PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Φροντιστήρια
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Επάρκεια προσόντων διδασκαλίας ξένης γλώσσας με πτυχίο μετάφρασης του Ιονίου Παν
Τελευταία νέα
Προσλήψεις 667 εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ02 και ΠΕ03 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ειδική προκήρυξη κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης [άρθρο 86 του ν. 4547/2018 (Α’ 102), όπως ισχύει], για το σχολικό έτος 2024-2025
Πρόσκληση μόνιμων εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Ββάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Αβάθμιας και Ββάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ), για το σχ. έτος 2024-2025
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2024-2025
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2024-2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Επάρκεια προσόντων διδασκαλίας ξένης γλώσσας με πτυχίο μετάφρασης του Ιονίου Παν (Αναγνώστηκε 4242 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
translator
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Επάρκεια προσόντων διδασκαλίας ξένης γλώσσας με πτυχίο μετάφρασης του Ιονίου Παν
«
στις:
Φεβρουάριος 26, 2011, 09:27:56 πμ »
Tweet
Είμαι απόφοιτος του τμήματος ξένων γλωσσών, μετάφρασης και διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και θέλω να βγάλω επάρκεια διδασκαλίας για αγγλικά και γερμανικά. Ξέρω ότι με το εν λόγω πτυχίο το ασεπ αναγνωρίζει άριστη γνώση των αντίστοιχων γλωσσών εργασίας, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βγάλω επάρκεια διδασκαλίας με αυτό. Έχω βέβαια και τα αντίστοιχα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά (Cambridge Proficiency με A και Kleines Sprachdiplom με gut), αλλά είπα μήπως μπορώ να βγάλω επάρκεια διδασκαλίας με το πτυχίο του Ιονίου, για να γλυτώσω θεωρήσεις/μεταφράσεις από πρεσβείες, κτλ. Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Επάρκεια προσόντων διδασκαλίας ξένης γλώσσας με πτυχίο μετάφρασης του Ιονίου Παν
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 01:51:10 »
bitch
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
Απ: Επάρκεια προσόντων διδασκαλίας ξένης γλώσσας με πτυχίο μετάφρασης του Ιονίου Παν
«
Απάντηση #1 στις:
Φεβρουάριος 26, 2011, 06:42:04 μμ »
απ όσο ξέρω πρέπει να μεταφράσεις και να καταθέσεις τα πιστοποιητικά cambridge proficiency / kleines Sprach Diplom αντίστοιχα. Δε νομίζω ότι μπορείς να καταθέσεις το πτυχίο σου για επάρκεια. Πάντως για τη μετάφραση των πιστοποιητικών αυτών μπορείς να απευθυνθείς εκτός από το υπουργείο εξωτερικών και σε εξουσιοδοτημένο δικηγόρο οπότε γίνεται γρήγορα και άμεσα η μετάφραση ( ειρωνία πάντως, καίτοι μεταφραστής ο ίδιος, δεν μπορείς να το μεταφράσεις μόνος σου..)
Καλό κουράγιο εύχομαι!!!
Καταγράφηκε
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!
"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!
translator
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #2 στις:
Φεβρουάριος 26, 2011, 09:12:42 μμ »
Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Και να σκεφτείς ότι στην Αγγλία που ζούσα υπήρχε η δυνατότητα να κάνω επικυρωμένες μεταφράσεις για το βρετανικό κράτος, αλλά και για την ελληνική πρεσβεία του Λονδίνου (!), ενώ εδώ στην Ελλάδα, από ό,τι ξέρω, οι μεταφράσεις των αποφοίτων του τμήματός μου γίνονται κάποιες φορές δεκτές από το ελληνικό δημόσιο, αλλά όχι πάντα. Αλλά είναι λογικό ο δικηγόρος να μεταφράζει καλύτερα από έναν απόφοιτο τμήματος μετάφρασης, γι' αυτό και μπορεί και επικυρώνει μεταφράσεις, ακόμα κι όταν δεν ξέρει καθόλου την ξένη γλώσσα από την οποία έγινε η μετάφραση προς τα ελληνικά...
Καταγράφηκε
bitch
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
«
Απάντηση #3 στις:
Φεβρουάριος 26, 2011, 09:30:49 μμ »
α ρε Αθάνατη Ελλάδα!! (καλά η πρεσβεία μας στο Λονδίνο ειναι για γέλια ...ένας φίλος πήρε να ρωτήσει που είναι το holland park, ξέρεις εκεί που είναι η πρεσβεία - και η απάντηση ήταν ....στο Holland Park.. τελικά μετά πήρε εμένα και τον πήγα από το Paddington στην πρεσβεία. Προσπαθούσε να βγάλει προσωρινή ταυτότητα γιατί του είχαν κλέψει τη δική του και δε μπορείς να φανταστείς τι χαρτούρα ήθελε όλο αυτό....)
πάντως, όντως, αυτο με τους δικηγόρους έλεος δλδ....εμένα μου ζήτησε μια φίλη να της μεταφράσω το proficiency και μετά, αφού το τύπωσε το πήγε σε δικηγόρο ο οποίος υποτίθεται το υπέγραψε και το επικύρωσε... Ρε φίλε, άμα είναι έτσι, μήπως να μεταφράσω ένα μαϊμού μετα-διδακτορικό να μου βρίσκεται; τςτς
Καταγράφηκε
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!
"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Φροντιστήρια
(Συντονιστής:
MARKOS
)