0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MAITS στις Μαρτίου 21, 2011, 07:24:00 pmΠαράθεση από: ELEN LIA στις Μαρτίου 21, 2011, 06:58:29 pmκαι δε χαίρεστε βρε κορίτσια που είστε 27, μακάρι να ήμουν και εγώ στα 27, κοιτάξτε να ζήσετε τη ζωή σας όσο μπορείτε καλύτερα, την κάθε μέρα, το κάθε λεπτό, γιατί είναι τόσο μικρή η ζωή μας και τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβετε πότε θα έρθουν τα τριάντα και τα τριανταπέντε, σας το λέει κάποια που είναι αρκέτα μεγαλήτερη σας.Όσο για το διωρισμό αν είναι να΄ρθει, θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει........ Δεν πιστεύω,όμως, να είσαι πάνω από 40!!! Όταν αλλάζει η δεκαετία, αλλάζεις και τρόπο σκέψης!!! πάνω από 40 δεν είμαι αλλά..... και να ήμουνα ενοχλώ κανέναν, έχουν κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο αυτοί που είναι πάνω από 40?
Παράθεση από: ELEN LIA στις Μαρτίου 21, 2011, 06:58:29 pmκαι δε χαίρεστε βρε κορίτσια που είστε 27, μακάρι να ήμουν και εγώ στα 27, κοιτάξτε να ζήσετε τη ζωή σας όσο μπορείτε καλύτερα, την κάθε μέρα, το κάθε λεπτό, γιατί είναι τόσο μικρή η ζωή μας και τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβετε πότε θα έρθουν τα τριάντα και τα τριανταπέντε, σας το λέει κάποια που είναι αρκέτα μεγαλήτερη σας.Όσο για το διωρισμό αν είναι να΄ρθει, θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει........ Δεν πιστεύω,όμως, να είσαι πάνω από 40!!! Όταν αλλάζει η δεκαετία, αλλάζεις και τρόπο σκέψης!!!
και δε χαίρεστε βρε κορίτσια που είστε 27, μακάρι να ήμουν και εγώ στα 27, κοιτάξτε να ζήσετε τη ζωή σας όσο μπορείτε καλύτερα, την κάθε μέρα, το κάθε λεπτό, γιατί είναι τόσο μικρή η ζωή μας και τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβετε πότε θα έρθουν τα τριάντα και τα τριανταπέντε, σας το λέει κάποια που είναι αρκέτα μεγαλήτερη σας.Όσο για το διωρισμό αν είναι να΄ρθει, θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει........
Κορίτσια, μόλις είδα ότι άνοιξε και η πολυπόθητη Ι ΦΑΣΗ. Και όχι, δεν είμαι μέσααααααα Συγχαρητήρια σ' αυτές που τα κατάφεραν!!!!
Παράθεση από: kdama στις Μαρτίου 24, 2011, 12:45:03 pmΚορίτσια, μόλις είδα ότι άνοιξε και η πολυπόθητη Ι ΦΑΣΗ. Και όχι, δεν είμαι μέσααααααα Συγχαρητήρια σ' αυτές που τα κατάφεραν!!!! ούτε εγώ...
Άνοιξε και η Θ' ΦΑΣΗ, πήρε τα 10 άτομά της...ας ανοίξουμε και εμείς -όσοι απομείναμε- καινούριο θεματάκι για να κάνουμε τις προβλέψεις μας...Ελάτε ας ενωθούμε και πάλι!!!Τί λέτε;;; Να πάρει τίποτα 5 άτομα σε αυτήν τη φάση;;; Η' καλύτερα ν' αρχίσουμε ν' αναρωτιόμαστε: θα υπάρξει άραγε Ι' ΦΑΣΗ;;;
Παράθεση από: jioannio στις Μαρτίου 02, 2011, 04:37:45 pmΆνοιξε και η Θ' ΦΑΣΗ, πήρε τα 10 άτομά της...ας ανοίξουμε και εμείς -όσοι απομείναμε- καινούριο θεματάκι για να κάνουμε τις προβλέψεις μας...Ελάτε ας ενωθούμε και πάλι!!!Τί λέτε;;; Να πάρει τίποτα 5 άτομα σε αυτήν τη φάση;;; Η' καλύτερα ν' αρχίσουμε ν' αναρωτιόμαστε: θα υπάρξει άραγε Ι' ΦΑΣΗ;;;Τελικά είχες δίκιο...5 άτομα πήρε. Καμιά πρόβλεψη για την επόμενη φάση...αν φυσικά υπάρξει;;;;
Παράθεση από: kdama στις Μαρτίου 24, 2011, 03:35:17 pmΠαράθεση από: jioannio στις Μαρτίου 02, 2011, 04:37:45 pmΆνοιξε και η Θ' ΦΑΣΗ, πήρε τα 10 άτομά της...ας ανοίξουμε και εμείς -όσοι απομείναμε- καινούριο θεματάκι για να κάνουμε τις προβλέψεις μας...Ελάτε ας ενωθούμε και πάλι!!!Τί λέτε;;; Να πάρει τίποτα 5 άτομα σε αυτήν τη φάση;;; Η' καλύτερα ν' αρχίσουμε ν' αναρωτιόμαστε: θα υπάρξει άραγε Ι' ΦΑΣΗ;;;Τελικά είχες δίκιο...5 άτομα πήρε. Καμιά πρόβλεψη για την επόμενη φάση...αν φυσικά υπάρξει;;;; χαχα!! Καλόοοοο! Μπράβο μου, χαραμίζομαι στο επάγγελμα και τζάμπα περιμένω ν' ανοίξουν φάσεις και να δω τ' όνομά μου!Λέω να κάνω στροφή ως μέντιουμ...ή να παίξω κανένα στόιχημα!Τώρα για την Ια, το ενδεχόμενο να μην υπάρξει είναι πιο στανταράκι από την προηγούμενη φορά...εκτός κι αν το παίξουμε πάλι με ασφάλεια στα μισά της Ι, δηλαδή 2-3 ατομάκια ακόμα και μετά...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