0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sec στις Φεβρουαρίου 23, 2011, 09:51:04 pmΑς μην καταλήγουμε να επιτιθόμαστε λεκτικά δι ασήμαντον αφορμή, μοιάζουμε κάπως με τα τηλεπαράθυρα έτσι και είναι απογοητευτικό... Η κοπέλα προκάλεσε την απότομη συμπεριφορά ενός διευθυντή καθώς (μάλλον) μπουκάρησε νευριασμένη στο γραφείο του και του "κούνησε το δάχτυλο" για θέμα που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν υπέυθυνος να ασχοληθεί! Είναι ολοφάνερο ότι όσοι μιλούν για μηνύσεις δεν έχουν σχέση με τον χώρο του σχολείου, δεν εργάζονται εκεί, αγνοούν πώς λειτουργεί!Και να προσθέσω και κάτι ακόμη...παραπέμποντας στη διαφήμιση της Agean (για να χαλαρώσουμε και λίγο), τώρα περισσότεροι Έλληνες στο Λονδίνο... Φανταστείτε αν για τέτοια μικροπεριστατικά αλληλομηνύονταν οι Έλληνες (έτσι θερμοκέφαλοι και αγενείς που είμαστε στην καθημερινότητά μας) θαπρεπε να την βγάζουμε στα Δικαστήρια 365 μέρες το χρόνο. Δεν είναι η σοβαροφάνεια που μας λείπει... η εντιμότητα είναι!το πως "μπουκαρε" στο γραφειο, το αν του "κουνησε" το δακτυλο ειναι δικες σου υποθεσεις. Επισης, το αν εχουμε οσοι μιλησαν εδω σχεση με το σχολειο, σου λεω εχουν και παραεχουν, για να εισαι σιγουρος. Ακομα, η κοπελα αυτη πηγε να του διαμαρτυρηθει, με όποιο τροπο και ο δ/ντης επρεπε να την ηρεμησει. Αν δεν το εκανε τοτε ναι, μηνυση κανονικα, για ανεντιμη συμπεριφορα και προσβολη προσωπικοτητας (ξερεις υπαρχουν αυτα, και μπορουν να συμβουν και στο διαδυκτιο-ανετότατα). Η εντιμη και ψυχραιμη αντιμετωπιση των καταστασεων ειναι που μας λειπει συναδελφε. Και μιας και συ εχεις σχεση με το σχολειο θεωρω πως ενας δ/ντης πρεπει να δινει το καλο παραδειγμα και οχι να πεταει εξω με τις κλωτσιες οποιον μπαινει στο γραφειο του. Ετσι, για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα.
Ας μην καταλήγουμε να επιτιθόμαστε λεκτικά δι ασήμαντον αφορμή, μοιάζουμε κάπως με τα τηλεπαράθυρα έτσι και είναι απογοητευτικό... Η κοπέλα προκάλεσε την απότομη συμπεριφορά ενός διευθυντή καθώς (μάλλον) μπουκάρησε νευριασμένη στο γραφείο του και του "κούνησε το δάχτυλο" για θέμα που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν υπέυθυνος να ασχοληθεί! Είναι ολοφάνερο ότι όσοι μιλούν για μηνύσεις δεν έχουν σχέση με τον χώρο του σχολείου, δεν εργάζονται εκεί, αγνοούν πώς λειτουργεί!Και να προσθέσω και κάτι ακόμη...παραπέμποντας στη διαφήμιση της Agean (για να χαλαρώσουμε και λίγο), τώρα περισσότεροι Έλληνες στο Λονδίνο... Φανταστείτε αν για τέτοια μικροπεριστατικά αλληλομηνύονταν οι Έλληνες (έτσι θερμοκέφαλοι και αγενείς που είμαστε στην καθημερινότητά μας) θαπρεπε να την βγάζουμε στα Δικαστήρια 365 μέρες το χρόνο. Δεν είναι η σοβαροφάνεια που μας λείπει... η εντιμότητα είναι!
Σήμερα το πρωί περνάω απόo ένα σχολείο με το αυτοκίνητό μου, τα παιδιά παίζουν στο προαύλιο ποδόσφαιρο, φεύγει η μπάλα από το σχολείο χτυπάει στο αυτοκίνητό μου χωρίς να το καταλάβω έχω έχω κάνει έναν ελυγμό, έχω πατήσει απότομα φρένο...καλά καλά ούτε κατάλαβα τι έγινε. Σταματάω τρέμω ολόκληρη μπαίνω στον σχολείο και πάω στον Διαυθυντή. Του εξηγώ πως έχουν τα πράγματα και η απάντησή του ξέρετε ποια ήταν? Και εγώ τι να κάνω κοπελιά??? Ο νόμος λέει ότι τα σχολεία π΄ρέπει να είναι 15χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή τα παράπονα στο κράτος. Και όταν γύρισα και τον ρώτησα που είναι οι καθηγητές που θα έπρεπε να είναι στο προαύλιο και να ελέγχουν την κατάσταση η απάντησή του ήταν...ξέρεις πόση αυλή έχει το σχολείο? Τσατισμένη εγώ του λέω....ξέρεις πόσους καθηγητές έχει το σχολείο σου????Εκτός από το να καπνίζουν και να πίνουν το καφεδάκι του θα μπορούσαν να κάνουν κάτι χρήσιμο???Και άντε καλά εγώ...το μωρό που κουβαλάω στην κοιλιά μου αν πάθαινε κάτι τι θα γινόταν????Και ο τύπος γύρισε και μου λέει ότι το θέμα έληξε να φύγω...
