*

Αποστολέας Θέμα: Συμπεριφορά διευθυντή  (Αναγνώστηκε 17780 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος desperino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Συμπεριφορά διευθυντή
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:04:50 pm »
Ας μην καταλήγουμε να επιτιθόμαστε λεκτικά δι ασήμαντον αφορμή, μοιάζουμε κάπως με τα τηλεπαράθυρα έτσι και είναι απογοητευτικό... Η κοπέλα προκάλεσε την απότομη συμπεριφορά ενός διευθυντή καθώς (μάλλον) μπουκάρησε νευριασμένη στο γραφείο του και του "κούνησε το δάχτυλο" για θέμα που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν υπέυθυνος να ασχοληθεί! Είναι ολοφάνερο ότι όσοι μιλούν για μηνύσεις δεν έχουν σχέση με τον χώρο του σχολείου, δεν εργάζονται εκεί, αγνοούν πώς λειτουργεί!

Και να προσθέσω και κάτι ακόμη...παραπέμποντας στη διαφήμιση της Agean (για να χαλαρώσουμε και λίγο), τώρα περισσότεροι Έλληνες στο Λονδίνο...  ;D Φανταστείτε αν για τέτοια μικροπεριστατικά αλληλομηνύονταν οι Έλληνες (έτσι θερμοκέφαλοι και αγενείς που είμαστε στην καθημερινότητά μας) θαπρεπε να την βγάζουμε στα Δικαστήρια 365 μέρες το χρόνο. Δεν είναι η σοβαροφάνεια που μας λείπει... η εντιμότητα είναι!

το πως "μπουκαρε" στο γραφειο, το αν του "κουνησε" το δακτυλο ειναι δικες σου υποθεσεις.
Επισης, το αν εχουμε οσοι μιλησαν εδω  σχεση με το σχολειο, σου λεω εχουν και παραεχουν, για να εισαι σιγουρος. Ακομα, η κοπελα αυτη πηγε να του διαμαρτυρηθει, με όποιο τροπο  και  ο δ/ντης  επρεπε να την ηρεμησει. Αν δεν το εκανε τοτε ναι, μηνυση κανονικα, για ανεντιμη συμπεριφορα και προσβολη προσωπικοτητας (ξερεις υπαρχουν αυτα, και μπορουν να συμβουν και στο διαδυκτιο-ανετότατα).   Η εντιμη και ψυχραιμη αντιμετωπιση των καταστασεων ειναι που μας λειπει συναδελφε. Και μιας και συ εχεις σχεση με το σχολειο θεωρω πως ενας δ/ντης πρεπει να δινει το καλο παραδειγμα και οχι να πεταει εξω με τις κλωτσιες οποιον μπαινει στο γραφειο του. Ετσι, για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα.

Φυσικά και είναι υποθέσεις ,όπως  υποθέσεις είναι και αυτά που λες εσύ και πρώτος εσύ προσβάλλεις ανθρώπους που δεν ξέρεις.Χαρακτήρισες αυτόν τον ξένο άνθρωπο μαλάκα,αν δεν κάνω λάθος.

Η συνάδελφος Αναστασία ΠΕ07το είπε καθαρά ότι του είπε «πού είναι οι καθηγητές σου, και μήπως πίνουν καφέ»κλπ. Αν εξαιρέσουμε το θέμα της εγκυμοσύνης ,στο οποίο πρέπει και είμαστε ευαίσθητοι , (αλλά πώς να το κάνουμε,μερικοί δεν έχουν τακτ ούτε και σε αυτό το θέμα ,βλ. δ/ντής) κατά τα άλλα ο δ/ντής ,αφού δεν είχε ευτυχώς προκύψει ατύχημα, δεν βγήκε να ψάχνει τον εφημερεύοντα,να ψάχνει τον απεργό(λέμε τώρα) που μπορεί στην ώρα του να είχαν κενό τα παιδιά,να ανακρίνει τη μπάλλα κλπ.

Αναστασία ΠΕ07 ,να σου πάνε όλα καλά,προσοχή στην οδήγηση, κατανοήσαμε όλοι ότι λόγω της ευαίσθητης κατάστασης στην οποία βρίσκεσαι είχες ένα λόγο παραπάνω να ζητήσεις ευθύνες για ψυχική οδύνη ή υποθετικό ατύχημα ,αν συνέβαινε,όμως κι εγώ συντάσσομαι με τους ψύχραιμους και θεωρώ ότι ούτε εξύβριση υπήρχε,ούτε ευθύνη,αφού δεν υπήρχε συμβάν.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:10:58 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:46:34 pm »
 μαθε να συζητας και κυριως να καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις.

