνει παιδαγωγική επάρκεια ή όχι!!

Αποσυνδεδεμένος lavas

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Την ΕΕΦ την θεωρώ και εγώ άρπα κόλλα. Το θέμα είναι ότι το σεμιν΄λαριο της ΕΕΦ ονομάζεται "ψυχοπαιδαγωική κατάρτιση" και είναι μόνο 150 ώρες, ενώ του ΚΕΚ του πανεπιστημίου θεσσαλίας είναι 500 ώρες και ονομάζεται¨Διδακτική και Παιδαγωγική Πληρότητα" και είναι πιο κοντά σε αυτό που λέει ο νόμος. Το σεμινάριο της ΕΕΓ ΕΠΙΛΕΛΩΣ ΚΡΥ

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Nαι παιδιά πήρα και εγώ τηλέφωνο. Λοιπόν μου απάντησαν από το Υπουργείο ότι επειδή ο τίτλος θα δωθεί από το ΚΕΚ, μάλλον δεν αναγνωρίζεται. Δεν ξέρουν όμως και αυτοί αν αναγνωριστεί όταν θα αρχίσει η συζήτηση για την παιδαγωγική επάρκεια. Πήρα τηλέφωνο και το ΚΕΚ και μου είπαν ότι ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ  Ο ΤΙΤΛΟΣ ΛΕΕΙ "πληρότητα" και όχι "επάρκεια"!!!!!!!!!!!! Πάντως νου είπαν ότι η συζήτηση θα γίνει τον Απρίλιο από το Υπουργείο και κατά πάσα πιθανότητα μου λένε τα ΚΕΚ τότε θα ανγνωριστεί. Αλλά μου λένε μην σας πάρω και στο λαιμό μου, είναι υποκειμενική μου άποψη.

Πήρα τηλέφωνο και στην Επιστημονική Ένωση και μου λένε ότι έχουν κάνει τις διαδικασίες για αναγνώριση στο Υπουργείο Παιδείας ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. Μου λένε κανονικά αυτά χρηματοδοτούνται από το ΤΥπουργείο, αλλά επειδή ακόμα δεν έχουν συζητήσει το θέμα, για αυτό θα τους πληρώσουμε 2250 ευρώ!!!!!!!!! Μου είπαν επίσης ότι ο νόμος λέει πρώτα να λειτουργήσει 1 χρόνο και μετά θα αναγνωριστεί. Αυτό πραγματικά το λέει ο νόμος. Πάντως τα μαθήματα είναι σίγουρα μέσα στην παιδαγωγική επάρκεια και αν λειτουργήσει όπως λέεν στην ανακοίνωση θα αναγνωριστεί σίγουρα.

Τι στο π....ο να κάνουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν την παλεύω άλλο με τις διαφορετικές απαντήσεις, έλεος!!!!!!!!! να πας να δώσεις έτσι 2250 ευρώ δεν είναι καθόλου εύκολο. Πάντως εγώ κατά βάθος πιστεύω ότι θα αναγνωριστεί, αλλά πάλι 2500 ευρώ δυσκολευομαι έτσι στα τυφλά να τα δώσω.

ΕΛΕΟΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 21, 2011, 01:20:23 pm από giannios »

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Το υπουργείο βαράει "παλαμάκια" κι εμείς "χορεύουμε" .....

Το θέμα της επάρκειας θα μπορούσε να είχε λυθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ εαν ο νόμος όριζε ΣΑΦΩΣ ότι οι νέες ρυθμίσεις θα αφορούσαν ΜΟΝΟ τους νεοεισαχθέντες στις σχολές μετά την ψήφιση του νόμου (Σεπτέμβριος 2010) και οτι για τους υπόλοιπους θα ίσχυαν ες αεί τα ήδη ισχύοντα...

Φαίνεται όμως πως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μας απαξιώσουν πλήρως προκειμένου να περιοριστούν οι διορισμοί , χώρια τα δίδακτρα που θα μας βάλουν να (ξανα)πληρώσουμε....

Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!! Και μην περιμένετε ΚΑΜΙΑ επίσημη ανακοίνωση καθόσον κατά την πάγια τακτική τους θα αφήσουν σκιές γενικώς (τρέχα μα..α..α), θα δώσουν τις πληροφορίες για το ποια σεμινάρια θα πιστοποιηθούν στους δικούς τους και οι υπόλοιποι δυστυχώς χάσατε....

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Γενικά η ΕΕΦ κάνει πολλά σεμινάρια-αρπαχτές. Θα προσπαθήσω να ρωτήσω από μέσα από την ΕΕΦ, να μου δώσουν γραπτή απάντηση με σχετικούς νόμους κλπ (μιας και αυτοί θα καίγονται να βρουν.. "πελάτες"). Καλό είναι να ζητήσεις γραπτή απάντηση από το υπουργείο, για να μην λένε το μακρύ τους και το κοντό τους προφορικά.

Όταν βγαίνει κάτι καινούργιο υπάρχουν πολλά "λαμόγια" που προσπαθούν να κερδίσουν από αυτό εξαπατώντας τον κόσμο. Η ίδια ιστορία είχε γίνει πρόσφατα με την ΕΕΦ και την πιστοποίηση των ενεργειακών επιθεωρητών. Ενδεικτικά οι ανακοινώσεις που κυκλοφόρησαν τότε ήταν:
Παράθεση
2η ανακοίνωση
Σεμινάριο Φυσικών ενεργειακής αποδοτικóτητας των κτιρίων
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ:
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙ

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Δηλαδή τελικά τα άτομα που παρακολούθησαν το σεμινλαριο δεν πήραν την πιστοποίηση του ενεργειακού επιθεωρητή;;

To θέμα είναι ότι άκουσα κάτι και ότι το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κάνει κάτι μαθήματα παιδαγωγικής κατάρτισης, αλλά όχι με τη μορφή σεμιναρίων. Τα έχει εντάξει στο πρόγραμμα προπτυχιακών μαθημάτων.

Ξέρει κανείς κάτι.

ΝΑ ΕΠΕΜ

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Δηλαδή τελικά τα άτομα που παρακολούθησαν το σεμινλαριο δεν πήραν την πιστοποίηση του ενεργειακού επιθεωρητή;;

Χαχαχαχα όχι φυσικά (και το ξέρω από μέσα το θέμα). Μέχρι σήμερα, δικαίωμα να γίνουν ενεργειακοί επιθεωρητές έχουν μόνο μηχανικοί (να είναι καλά το ΤΕΕ που τους φροντίζει). Δεν πάει ο άλλος ο φυσικός να έχει μεταπτυχιακό στο περιβάλλον και στα ενεργειακά κτίρια.. δεν είναι μηχανικός και δεν μπορεί!
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Sabi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

To θέμα είναι ότι άκουσα κάτι και ότι το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κάνει κάτι μαθήματα παιδαγωγικής κατάρτισης, αλλά όχι με τη μορφή σεμιναρίων. Τα έχει εντάξει στο πρόγραμμα προπτυχιακών μαθημάτων.

Ξέρει κανείς κάτι.

ΝΑ ΕΠΕΜ

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Για τους ενεργειακούς επιθεωρητές ισχύουν αυτά που λέει ο Landau.

Σχετικά με το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας, μια προσπάθεια που έχω δει
είναι από το Μαθηματικό της Κρήτης
http://www.math.uoc.gr:1080/proptyxiakes/odhgos/pistopoihtiko
Αλλά επίσημα κάτι από το υπουργείο δεν υπάρχει ακόμα.
Σε κάθε περίπτωση προσέχουμε να μην μας πίασουν "κότσους" και πληρώνουμε για ανύπαρκτες πιστοποιήσεις. ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182593
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)