0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λίγο ως πολύ,έχουν συζητηθεί διεξοδικά τα κίνητρα του καθενός,όσον αφορά στη διενέργεια του διαγωνισμού και έχουν κατατεθεί ικανές προτάσεις ώστε να συζητάμε μέρες.Είναι καιρός νομίζω να ξεφύγουμε από αυτήν την αμπελοφιλοσοφία και να επικεντρωθούμε στα βασικά που είναι ότι απλά δε θα γίνει ασεπ φέτος.Σαφώς υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να γίνει ο διαγωνισμός και ειλικρινά καταλαβαίνω τι περιμένουν από αυτόν.Πχ,όσοι έχουν κάποια υψηλή επιτυχία και προϋπηρεσία και περιμένουν να δουν αν θα την "εξαργυρώσουν".Νέοι συνάδελφοι που νιώθουν ότι έχουν αποκλειστεί και θέλουν να δοκιμαστούν.Κι από την άλλη,όσοι για λόγους επίσης ιδιοτελείς,αντιμάχονται μια τέτοια προοπτική.Αιτιάσεις του τύπου "απεχθάνομαι μία κατηγορία συναδέλφων μου " είναι εξίσου αντικοινωνική και προσωπικά δε με πείθει καθόλου,όπως και πολλούς άλλους υποθέτω.Ας προσπαθήσει ο καθένας και η καθεμιά όπως μπορεί και ξέρει κι ας αφήσει τους υπόλοιπους στην ησυχία τους.Τιμητές έχουμε γνωρίσει πολλούς.
Να δούμε τι εκπλήξεις θα έχουμε και αυτό το καλοκαίρι!Με αυτούς τους ρυθμούς διορισμών, Ασέπ δεν πρόκειται να γίνει ούτε το 2013.
Παράθεση από: evants στις Ιανουαρίου 10, 2012, 02:59:30 pmΛίγο ως πολύ,έχουν συζητηθεί διεξοδικά τα κίνητρα του καθενός,όσον αφορά στη διενέργεια του διαγωνισμού και έχουν κατατεθεί ικανές προτάσεις ώστε να συζητάμε μέρες.Είναι καιρός νομίζω να ξεφύγουμε από αυτήν την αμπελοφιλοσοφία και να επικεντρωθούμε στα βασικά που είναι ότι απλά δε θα γίνει ασεπ φέτος.Σαφώς υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να γίνει ο διαγωνισμός και ειλικρινά καταλαβαίνω τι περιμένουν από αυτόν.Πχ,όσοι έχουν κάποια υψηλή επιτυχία και προϋπηρεσία και περιμένουν να δουν αν θα την "εξαργυρώσουν".Νέοι συνάδελφοι που νιώθουν ότι έχουν αποκλειστεί και θέλουν να δοκιμαστούν.Κι από την άλλη,όσοι για λόγους επίσης ιδιοτελείς,αντιμάχονται μια τέτοια προοπτική.Αιτιάσεις του τύπου "απεχθάνομαι μία κατηγορία συναδέλφων μου " είναι εξίσου αντικοινωνική και προσωπικά δε με πείθει καθόλου,όπως και πολλούς άλλους υποθέτω.Ας προσπαθήσει ο καθένας και η καθεμιά όπως μπορεί και ξέρει κι ας αφήσει τους υπόλοιπους στην ησυχία τους.Τιμητές έχουμε γνωρίσει πολλούς. Το να μιλά κανείς λογικά και να υπερασπίζεται κάτι που μπορεί και να τον συμφέρει ή όχι δεν αποτελεί ιδιοτέλειαΙδιοτέλεια υπάρχει όταν ο τελικός σκοπός και η αφετηρία της σκέψης και της δράσης κάποιου είναι αποκλειστικά ο εαυτός του. Κατά τα άλλα, όσον με αφορά, τεκμηρίωσα αρκετά τις παρεμβάσεις μου σε αυτό το θέμα γιατί πιστεύω ότι είναι απαράδεκτο να μιλάμε για διαγωνισμό αν προηγούμενα δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να ξέρουν όλοι σε ποιο βαθμό αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν. Ο διαγωνισμός είναι μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία για να διεξάγεται έτσι για πλάκα…Και τέλος αυτή η συζήτηση προκαλεί το εκνευρισμό όταν μπαίνει συνεχώς ζήτημα ηθικής τάξης τύπου : αξιοκρατίας , βυσμάτων, ματαίωσης των προσδοκιών του καθενός…Ας καταφέρουμε μια φορά να μιλήσουμε με την στοιχειώδη λογική. Δεν μπορεί να είναι τα πάντα άσπρο ή μαύρο…
Μα τα λεγομενα μου θελουν να πουν αλλο επιθυμια και αλλο πραγματικοτητα, επισης Green δεν θελει να κανει ασεπ μονο για ανακατεμα στο πινακα αναπληρωτων ,δυστυχως ή ευτυχως αυτο ειναι,εγω το γνωριζα εδω και καιρο οτι αρχες του 12 ασεπ δεν εχει!
Η Υπουργός Παιδείας επανέλαβε πως ουσιαστικά δεν θα γίνουν φέτος διορισμοί (ούτε διαγωνισμός, παρά μόνο στην ειδική αγωγή)