μαλλον μπερδευεις καποια πραγματα. Δεν εκανα καμια απολυτως υποθεση. Στηριχτηκα στα λεγομενα της Αναστασιας. Και δεν προσεβαλα κανεναν, χαρακτηρισα τη συμπεριφορα του. Αυτος με τη σταση του απεναντι στην Αναστασια προσεβαλε ο ιδιος πρωτα τον εαυτο του και τη θεση του. Να μαθουμε λοιπον να μιλαμε.

δεν ειπα για το συμβαν απολυτως τιποτα. χαρακτηρισα τον τροπο αντιμετωπισης του θεματος απο τον δ/ντη.
δεν κατηγορησα ουτε καθηγητες, ουτε μαθητες, ουτε καν τη μπαλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2011, 12:00:46 am από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 12:47:37 am »
Μου κάνει εντύπωση, ότι σε τόσες απαντήσεις, υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, κανένας ακόμα δεν έχει εμπλέξει στο "σκηνικό" τα παιδιά. Είμαι η μόνη που θεωρώ ότι η ενδεδειγμένη συμπεριφορά του διευθυντή εκείνη την ώρα δεν θα ήταν απλά να ηρεμήσει την συνάδελφο, αλλά να την πάρει μαζί του και να πάει στο προαύλιο, να φωνάξει τα παιδιά που παίζανε ποδόσφαιρο και να τα ξ#$*σει σχετικά με το ατύχημα που παρολίγον να προκαλέσουν;;;

Και όχι, φυσικά και δεν πιστεύω ότι τα παιδιά κάναν κάτι επίτηδες ή ότι πρέπει να τους αποδοθεί κάποια ευθύνη. Απλά η εφηβεία είναι κατά την γνώμη μου μία καλή ηλικία για να αρχίσει να εμπεδώνεται στο μυαλό κάθε ανθρώπου ότι μία στιγμή διασκέδασης/μαλακίας/απερισκεψίας, χωρίς καμία πρόθεση, μπορεί να γυρίσει σε τραγωδία σε χρόνο dt. Και ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι ο φόβος! (ναι, είμαι υπέρ του δόγματος "ο φόβος φυλάει τα έρημα"). Φόβος για τον διευθυντή που θα μας κατσαδιάσει εάν ξανακάνουμε κάτι παρόμοιο, φόβος ότι την επόμενη φορά η άτυχη έγκυος (ή ο συμμαθητής που περνάει δίπλα από τον χώρο που παίζουμε ποδόσφαιρο) δεν θα την γλιτώσει, φόβος ... να μην σκοτώσω/σκοτωθώ από μία @#()@&$

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 12:58:33 am »
Συμφωνω 100%

( εδω παραλιγο να φταιω εγω,   ;D ;D ;D   ουτε ο δ/ντης, ουτε η εγκυος,ουτε τα παιδια - γιατι προβαλλα λεει τον δ/ντη!!! ενω οι αλλοι που με προσβαλλουν δημοσια ειναι δειγματα ηθικης!!)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:10:58 »

Αποσυνδεδεμένος sec

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:00:01 am »
Σήμερα το  πρωί περνάω απόo ένα σχολείο με το αυτοκίνητό μου, τα παιδιά παίζουν στο προαύλιο ποδόσφαιρο, φεύγει η μπάλα από το σχολείο χτυπάει στο αυτοκίνητό μου χωρίς να το καταλάβω έχω έχω κάνει έναν ελυγμό, έχω πατήσει απότομα φρένο...καλά καλά ούτε κατάλαβα τι έγινε. Σταματάω τρέμω ολόκληρη μπαίνω στον σχολείο και πάω στον Διαυθυντή. Του εξηγώ πως έχουν τα πράγματα και η απάντησή του ξέρετε ποια ήταν???? Και εγώ τι να κάνω κοπελιά??? Ο νόμος λέει ότι τα σχολεία π΄ρέπει να είναι 15χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή τα παράπονα στο κράτος. Και όταν γύρισα και τον ρώτησα που είναι οι καθηγητές που θα έπρεπε να είναι στο προαύλιο και να ελέγχουν την κατάσταση η απάντησή του ήταν...ξέρεις πόση αυλή έχει το σχολείο???? Τσατισμένη εγώ του λέω....ξέρεις πόσους καθηγητές έχει το σχολείο σου????Εκτός από το να καπνίζουν και να πίνουν το καφεδάκι του θα μπορούσαν να κάνουν κάτι χρήσιμο???Και άντε καλά εγώ...το μωρό που κουβαλάω στην κοιλιά μου αν πάθαινε κάτι τι θα γινόταν????Και ο τύπος γύρισε και μου λέει ότι το θέμα έληξε να φύγω...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:07:47 am »

δε μιλησε ασχημα λεκτικα ομως μιλησε με τροπο που δεν αρμοζει,( κατα τα λεγομενα της κοπελας παντα),αρα ναι προσβαλλεις τον αλλον οταν του μιλας με υφακι, και δειχνεις και αγενεια. Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω.

