0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vicky επειδή το έχω απορία λες ότι "Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη περίπτωση,..."και μετά λες "Η συναδέλφισσα αυτό ακριβώς αρνήθηκε να πράξει. ". Τελικά ξέρεις τι έγινε η απλά υποθέτεις ?
Παράθεση από: kinegiros στις Μαρτίου 12, 2011, 03:34:54 amvicky επειδή το έχω απορία λες ότι "Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη περίπτωση,..."και μετά λες "Η συναδέλφισσα αυτό ακριβώς αρνήθηκε να πράξει. ". Τελικά ξέρεις τι έγινε η απλά υποθέτεις ?Αγαπητέ συνάδελφε δεν γνωρίζω προσωπικά την υπόθεση γιατί είμαι από επαρχία. Το περιστατικό συνέβη στην Αθήνα. Αν διαβάσεις προσεκτικά το post της alfavita (που είναι διευκρινιστικό), θα καταλάβεις ότι η συνάδελφος αρνήθηκε να μετακινεί η ίδια το παιδί στα διαλείμματα (άλλο βοηθώ στην κίνηση-άλλο μετακινώ ο ίδιος, όπως έχω ήδη αναφέρει) και να το επιβλέπει πέραν του ωραρίου της. Μάλλον δεν θα μπορούσε να κάνει ούτε βήμα μόνο του. Γιαυτό θα έπρεπε να βρισκόταν σε ειδικό σχολείο, με πιο κατάλληλο προσωπικό (Ε
Noμίζω ότι εμπλέκονται και άλλα ζητήματα, αν και δεν αναφέρονται στο κείμενο, όπως η χρήση της τουαλέτας κλπ. Επίσης γνωρίζω ότι τέτοια ζητήματα ανακύπτουν σε τμήματα ένταξης σε νηπιαγωγεία όπου λόγω ελλειψής ειδικού νηπιαγωγείου τοποθετούνται παιδιά με βαριές αναπηρίες σε τμήματα ένταξης. Πέρα από την συγκεκριμένη περίπτωση, το ζήτημα είναι η έλλειψή θεσμικού πλαισίου που να ορίζει σαφώς τις αρμοδιότητες των εκπαιδευτικών των τμημάτων ένταξης.