0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω επαθα πανικο και δεν θυμομουνα το ονομα του φροντιστηριου για τον ΑΣΕΠ να δεις
συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες θα διεξαχθει ο επομενος ασεπ το 2021, στα πλαισια των εορτασμων για τα 200 χρονια απο την επανασταση του 1821ετσι: 1. θα αποκτησει κυρος ο εορτασμος, και 2. χαρακτηρα απελευθερωσης των απανταχου εγκλωβισμενων εκπαιδευτικων, ο θεσμος
Δε μου λέτε, πόσο καιρό πριν από διαγωνισμό ΑΣΕΠ πρέπει να βγει το ΦΕΚ;Πόσο είναι το ελάχιστο διάστημα προειδοποίησης δηλαδή πριν τον διαγωνισμό;
Το αν θα γίνει θα εξαρτηθεί από το αν έχουν εξαντληθεί οι πίνακες διοριστέων του ασεπ 2008. Νομίζω πως στις περισσότερες ειδικότητες έχουν εξαντληθεί. Αν ισχύει αυτό (εδώ ας απαντήσουν όσοι παρακολουθούν τους πίνακες διοριστέων), πιστεύω ότι θα γίνει ασεπ το 2012 (ή αρχές 2013) με ανοιχτό αριθμό θέσεων κατά τις επιταγές της Μπανάννας. Από κει και πέρα όμως δε βλέπω να γίνεται ασεπ για πολλά χρόνια.
αφου το 24/μηνο και το 60-40% εχει κλεισει πως θα παρει απο το 24 μηνο φυσικους; αυτο που μου ειπαν απο το υπουργειο ειναι οτι θα δημιουργηθουν νεοι πινακες και μαλλον θα ειναι απο τον ενιαιο.