δε μιλησε ασχημα λεκτικα ομως μιλησε με τροπο που δεν αρμοζει,( κατα τα λεγομενα της κοπελας παντα),αρα ναι προσβαλλεις τον αλλον οταν του μιλας με υφακι, και δειχνεις και αγενεια. Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω.
Μου κάνει εντύπωση, ότι σε τόσες απαντήσεις, υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, κανένας ακόμα δεν έχει εμπλέξει στο "σκηνικό" τα παιδιά. Είμαι η μόνη που θεωρώ ότι η ενδεδειγμένη συμπεριφορά του διευθυντή εκείνη την ώρα δεν θα ήταν απλά να ηρεμήσει την συνάδελφο, αλλά να την πάρει μαζί του και να πάει στο προαύλιο, να φωνάξει τα παιδιά που παίζανε ποδόσφαιρο και να τα ξ#$*σει σχετικά με το ατύχημα που παρολίγον να προκαλέσουν;;;Και όχι, φυσικά και δεν πιστεύω ότι τα παιδιά κάναν κάτι επίτηδες ή ότι πρέπει να τους αποδοθεί κάποια ευθύνη. Απλά η εφηβεία είναι κατά την γνώμη μου μία καλή ηλικία για να αρχίσει να εμπεδώνεται στο μυαλό κάθε ανθρώπου ότι μία στιγμή διασκέδασης/μαλακίας/απερισκεψίας, χωρίς καμία πρόθεση, μπορεί να γυρίσει σε τραγωδία σε χρόνο dt. Και ένας καλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι ο φόβος! (ναι, είμαι υπέρ του δόγματος "ο φόβος φυλάει τα έρημα"). Φόβος για τον διευθυντή που θα μας κατσαδιάσει εάν ξανακάνουμε κάτι παρόμοιο, φόβος ότι την επόμενη φορά η άτυχη έγκυος (ή ο συμμαθητής που περνάει δίπλα από τον χώρο που παίζουμε ποδόσφαιρο) δεν θα την γλιτώσει, φόβος ... να μην σκοτώσω/σκοτωθώ από μία @#()@&$
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:07:47 am δε μιλησε ασχημα λεκτικα ομως μιλησε με τροπο που δεν αρμοζει,( κατα τα λεγομενα της κοπελας παντα),αρα ναι προσβαλλεις τον αλλον οταν του μιλας με υφακι, και δειχνεις και αγενεια. Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω.
απο κατι τετοιους διαλογους γίνονται οι καλύτερες σατυρες.. @ lensβασικα εννοουσα οτι αν επεβλεπε καποιος εκεινη τη στιγμη ,θα εβλεπε οτι τα παιδια παιζουν με δυνατες μπαλιες και το πιθανοτερο ειναι ή να τους ειχε προειδοποιησει ή να τους εστελνε σε αλλο σημειο του προαυλιου να παιξουν.Για σκέψου να εβγαινε η μπαλα εξω και να ετρεχε το πιτσιρικι να πιασει την μπαλα.φανταζεσαι τι αθ μπορουσε να συμβει. .Γι αυτο αλλωστε ξεχωριζουμε απο τα παιδια για την προνοητικότητα...που πρεπει να εχουμε.
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:03:04 pmαπο κατι τετοιους διαλογους γίνονται οι καλύτερες σατυρες.. @ lensβασικα εννοουσα οτι αν επεβλεπε καποιος εκεινη τη στιγμη ,θα εβλεπε οτι τα παιδια παιζουν με δυνατες μπαλιες και το πιθανοτερο ειναι ή να τους ειχε προειδοποιησει ή να τους εστελνε σε αλλο σημειο του προαυλιου να παιξουν.Για σκέψου να εβγαινε η μπαλα εξω και να ετρεχε το πιτσιρικι να πιασει την μπαλα.φανταζεσαι τι αθ μπορουσε να συμβει. .Γι αυτο αλλωστε ξεχωριζουμε απο τα παιδια για την προνοητικότητα...που πρεπει να εχουμε.Αναστασία μου...μια δυνατή μπαλιά μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή...ή μπορεί επίσης η μπάλα να χτυπήσει κάπου και να εξοστρακιστεί έξω ΄χωρίς να υπήρχε πρόθεση...δεν μπορούμε να τα βάζουμε με τα παιδιά και τις μπαλιές τους!Και όπως είπα μια μπάλα θα μπορούσε να βγει και από ένα σπίτι...δεν μπορούμε να στήνουμε στον τοίχο ούτε τα παιδάκια ούτε αυτούς που τα προσέχουν!! Εγώ θυμάμαι ως παιδί πολλάκις να είχα στείλει την μπάλα στον δίπλα μαχαλά...αυτό σημαίνει πως οι γονείς μου ήταν ανεύθυνοι...ή πως θα έπρεπε να μας βάζουν κάμερες όταν παίζαμε στο δίπλα οικόπεδο;;;!! Ε...το ίδιο ισχύει και για τους καθηγητές!! Και επίσης στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν πρόκειται για παιδιά δημοτικού για να βγει το πιτσιρίκι έξω και να κυνηγήσει την μπάλα και να κινδυνέψει....ήταν παιδιά στην εφηβεία απ'ό,τι κατάλαβα...Στα δημοτικά που υπάρχει τέτοιος κίνδυνος,απλά κλείνουν τις πόρτες του σχολείου απ'όσο ξέρω...!