Αποσυνδεδεμένος sec

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:12:57 am »

δε μιλησε ασχημα λεκτικα ομως μιλησε με τροπο που δεν αρμοζει,( κατα τα λεγομενα της κοπελας παντα),αρα ναι προσβαλλεις τον αλλον οταν του μιλας με υφακι, και δειχνεις και αγενεια. Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:20:19 am από sec »

Αποσυνδεδεμένος desperino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:15:41 am »
Μου κάνει εντύπωση, ότι σε τόσες απαντήσεις, υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, κανένας ακόμα δεν έχει εμπλέξει στο "σκηνικό" τα παιδιά. Είμαι η μόνη που θεωρώ ότι η ενδεδειγμένη συμπεριφορά του διευθυντή εκείνη την ώρα δεν θα ήταν απλά να ηρεμήσει την συνάδελφο, αλλά να την πάρει μαζί του και να πάει στο προαύλιο, να φωνάξει τα παιδιά που παίζανε ποδόσφαιρο και να τα ξ#$*σει σχετικά με το ατύχημα που παρολίγον να προκαλέσουν;;;Και όχι, φυσικά και δεν πιστεύω ότι τα παιδιά κάναν κάτι επίτηδες ή ότι πρέπει να τους αποδοθεί κάποια ευθύνη. Απλά η εφηβεία είναι κατά την γνώμη μου μία καλή ηλικία για να αρχίσει να εμπεδώνεται στο μυαλό κάθε ανθρώπου ότι μία στιγμή διασκέδασης/μαλακίας/απερισκεψίας, χωρίς καμία πρόθεση, μπορεί να γυρίσει σε τραγωδία σε χρόνο dt. Και ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι ο φόβος! (ναι, είμαι υπέρ του δόγματος "ο φόβος φυλάει τα έρημα"). Φόβος για τον διευθυντή που θα μας κατσαδιάσει εάν ξανακάνουμε κάτι παρόμοιο, φόβος ότι την επόμενη φορά η άτυχη έγκυος (ή ο συμμαθητής που περνάει δίπλα από τον χώρο που παίζουμε ποδόσφαιρο) δεν θα την γλιτώσει, φόβος ... να μην σκοτώσω/σκοτωθώ από μία @#()@&$

όχι δεν είσαι η μόνη, είναι σωστό αυτό που παρατηρείς.

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:33:24 am »

We are so many...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 07:58:36 am »
εγω, αυτο καταλαβα απο τα λεγομενα της Αναστασιας. Ισως να κανω/ουμε λαθος(?)!!! Στη τελικη, δεν θα μαλωνουμε σε ξένο "αχερωνα"! Ας βγει η Αναστασια να μιλησει. Αυτα και τελος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:39:55 pm »
Γιατί χτυπιέστε 2 μέρες μ'αυτό το γεγονός...;;; :o :o :o

Δηλαδή αν η μπάλα σας λέω εγώ έβγαινε απ'την αυλή του σπιτιού μιας γιαγιάς που φρόντιζε το εγγονάκι της...θα μπούκαρε μέσα η Αναστασία και η κάθε Αναστασία να ζητάει τα ρέστα...;;;

Όπως και να μίλησε αυτός ο διευθυντής....ήταν ορμώμενος από μια σχεδόν παράλογη επίθεση...οι εφημερεύοντες καθηγητές δεν έχουν και απόχη για να πιάνουν την μπάλα που πετάει ψηλά!!!  :o :o :o

Καταλαβαίνω την ταραχή της Αναστασίας λόγω εγκυμοσύνης,αλλά εγώ στην θέση της θα φώναζα στα παιδιά...και όχι πως θα είχα και δίκιο...απλά για να εκτονωθεί η ταραχή μου!

Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:03:04 pm »
απο κατι τετοιους διαλογους γίνονται οι καλύτερες σατυρες.. ;) ;D

@ lens
βασικα εννοουσα οτι αν επεβλεπε καποιος εκεινη τη στιγμη ,θα εβλεπε οτι τα παιδια παιζουν με δυνατες μπαλιες και το πιθανοτερο ειναι ή να τους ειχε προειδοποιησει ή να τους εστελνε σε αλλο σημειο του προαυλιου να παιξουν.Για σκέψου να εβγαινε η μπαλα εξω και να ετρεχε το πιτσιρικι να πιασει την μπαλα.φανταζεσαι τι αθ μπορουσε να συμβει. ???.Γι αυτο αλλωστε ξεχωριζουμε απο τα παιδια για την προνοητικότητα...που πρεπει να εχουμε.
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:28:38 pm »

@ lens
βασικα εννοουσα οτι αν επεβλεπε καποιος εκεινη τη στιγμη ,θα εβλεπε οτι τα παιδια παιζουν με δυνατες μπαλιες και το πιθανοτερο ειναι ή να τους ειχε προειδοποιησει ή να τους εστελνε σε αλλο σημειο του προαυλιου να παιξουν.Για σκέψου να εβγαινε η μπαλα εξω και να ετρεχε το πιτσιρικι να πιασει την μπαλα.φανταζεσαι τι αθ μπορουσε να συμβει. ???.Γι αυτο αλλωστε ξεχωριζουμε απο τα παιδια για την προνοητικότητα...που πρεπει να εχουμε.
Αναστασία μου...μια δυνατή μπαλιά μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή...ή μπορεί επίσης η μπάλα να χτυπήσει κάπου και να εξοστρακιστεί έξω ΄χωρίς να υπήρχε πρόθεση...δεν μπορούμε να τα βάζουμε με τα παιδιά και τις μπαλιές τους!
Και όπως είπα μια μπάλα θα μπορούσε να βγει και από ένα σπίτι...δεν μπορούμε να στήνουμε στον τοίχο ούτε τα παιδάκια ούτε αυτούς που τα προσέχουν!! Εγώ θυμάμαι ως παιδί πολλάκις να είχα στείλει την μπάλα στον δίπλα μαχαλά...αυτό σημαίνει πως οι γονείς μου ήταν ανεύθυνοι...ή πως θα έπρεπε να μας βάζουν κάμερες όταν παίζαμε στο δίπλα οικόπεδο;;;!!  :o :o Ε...το ίδιο ισχύει και για τους καθηγητές!!

Και επίσης στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν πρόκειται για παιδιά δημοτικού για να βγει το πιτσιρίκι έξω και να κυνηγήσει την μπάλα και να κινδυνέψει....ήταν παιδιά στην εφηβεία απ'ό,τι κατάλαβα...
Στα δημοτικά που υπάρχει τέτοιος κίνδυνος,απλά κλείνουν τις πόρτες του σχολείου απ'όσο ξέρω...!

Πολύ μεγάλο θέμα κάναμε ένα συμβάν,ατυχές μεν,αλλά απ'αυτά που συμβαίνουν συχνά και είναι απλά γκαντεμιά χωρίς να μπορούν να αποδοθούν ευθύνες...για παιχνίδι παιδιών μιλάμε...!!  ??? ???
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:31:52 pm από ΛΩΡΑ »
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:35:28 pm »

@ lens
Αναστασία μου...μια δυνατή μπαλιά μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή...ή μπορεί επίσης η μπάλα να χτυπήσει κάπου και να εξοστρακιστεί έξω ΄χωρίς να υπήρχε πρόθεση...δεν μπορούμε να τα βάζουμε με τα παιδιά και τις μπαλιές τους!
Και όπως είπα μια μπάλα θα μπορούσε να βγει και από ένα σπίτι...δεν μπορούμε να στήνουμε στον τοίχο ούτε τα παιδάκια ούτε αυτούς που τα προσέχουν!! Εγώ θυμάμαι ως παιδί πολλάκις να είχα στείλει την μπάλα στον δίπλα μαχαλά...αυτό σημαίνει πως οι γονείς μου ήταν ανεύθυνοι...ή πως θα έπρεπε να μας βάζουν κάμερες όταν παίζαμε στο δίπλα οικόπεδο;;;!!  :o :o Ε...το ίδιο ισχύει και για τους καθηγητές!!

Και επίσης στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν πρόκειται για παιδιά δημοτικού για να βγει το πιτσιρίκι έξω και να κυνηγήσει την μπάλα και να κινδυνέψει....ήταν παιδιά στην εφηβεία απ'ό,τι κατάλαβα...
Στα δημοτικά που υπάρχει τέτοιος κίνδυνος,απλά κλείνουν τις πόρτες του σχολείου απ'όσο ξέρω...!
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182558
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144